Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki kez hava değişimi ve ada terkten sonra nasıl muaf olurum?

tnklord

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba

acemi birliğinde hava değişimi aldım 15 gün ve usta birliğim Kıbrıs'a çıkt.ı sonra orada da 30 gün aldım ve ada terk aldım
yeme uyku bozukluğu ve askerde yaşadığım bir çok psikiyatrik olay, geçmişte tanısı olan majör depresyon, anksiyete ve hiperaktivite ve intihar girişimi ,

her neyse şimdi askerlik şubem diyor ki belgelerin gelince seni doktora sevk edeceğiz ben kendi şehrimdeyim ve gideceğim birlikte belli değil
ben artık çok yoruldum yeni birliğe gitmeden burada nasıl sevk alıp heyete çıkabilirim eski kıta anket raporlarımı istesem bunlarla gitsem olur mu? şubedekiler olur dediler ama bilmiyorum daha önceki hava değişiminde ben şubeden sevk aldım ama doktor kıta anket ve işlevsellik raporları lazım dedi ama bu sefer farklı ve durumum hiç iyi değil gerçekten gitmektense ölmeyi bile düşünüyorum.

30 yaşındayım bakmam gerekenler var borçlarım var vesaire bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim,

Üst Alt