Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İki kulakta 50-55 işitme kaybı ile haklarım nedir?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Omersavci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Omersavci

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Mrb foruma yeni üye oldum konu yanlış yere açıldıysa kusura bakmayın. Ben 4 yıllık fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümü mezunu bir fizyoterapistim ve 5 yıldır özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde çalışıyorum. Doğuştan İşitme problemim var ve 10 yıldır işitme cihazı kullanıyorum. İşitme seviye odyo da her iki kulak için 50-55 arası yazıyor

İlk sorum bu rakamlar yüzde olarak oran mı yoksa desibel seviyesi mi?

Bu rakamlara göre ben askerlikten muaf sayıldım peki engelli sayılıyormuyum?

Memurluk için engelli raporu alabiliyormuyum? Eğer alma şansım varsa yine kendi branşıma engelli olarak atanabiliyormuyuz?

Mevcut b sınıfı ehliyetim var h sınıfı almam gerekir mi?
Bunun bana avantajı dezavantajı ne olur?

Yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum.

odyo testindeki 500 1000 2000 4000 deki db değereri ile hesaplama yapılır engelli değilsiniz alacağınuz oran %25-30 arasıdır. geçmiş olsun herhangi bir hakkınız yok %40 olmadığı sürece

Çok teşekkür ederim işitme kaybında ilerleme oluyor bu test en son 2011 de yapılmıştı tekrar teste girsem bu sınırı aşmış olabilir. Benim engelli raporu almamın bi faydası olur mu? Yada bi dezavantajı? Mevcut işime raporum olduğu zaman yinede devam edebilirmiyim? Ömss için sınır da %40 mı?

hocam çok çok ilerlemesi lazm sadece kulaktan %40 almak zor başka rahatsızlığınız varsa olabilir. avantajları var yazarsanız googlede çıkar..

Site Tasarım Tercihleriniz

Bu ekrandaki seçimler aracılığıyla forum tasarımını kişiselleştirebilirsiniz.

Yandaki renk seçeneklerinden birisini tercih ederek forum görünümünü kişiselleştirebilirsiniz.

Geniş Ekran görünümü: Aç/Kapat

Bu ayarla Geniş ya da Dar ekran görünümünü tercih edebilirsiniz.

Forum liste seçimi: İki Bloklu/Tekli

Ana sayfadaki forum görünümünü İki Bloklu ya da tek satırlı tasarımla kullanmayı tercih edebilirsiniz.

Forum arkaplan resimlerini: Kapat/Aç

Forum arkaplanına eklenen görseller varsa, bu görselleri buradan kaldırabilirsiniz.

Ana Sayfa Yan Paneli: Kapat/Aç

Forum ana sayfasının daha sade görünmesini isterseniz Yan Paneli (Sidebar) kapatmayı tercih edebilirsiniz. Yan Panel kapatıldığında, paneli yeniden açmak için sayfanın en üstündeki kullanıcı adınızın solunda yer alan Site Tasarım Tercihleriniz'e tıklayarak tercihinizi değiştirebilirsiniz.

Yan Panel akışkanlığı: Aç/Kapat

Bu ayarla forum ana sayfasını aşağıya/yukarıya kaydırırken ekranın sağında yer alan Yan Panelin (Sidebar) akışkan özelliğine bürünerek ekranda sabit kalmasını tercih edebilirsiniz.

Yumuşak köşe özelliğini: Kapat/Aç

Bu ayarla, tasarımdaki köşeleri Yumuşak ya da Keskin görünümlü olarak tercih edebilirsiniz.

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Geri
Üst Alt