Sonunda rutin yerleşkeme döndüm,sinek ısırıkları,vücudumdaki kırmızı döküntülerle olsada herşey güzeldi.Antalya'da atan yüreklerle aynı ortamı payalaştığım, Antalya bu gelişimde bir başka güzel geldi gözüme.Böyle bir organizasyonda bulunmak ailecek bizi çok memnun etti.Oğlum tekerlekli sandalyeleri gördükçe "ababa" dedi.(Yani araba,her gördüğü tekerlek ona arabayı hatırlayıtor.Hatta tekerlekli bavul bile)24 ağustosta en çok eğlenen kişi oğlum oldu,konuşabilseydi bunu çok açık söylerdi.O tam olarak konuşamasada gözlerinden çok mutlu olduğu ve eğlendiği anlaşılıyordu.Dante başta olmak üzere organizasyonu gerçekleştirmekte emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkürler.Ortam seçimi mükemmeldi,terden su içinde olan t-shirtümü bile kurutmaya bıraktım,dağılıp saçıldık.Benim afacan oralarda koşup durdu,terliklerini bile çıkardı,işletme çalışanlarıyla kanki oldular,hatta vedalaşırken gelmek istemedi çok ağladı ,ağlayıncada uyudu.Çalışanlar yine bekleriz dediler ufaklığa,12-13 yaşlarında küçük hanım vardı ona kıj diye hitabetti oğlum,içimden gülmemek için kendimi zor tuttum,çünkü kız kelimesini yeni söylemeye başlamıştı.Quetzal’in anahtarlığına dadandı ilginç geldi sanırım.İstanbul’da da öyle bir yer bulsam hiç ayrılmayız oradan,çalışanlar çok samimi ve insancıldı.Dante çok isabetli bir lokalizasyon tercihinde bulunmuşsun.
Sebo arkadaşım aynı olayı bizde yaşadık tek farkla…Saat 11:00 gibi stone’a gittik,plajda durduk bir süre güneşlenme falan filan.Sonra dedim gidip bir sorayım,onlarında bir şeyden haberleri yoktu,sonra yol boyu yürüdüm,bakındım.Sonra atomun telefonunu birkaç telefondan sonra öğrendim ve onu aradım.Internet cafe bulmaktan daha kolay oldu bu.Sonrada yeri öğrenip gittik.İşletme çalışanları tek tek hoş geldiniz diyerek kapıda karşıladılar.Ben ilk önce onları da siteden sandım,yahu bu ne sıcak karşılama dedim.
Müzik kısmı güzeldi tabi ama afacandan dolayı çok fazla şarkıları dinleyemedim.Sevimli müzik aletlerini çalan arkadaşlara ve o güzel sesiyle bize güzel bir musiki ziyafeti sunan nüansa teşekkürler.
Hasan Karaman ve annesiyle tanıştığımıza eşim ve ben çok memnun olduk.Bize hiç yabancılık çektirmediler,çok sağolun.Ha birde tavlada misafir diye eşimi yenmemiş ,bunun içinde sağol.
Hoşça kal Adalya…
Sebo arkadaşım aynı olayı bizde yaşadık tek farkla…Saat 11:00 gibi stone’a gittik,plajda durduk bir süre güneşlenme falan filan.Sonra dedim gidip bir sorayım,onlarında bir şeyden haberleri yoktu,sonra yol boyu yürüdüm,bakındım.Sonra atomun telefonunu birkaç telefondan sonra öğrendim ve onu aradım.Internet cafe bulmaktan daha kolay oldu bu.Sonrada yeri öğrenip gittik.İşletme çalışanları tek tek hoş geldiniz diyerek kapıda karşıladılar.Ben ilk önce onları da siteden sandım,yahu bu ne sıcak karşılama dedim.
Müzik kısmı güzeldi tabi ama afacandan dolayı çok fazla şarkıları dinleyemedim.Sevimli müzik aletlerini çalan arkadaşlara ve o güzel sesiyle bize güzel bir musiki ziyafeti sunan nüansa teşekkürler.
Hasan Karaman ve annesiyle tanıştığımıza eşim ve ben çok memnun olduk.Bize hiç yabancılık çektirmediler,çok sağolun.Ha birde tavlada misafir diye eşimi yenmemiş ,bunun içinde sağol.
Hoşça kal Adalya…