Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İkametgah değişikliği olacak. 2022 maaşımın devamı için ne yapmalıyım?
Evet arkadaslar engellı yakını aylığımız muhtaç olmama!!! nedenı ile reddedıldı evde bakım maaşının akıbetı ne olacak bilmiyorum sonumuz hayırlı olsun ınsallah... sizce bakım maası da kesılır mı o kesıldı dıye yoksa lımıt farklı mıdır..
VELI07
il müdürlüğünün onay tarihini takip eden 1 aylık bakım hizmetinin ücretini, sonraki ay alırsınız.
- il müdürlüğü onay verir.
- onay tarihini takip eden bir ay bakım hizmeti verirsiniz.
-bir aylık bakım hizmetinden sonraki ay ücreti alırsınız.
evde bakım aylığında peşin ödeme yoktur. bir aylık bakım hizmetlerinin ücreti hep sonraki ayda ödenir.
@Kalem abla hoş geldin ya uzun zamandir size ulasmaya calisiyordum benim maasim ikamet degisikligi nedeniyle kesildi muracat ettim aralik ta baglandi yine ama aralik ayini alamadim ocak maasim tek yatmis subatta 2022 maasim yatarmi acaba .2 aylik olarak bide ikametgah sinirlari disina cikma nedeniyle 30.11.2018 reddedildi yaziyor gss iptal olmustu tekrar baglaninca halbuki ayin 15.inde kabul edildi lakin orada 1.inde kabul edildigi yaziyor yani 1.12.2018 yaziyor yanlislikmi yapti vakif anlamadim ki benim evimde 9.unda geldiler 15.inde belli oldu araligi alamadim ocakta yarin alicam 650 e devlette gozukuyor.subatta 2 aylik verirlermi acaba abla