Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçkinin faydası

Konular
5
Reaksiyonlar
0
Bir bufalo sürüsü en yavaş bufalonun hızında hareket eder.

Sürü saldırıya uğradığında ilk olarak en arkadaki zayıf ve yavaş olanlar öldürülür.

Bu doğal seleksiyon sürünün tümü için yararlıdır, çünkü sürünün genel hızı ve sağlığı bu zayıf üyelerin ölümü sayesinde korunur.

Aynı şekilde insan beyni de en yavaş beyin hücrelerinin hızında çalışır.

Bugün bildiğimiz gibi alkolün aşırı tüketimi beyin hücrelerini öldürmektedir.

Ancak, doğal olarak, alkol en yavaş ve zayıf beyin hücrelerine saldırmaktadır.

Bu yolla rakının ve/veya şarabın düzenli tüketimi zayıf beyin hücrelerini öldürerek beynin daha hızlı ve etkili bir makine olmasını sağlamaktadır.

İşte bu nedenle bir kaç kadehten sonra her zaman kendinizi daha zeki hissedersiniz.

İÇELİM AKILLANALIM… AFİYET OLSUN…

Tekelmi yaptırmış bu araştırmayı..?:D

o kadar yıllık içmişliğim var bi türlü anlamam şu neresiyle içtiğini bilmeyenleri. Kaldıramıyosan niye durman gereken yeri bilmeyip kendini zorlarsın ki . .

Sürekli gittiğim bi mekanın girişinde şöyle bi yazı vardı ; "İçki Cahili Coşturur Yiğidi Susturur"

Bu araştırmayı kim yapmışsa sevdim onları . . İçelim Akıllanalım :D :D

içmek için bi bahane daha hay allahım yaa:confused::)

ahahahahahaha içmek isteyenler için güzel bahane :D:D haftada 2 biranın kimseye zararı olmaz :D:D

Yaa gidin beee böyle konumu olur...:mad: HARAM HARAM içmek iğrenç Allah içenleride bir an evvel doğru yolu göstersin olmaz böyle şey söyleyim arkadaşlar çok günaha giriyorsunuz biliniz özür dilerim ama siz boşluktasınız gidin güzelce abdest alın tövbe edin Allah muhavaza cehhenneme gitmek istemiyorsanız tövbe edin....:mad::mad::(:(:(

bence içenler kendilerini böle avutuyor içmek bence acizliktirr korkaklıktır bunu der bunu bilirimm içenede cok acırımm yazıkkk hemde cok yazıkk

ravza arkadaşım 30yıldır icerim ne acizim nede korkağım aslan sütü aslan şimdi 35liği actım balıgım geldi başladım bu zevki hicbirşeye degişmem yakıştıramadım sana kimseye acıma saygılar:)

fırtına arkadaşım bir döndün pir döndün helal sana :Dözledik yahu

çok yararlıymış :) arada içmenin zararı yok bence insan neyden hoşlanırsa yapabilir hem bakın faydasıda varmış:)

dünyada yapılan günahların yanında içki hiç kalır.yapılan yolsuzluklar haramın en büyüğüdür.

ELİNE
BELİNE
DİLİNE Sahipsen yeterlidir.

not: İçki İçen Hesabını ALLAHA Verir .....

Neyzen Tevfik bir şiirinde herşeyi süper anlatmış bence. Komple buraya koymuyorum. Merak eden okur. Hır çıksın istemem.

...
Rakı şarap içiyorsam sana ne..
Yoksa kimseye bir zararım içerim.
İkimizde gelsek kıldan köprüye..
Ben dürüstsem sarhoşkende geçerim.
...

Bu arada afiyet olsun hayrettin yarasın yiğide :D

İçki ve sigaranın zararları hakkında o kadar çok şey okudum ki.Artık okumaktan vazgeçtim.Birazda faydalarını okuyalım.Teşekkürler paylaşım için.

birde şu şarkı var dinleyin.

ben doldurur ben içerim günah benim kimeneee.

hasan ickinin hic bir faydası yok büyük keyif:)tartışmaya kalkarsak boyutları cok ceşitli icelim acılalım ANTİ PARANTEZ EVİMİN COCUKLARIMIN RIZKINI TAMAM EDER ONDAN SONRA İCERİM SAYGILAR

Hayrettin içki içmesini bilmeyene zararlı.Yoksa alkolden temiz ne var ki.:D

viski.jpg

Elwan ben bi duble tekirdağ aliim :D Sek olsun içine 2 buz piliiiiz :)

dogrusun arkadaşım ben tanımadıgım kimseyle icki masasına oturmam:)

Ama adamda içki masasında tanınır.Çilingir sofrasının ne anlama geldiğini duymamış olmalısın.

hasancım ben doğma büyüme gültepeliyim altındagda iki katlı canlı müzikli birahanem vardı her türlü alemi yaşadım

arkadaşlar ickinin mevzusunu bildgim kadarıyla anlatayım peygamberimiz gecerken bakmış beş altı kişi şarap iciyomuş oh oh demiş ne güzel gülüp oynuyorlar gitmiş gelirken birde ne görsün o gördügü gülen şakalaşan kişiler kanlı bıcaklı birbirine eziyet ediyo EY HALKIM DEMİŞ BUNDAN SONRA ŞARAP BENİM ÜMMETİME YASAK DEMİŞ bana gelince icerim kimseye zarar vermem daha sakinleşir daha cok insanları severim ve evet bunun hesabını vericem boynum kıldan incedir saygılar

herkez kanlı bıçaklı olcak diye bişi yok içki muhabbet için içilir. içmesini bilen içer.

aynen öyle arkadaşım aramıza hoş geldin iyiki geldin

arkadaşlar ickinin mevzusunu bildgim kadarıyla anlatayım peygamberimiz gecerken bakmış beş altı kişi şarap iciyomuş oh oh demiş ne güzel gülüp oynuyorlar gitmiş gelirken birde ne görsün o gördügü gülen şakalaşan kişiler kanlı bıcaklı birbirine eziyet ediyo EY HALKIM DEMİŞ BUNDAN SONRA ŞARAP BENİM ÜMMETİME YASAK DEMİŞ bana gelince icerim kimseye zarar vermem daha sakinleşir daha cok insanları severim ve evet bunun hesabını vericem boynum kıldan incedir saygılar

arım balım içkinin neden yasaklandığnı öğrenmiş oldun.aynen hayrettin arkadaşımızın dediği gibi.eğer ağzınla içiyorsan içeceksin bunu kendine güvenmeyen içmesin.(bu arada ben alkolik değilim yanlış anlaşılmasn senede 2 yada 3 kere içerim da ortamına göre:)))))

Arkadaşların söylediği gibi, zararıda faydasıda kişinin kendine... Kime ne? Elvan söylemiş zaten bir daha tekrar yazmama gerek yok... O kadar çok günah varki içki yanlarında hiç kalır... Neyzen Tevfik'in şiiri de çok güzeldi bu arada... :)

Üst Alt