Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İkinci el engelli aracı almak istiyorum. Var mı satan..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HALİLCE

Yeni Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar aranızda aracını satan varsa modelini ve fiyatını bana yazarsanız sevinirim

Ben de yakın zamanda satacağım.Elden tertibatlı 2003 albea.Ancak benim aracım 5 yılını doldurduğu için engelli olmayan birisine satmayı planlıyordum.İlgilenirseniz eğer özelden mesaj atarsınız.Ben de piyasa fiyatına bakar ona göre bişey isterim.Ama dediğim gibi eğer tekerlekli sandalyede iseniz sizin için karlı olur.Aksi takdirde piyasada benzer ikinci el araç çok.
İyi günler

özürlüden özürlüye 5 yıl dolmadan satabiliyorsunuz

horabali;
kardeş özürlüden özürlüye 5 dolmasına gerek yoktur

bmw 3.16i 94 MODEL ARACIMI 8.000 liraya satıyorum düşünürsen anlaşırız.

slm ben almanya da araba yurt disina türkiye getiriyorum 98 model 316 automatik ful... ankara teslim 5000 euro fiati ve passat 2000 model automatik fulll..5000 euro ankara teslim gümrük haric opel 2001 model automatik 1.6 full... merdece vaeno 1.6 2003 model automatik 7 kisilik koltul var fulll su fiati 9000 euro ankara teslim . benim telefonu
00491791182474 ulasabilirsin ve msn taner.tefenlili@gmx.de msnye görüsebilirsin

halilice bey 5yil dolmadan satamasin doldurdan sonra satabilirsin ve ayrica üzürlüge devrebilirsin saygilarimiz arz ederiz

Satılık pek çok ilan var, forumun alım satım bölümünü geçmişe yönelik olarak incelerseniz pek çok seçenek göreceksiniz zaten.
Öncelikle kaç paraya kadar bir araç istiyorsunuz?
Ne tür (hb, sedan sw) bir araç düşünüyorsunuz, marka tercihiniz nedir,
vitesi yakıtı v.s nasıl olmalı ?
O zaman daha iyi sonuçlar alabilirsiniz.

Araclar

Serkan karrdeş 20-25 tl arası otamatik veya troptonik olucak elden tertibatlı olucak opel veya ford olabilir rahatsızlıgım ortapetik ayaktan tşk

serkan kardeşim ben 20 25 lira paran varsa ben sana honda civic tavsiye ediyorum. çok güzel araç ona param yetmez diyorsan toyota avensis 1,6 125 beygir.opel ve ford markalarını boşver

Bu kadar para ayırıyorsan bencede sıfır almalısın. İkinci el aracın kahrıyla uğraşma.

toyotanın otomatik vitesleri esasen düz vites.Sadece otomatik debriyaja basıyor araç.O yüzden yokuşlarda kaymalar oluyor.
Fordun otomatik şanzımanı bilindiği üzere dizellerde yüksek tork yüzünden problem çok çıkarttı.Açıkcası böyle bir şanzıman benzinli araç da limitlerinde kullanılırsa problem yaratır gibi geliyor.
Opel rus ruleti olur.Ya sanayiden çıkamazsın ya da normal kullanırsın.Uzak dur.
Hondalar toyotaya nazaran daha az sağlam olsa da diger araçlara göre çok daha sağlam.Ancak aynı araçların manuel ve otomatikleri arasında hatrı sayılır bi performans farkı var.
tam otomatik bir toyota ya da honda güzel olabilir.Ama ben olsam bi de fiestayı incelerdim.

peugeot

7 senedir 405 kullanıyrum no problem allaha sükürler olsun üzmedi hiç beni

arkadaşım benim sana tavsiyem sıfır al derim ama almak istemezsen ,
2005 8 ayda otomatik vites wolsvagen polo aldım , iş yeri evime yaklaşık 1 km uzaklıkta olduğundan yürüyerek gidiyorum şuanda arabam 22 binde ben aslında seneye satmayı düşünüyorum ama ciddi isen piyasasına bakarız konuşuruz ama arabayı servisine ümraniye rekorda bakımını yaptırıyorum heryıl , hasar yok kaza yok km ortada kasise bile hızlı girmiş değilim ciddi düşünürsen ev almak için satmayı düşünüyorum tertibat mevcut pırıl pırıl araba ...

94 model opel astra hb var lpg li üstü acılabilir cam var 2005 yılında almanyada geldi bana çok temiz istediğin yere gösterebilirsin 8,500 tl istiyorım. izmir masum cep 05359463031

Slm..
95 model Opel Astra F Caravan var Station. Düşünürsen görüşelim.. Full servis bakımlı, 5 senedir kullanıyorum Bütün servis kayıtları mevcut. Çift airbag, otomatik camlar, sunroof. Benzinli hiç tüp kullanılmadı. Motor çok temiz 160000 de orjinal.. Ankaradayım bu arada.

2009 model kia rio ödeme güçlüğü çektiğim için satıyorum.almak isteyenlere özürlü araç trafiğe çıkalı 5 ay oldu tel 05372873094

2000 model opel vectra edition 100. yıl serisi 70.000 km de üzerinde boya darbe yok fuul arac temiz alım masrafsız kullanim dersen yardımcı olabilirim otomatik vites ve tertibatlı 20.000 tl

1999 model otomatik vites ( özel tertibatı yok,isteyen yaptırabilir ) ateş kırmızı renkli hundyi elentra var 140 bin km de.bakımlı ve cok temiz.ben cip alacağım için satıyorum.ilgilenenler 0532 774 6841 bu numaradan ulaşabilir
12.750 tl pazarlık payı olabilir

selam ben mert sol kolumda %40 raporum var araba almak istiyorum uygun fiyatlı araç sahiblerinden cevap bekliyorum..

slm mert 01 ne istiyo arabayi bende var isterse passat 1.6 automatik 99 model fullll.....
bwm 316 autamatik 98 model opel astra 1.6 automatik 2002model fulll,,,,
bora 1.6 automatik 2000 model fuullll. merdeces c180 automatik 2009 model fuuuullll......
msn veriyim taner.tefenlili@gmx.de .bidaha taner-tefenlili@hotmail.de isterse görüsebilirsin saygilarimz arz ederiz

fiyat

tamam abi fiyatlar nasıl ben uygun fiyatlı öle çok pahalı istemiyorum..

Astra 96 model HB otomatik

12855991_o76.jpg

en son 7.500 tl olur.

ABS
SUNROOF
ALAŞIMLI JANT
MERKEZİ KİLİT
YOLCU VE SÜRÜCÜ HAVA YASTIĞI
İMMOBİLİSSER
ELEKTRİKLİ CAMLAR
SİS FARI
HİDROLİK DİREKSİYON

Kesinlikle boya kaza yoktur..

http://www.sahibinden.com/opel_astra_1_6_yurtdisi-29WQQaXQQ12855991WQQpXQQdisplayitem

GoXEl;
kardes araba halen satılıkmı satılık ise özellkikleri nedir-,,?*kac km. ...... tsk ederim

masumoncu;
kardes bu astra araba.com dakiş astramı??? en som fiyatin ne olur???

2005 model hyundai accent
30.000 km de
otomatik vites
orjinal satılık ilgilenenlere.

türkiyede gel benim malımı al diyenin malı alınmaz burada satılık aracım var diyenin aracı satılmaz:)......depresyondayım

Cevap

arkadaşlar aranızda aracını satan varsa modelini ve fiyatını bana yazarsanız sevinirim
2009 model seat leon 32.000 km tertemiz simli metalik siyah renk full version açılır tavan satlık.
Ben zinli
yağmur sensörü
far sensörü
park sensörü
hız sabitleyici
yol bilgisayarı
vs.
Engelliden engelliye 25.000 tl fiyat.

Engelli aracı

Sayın Snipper,

aracınız hakkında daha ayrıntılı bilgi verebilirmisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt