Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İki kişinin yaşadığı eve toplam 2.250 TL gelir giriyor. EBA alabilir miyiz?
2022 Hiç tutmuyor zaten emekli maaşı aldığı için. Yani devletten yana bize herhangi bir hayır yok. Evimizin karşısında ki doğalgazlı eve kömür yardımı yapan devletin bize bir kuruş yardımı olmadı daha bugüne kadar.
Sizin oralarda yok mu? Muhtara söyledim kaymakamlığa iletmemi söyledi. Ayrıca Suriyelilere verilen kömürler de var adamlar doğalgazlı evde oturuyor kömürü satıyor. Bizde Suriyelilerden ucuza alıyoruz kömürü
aliatalay15
doğalgazlı yerde oturana verıldıgnı duymadım.kira hariç dgaz zaten 400 500tl kıra ile o ev 1500 ü bulur a ücretli nasıl dgazlı evde otursun.belkı surıyelılere verıolardır ben duymadım yokda dıemem
muhtara şikayet ettıgnde kaymakam söle dedı ise o yanlışı edenlerle birlikte muhtarıda şikayet et görevını etmedıgı için.çünkü yardımları almak için muhtarlıktan fakırlık kagıdı almaları gerekıo.hem belge verıp hemde kaymakamlıga şikayet et deyip başından savamaz