Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İçkinin faydası

Alkol kullananlardan ALLAH muhafaza:cool: Çok saçma bir konu ....:rolleyes:

Içmedim.o saydıklarımı içerim genelde.
Kargadan başka kuş tanımayanlardanım:))))))))))

Içki ortamında çok kullanmam.içtimmi iyi içerim ama sigarasız yapamam.

hayrettin,
İçikinin haram kılınmasına dair verdiğin bilği gerçeği yansıtmamaktadır,yaptığınız eylemi bir nevi meşrulaştırmak için aslı astarı olmayan bilgiler vermeyin.Yok Peygamberimiz şöyle demiş,yok içki bundan haram kılınmış...

İçki içen sizlerinde belirttiği gibi kendi günahını kendi çeker.İnanmayan içinse zaten sorun değil.Kalkıp itiraz etmek zaten bizim görevimiz de değil.

Lakin kalkıp "içmesini bileceksin,adam gibi içeçeksin,içkinin kime zararı dokunmuş,vs" sözcükleri bari kullanmayın.

Alkollü araç kullanıp ölümlere sebep verenlerde,adam gibi içtiklerini söylüyordu.
Maçla beraber içip,havaya kurşun sıkan ve masum insanı öldüren kişinin ilk söylediği "abi ben evimde içtim kimseye zararım dokunmaz" diyordu.

İçki içipte şu söylediklerinizi söylemeyeni görmedim demek ki,her içki içen adam gibi içki içtiğini idda edebiliyor...

valla ben genelde içince halay çekiyorum silah kullanmam araba arada bir zaten limitimide bilirim bu güne kadar kimseye zararım olmamıştır olmaz da

en fazla çok güler ve müzikle oynarız:D:D:D:D

zararımız organlarımıza diye düşünüyorum:)

gayet iyi düşünüyorsun aynı fikirdeyim :)
bir kadeh bade gerek yok bahane:)

ben ortamında içerim oturum kalkıp içmem.ortamda hergün olmuyor 2 ayda 1 olur tam olur.

musa kardeş verdigim bilgi gercektir iy araştır inanan inanmıyan karıştırmışın tanıdıgım insanların ben dahil yüzde 70 icki icer bayram namazı kılarlar cuma namazına giderler türkiyedeki bütün sucları bana yükledin biz şerbettir icin demedik amma ben icerim :cool:

iç kardeşim afiyet olsun şerefeeeeeeeee:)

uykulu gözlerle güldürdün beni :D:D:D
ben şahiidim şerbettir için demişsin:D:D:D:D:D:D

şerbeti bazıları tatlı içer bazıları acı tercih meselesi dokunmayın hayrettin kardeşime hafta sonu mangal rakı keyfi yapıcaz malzemeler ondan içmesi benden:)

yakışır kardeşime yapalım mangalın başında ben durcam ona göre:)

miko dayın yanımda okudu he:)
hayrettin iki kişi daha getircem ona göre malzeme al mangalın başında duran en çok yer içer kurnaz yok öle:)

hayrettin beni bu kadar düşünme gözlerim yaşarıyor:)
nese sen mangalı yak etleri ben pişiririm haydari yaparsan memnun olurum:)

hazaan arkadaşımızda bu konuya rakip bir konu açmış:) içkinin zararları:)

doğru yazmış ama atın ölümü arpadan olsun hı:)

hayrettin,
şu doğru olduğunu idda ettiğin kaynağını yazmanı rica ediyorum.

Hayatüs Sahabe,İslam Tarihi,Peygamberler Tarihi,Haram ve Helaller,Ayetlerin Nuzul Sebepleri,Hadislerle Müslümanlık,Kütübi Sitte...........hangi kaynakta geçiyorsa yazda bizde öğrenelim belki gözümüzden kaçmıştır malum sen bayram namazı,cuma namazı kılan bir müslümansın,bilginden istifade edelim değil mi?

Ne hikmetse ben okuduğum hiçbir islami kaynakta senin verdiğin bu bilğiyi okumadım,sanırım sen çakır kafayla okumuşsun.

Dediğim gibi içki içersin,zina edersin,vs buna kimse karışacak değil,lakin yaptığın eylemi meşrulaştırmak için yanlış bir bilğiyi kalkar paylaşırsan beni rahatsız edersin,Peygamberimle alakası olmayan bir bilgiyi paylaşmak saygısızlıktır...

herkezin düşüncesine saygı duymakla beraber,ben içkininde sıgaranında kişide bırakan olumlu yönünden böyle ortamlarda paylaşılmasından asla yana değilim.bende sıgara kullanıyorum,bende nadirde olsa alkol alıyorum.ama hiçbir zaman hiçbir ortamda bunları övecek sözler sarfetmedim etmemde.
bu hiç doğru bir davranış olmaz.çünkü herikisininde sağlığa ne kadar zaralrı olduğunu biliyoruz.dini yönünü hiç ele almıyorum.
hernekadar sıgara içen biride olsam,yasağı ilk günden bu yana desteklemişidir keşke çok daha geniş alanlara yaysak yasağı.

sevgili sırdaş hükümet yasagı agır buldu geri adım atıyor

herkezin düşüncesine saygı duymakla beraber,ben içkininde sıgaranında kişide bırakan olumlu yönünden böyle ortamlarda paylaşılmasından asla yana değilim.bende sıgara kullanıyorum,bende nadirde olsa alkol alıyorum.ama hiçbir zaman hiçbir ortamda bunları övecek sözler sarfetmedim etmemde.
bu hiç doğru bir davranış olmaz.çünkü herikisininde sağlığa ne kadar zaralrı olduğunu biliyoruz.dini yönünü hiç ele almıyorum.
hernekadar sıgara içen biride olsam,yasağı ilk günden bu yana desteklemişidir keşke çok daha geniş alanlara yaysak yasağı.

sırdaş hanım bu tarz eğlenmek için yazılmış içki muhabbetlerini hoş bulmuyorsun ama benim asla ve asla kabul etmeyeceğim evlenmeden cinsellik tabularını yıkmaya çalışmalıyız konularında önde gidiyorsunuz buna ne diyeceksiniz?istersen bana bulaşma!

hayrettin,
şu doğru olduğunu idda ettiğin kaynağını yazmanı rica ediyorum.

Hayatüs Sahabe,İslam Tarihi,Peygamberler Tarihi,Haram ve Helaller,Ayetlerin Nuzul Sebepleri,Hadislerle Müslümanlık,Kütübi Sitte...........hangi kaynakta geçiyorsa yazda bizde öğrenelim belki gözümüzden kaçmıştır malum sen bayram namazı,cuma namazı kılan bir müslümansın,bilginden istifade edelim değil mi?

Ne hikmetse ben okuduğum hiçbir islami kaynakta senin verdiğin bu bilğiyi okumadım,sanırım sen çakır kafayla okumuşsun.

Dediğim gibi içki içersin,zina edersin,vs buna kimse karışacak değil,lakin yaptığın eylemi meşrulaştırmak için yanlış bir bilğiyi kalkar paylaşırsan beni rahatsız edersin,Peygamberimle alakası olmayan bir bilgiyi paylaşmak saygısızlıktır... ALINTIDIR. cevap vermiyecektim dayanamadım ben kimseye birşey idda etmedim elhamdülüllah müslümanım sen hangi tarikattansın uhucumusun nesin bilmiyorum sana bişey öretmek istemiyorm akıllı ol kafam cakır onagöre:eek:

hayrettin sana inanıyoruz kardeşim sen takılma uhu ya falan nazdarovya:)
yarasın kardeşime:)

Üst Alt