Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İkinci el engelli aracı almak istiyorum. Var mı satan..?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mrb
opel zafira düz vites gri 60.000km satıyorum 2007 model

2009 model SEAT leon 34000 km de tertemiz metalik siyah , açılır tavan, yol bilgisayarı ,hız sabitleyici ,far sensörü, yağmur sensörü, park sensörü,lastik basınç sistemi,8 hava yastığı güvenlik donanımı fulll. sis farı, elektrikli katlanır ısıtmalı aynalar, çelik cant, immobilisser, alarm,ve gösterge kenarları bagaj kapağı far kenarları metal kaplama 1000 tl aksesuar var. çift egzoz çıkışı var. deri direksiyon deri vites, 3 nokta ayarlanabilir şöför ve yolcu koltuğu. FİYAT: 27.000TL BU ÖZELLİKLERLE BU ARABANIN 0 FİYATI NORMAL VATANDAŞA 43.000 TL.

insanın hiz araba alası gelmmiyor valla ne buya millet araba beyenmiyor ihtiyactan degil zevki arıyorsuyuz evden dısarı cıkamayanlar var...

kardeş sattın mı aracını arac hakkında bıraz bılgı verebılırmısın yakıtı falan nasık

2010 model toyota corolla 1.6 otomotik vites arabamı satmayı düşünebilirim sanırım. Ekim ayında almıştım. 29.000 uygundur ;)

98 model mercedes A160 Halbu otomatik. Kilima-4 airbak-açılır tavan- 4 lastik sıfır-ön cam elektirikli- aaracımın tek sorunu tavan da ufak bi parça kırık olduğundan şu an çalışmıyor. Üzerinde zavoli sıralı sistem tüp takılı. fiyatı 16.500 tl dir.

bişi demek istiyorum ben ilk arabamı bir aracı ile almanyadan getirtim ve muazzam bir kazaık yedim ve araştırdım ki bizim 98 2000 model araçlarımızı orada 500 ile 3500 euro arasında değişiyor daha kuzenim yeni aldı 2006 modem peugeot 206 ve 3500 euroya aldı paristen bende imkanınız var ise kendiniz gidin beğenin binin alıp gelin ben öyle yapacağım ..

Benimde elimde toyota corolla hb 1.4 d4d dizel Terra 2006 model triptronik vites 69000 km'de özürlü plaka arabam var 25.000 tl satıyorum ilgilenen varsa cevap yazsın one göre resim koyarım ve telefonlaşırız

kenan karaca;
Kardeş kusura bakmada Avrupada aracının fiyatı 1500 euro !
16500 e sen 2009 model audi alıcan kardesine de eski modeli hibe et...

kartepeli;
Bu parayada 3.16 2010 model alınıyor.

umocuk;
Kardeş orda üstüne para veriyorlar eski model arabaları vermek için...

Arkadaşım 20-25 paran varsa 0 megan alabilirsin.Hatta toyotada alabilirsin.

burası turkiye avrupada yaşamıyoruz kardeş piyasa böyle hem toyotanın 2010 sıfır modeli üzürlüye gelişi 33.000 tl kafadan atmayalım araştırarak konuşalım

dizel modeli benzinliyle de karıştırmıyalım arkadaşlar fiyat olarak çok fark var .!

kartepeli;

Tamam da arkadaş avrupa da yaşamıyoz da ordan getirebilirsin !
33000 toyota ya verilirmi ? O paraya ne audiler var.!
Senin arabaya gelince ben su fiyattır demedim ki o paraya daha yüksek model araba alınır avrupadan..
Senin arabayıda alırsın orda pazara gitsen 8000-9000 euro ya ..
Hatta kendiniz uzun kullanımlı araba istiyorsanız gidin az vuruklu bir araba alın!
Gözlerimle gördüm nerde ise 10/1 - 5/1 fiyatına araba alabilirsiniz.Burdada tamir edersiniz.
Orda işcilik pahalı insanlar sağlam eşyaları bile çöpe atmak için para ödüyorlar.

halil bey bugün arkadaşımla hasan isminde bir beyle tanıştık,elinde iki tane akülü araç varmış her birinin piyasa değeri ortalama 5 milyar liraymış,fakat akülerinde kendisininde bilmediği bir arıza varmış,bu nedenle her iki arac için toplamda 500 lira para istiyor,yani tanesine 250 lira istemiş oluyor,ben araçları gördüm ,gayet güzel ve de kaliteliydi,araçların sahibi olan hasan beyin kendiside engelli,kendisiyle irtibata geçmek isterseniz bişiler yapmaya çalışırım,bu arada bahsettiğim kişi izmirde yaşıyor

Linke tıkladın mı ? tekerleklerini mi satıyorlar acaba:D
Araba resmi var ama öyle olsa tekerlek resmi koyarlardı.
Almancam yok bi incele de bizde bilgilenelim.
Burda Et 20 euro
Bu parayada et olmaz sana göre:D

oezix;
Dalgamı geçiyorlar?
O reklam yanlışmı?

xxbey;
Sakatlığın varmı bilmem ama benim orda protezcim var.
Orda parça otto bock c-leg 20000 dedi bana...
Burda 35000 euro nasıl aradaki fark!
Al sana sıfır audi parası!
Burda sigortanın ödediği paraya protezin ancak ayak bileğini alırsın!
Anla engelli türkün halini vesselam...

7 sene önce oto pazar da gördüm 0 golf caprio o zaman mark vardı.Araba vurukluydu 5000 marka gitti.

ordaki araç 3000km de belki ondan o fiyattır ikinci el bide kaprio sizin orda daha ucuz diye biliyorum.

Nasıl dışardan ülke nasıl görünüyor?
Ne krizler gördü maşallah içerde düşman dışarda düşman top işlemiyor maşallah:D
Yunanistan 10 milyon kafayı idare edemiyor.Biz burda çeşit çeşit insan boğuşup geçinip gidiyoz.:D

Böyle başlığa böyle teklifler adam özürlüyüm ötv muafıyetınden 2 el araba almak ıstıyorum dıyor piyasada 5 lıraya bulunacak arabaya 10 lıra ıstenıyor zaten bu sitede bu tur baslıgı acanlar hep yolunacak kaz gıbı goruluyor hakıkaten fıyatları gorunce tabırı caızse oha fılan oldum :D
Araba alacak arkadaslar once bayılere bır bakın aracın 0 ı ne kadar sıze maalıyetı ne sonra bu baslıgı acınkı gozunuzun onune bakın

Zaten 3 yaş altı 2.el araba almanın bi anlamı yok yurtdısından!
Ama bir bakımada kötü burda sermaye sahipleri bastırmış olmalı bürokratlara.
10 senelik bir mercedes orda 2000 euro burda tekerlek alırsın o fiyata! o adamın da hakkı gasp edilmiş bana göre...
Ne güzel memleket.
Vergiyi hep gariban veriyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt