Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İkinci el satılık işitme cihazı arıyorum..?

Konular
91
Reaksiyonlar
0
her iki kulağım için ikinci el temiz ileri derecede işitme kaybı için dijital işitme cihazı lazım bana.bilgisi olan cevaplarını bekliyorum

baho ılerı derece ısıtme kaybına dıjıtal ıkıncı el alma ıstersen
analog olsaydı hadı neyse bu dıjıtaller ayarla ıyıbı odyometrıstle adam gıbı cıhaz oluyor
cıhaz satıcılarıda baska yerden alınan cıhazların ayarlarına ozenmıyorlar buda dıjıtalın ıcıne edıyo:mad:
sana onerım phonak satılan yerlede 2000 lıra gıbıydı galıba certena bayagı ıyı gordum denememde sende dene egerkı pahalı gelecekse 2 cıhaz bır tane al ama ıkıncı elden daha akılcı ıs yapmıs olursun bence

hafif ve orta dereceli kayıplar için sol kulak içi dijital bernofon var ilgilenirseniz

kardes ben sana dun yazmisdim ozel mesajda,2 naida s5 var sizin kaybiniz icin,arkadas bu siteye uye,ismi toshiban galiba.2011yilinda almish ama 1 ay kullanmish dediyi kadariyla

Gasanov karde. o arkadaş sağ olsun bana özelde mesaj yazdı.onun dediği fiyatta gücüm yetmez mümkün değil.4000tl istiyor

tabi bana da biraz pahali geldi ama siz ikinci el istediyiniz icin kolaylikla bulacaksiniz.belki de sizin umdugunuz fiyat cok dushuk,eyer oyleyse iyi cihaz bulamazsiniz.siz ne kadar fiyatina almak istediyinizi de yazin arkadaslar yardim eder

ha bendede var analog:p:p kendime cihaz alinca bunu satacam.2 ay önce aldimç15 gun sonra da satirim.kendi fiyati 400-500 dolar ama ben 250ye satirim.anolog olsa da proglanabilir bir cihaz.varmisin yokmusun?bbilensoyçsen dedin deye ben de satasi oldum isthe

her iki kulağım için ikinci el temiz ileri derecede işitme kaybı için dijital işitme cihazı lazım bana.bilgisi olan cevaplarını bekliyorum

Gasanovun belirttiği gibi fiyatlar değişken. ne kadarlık birşey düşünüyorsunuz.

baho,o fiyata sana cift cihaz n olursa bu belki de analog olur.benim onerim cift,yeni,naida s1 al.her cihaz icin de devlet 500tl odediyi icin cift cihazin icin 1000tl odeyecek,800de kendin verirsin olur biter.ALLAH yardimcin olsun

Işitme cihazı

meraba arkadaşlar elimde PHONAK NAIDA digital ileri seviye işitme kaybı olanlar için sıfır gibi 3 ay kullanılmış tertemiz bir cihaz var ilgilenen arkadaşlar mesaj atsın cihazın halen garantisi duruyor...

Bence digital en iyisi...
Telefonla konuşmak bile daha bi keyifli...
Analog mu kaldı???
Bence sen sıfır al kardeşim....
Elalemin işitme cihazını kullanıp mağdur olacağına...
Ne malum seni kandırmayacağı...
Cihazın ömrü geçer sana sorunsuz der kandırır...
Elbey her bütçeye göre var cihaz..
Evet pahalı ama 1 kere alacaksın onu kaç sene kullanacaksın..

Elimde 2 tane starkey neredeyse hiç kullanılmamış s serisi IQ cıc var tamamen kanal içi cok temız piyasa degerı 2750 ben uygun bır fıyata ıhtiyacı olana satmak istiyorum ilgilenen varmı

bendede tek olara otıcon ıno pro var alamak isteyen olursa 1000tl istiyorum irtibat 05356486598 küçük bir pazarlık olur ciddi kişilere

eğer temiz ise 2 sini alabilirim. tam olarak modelini yazarmısınız ne kadar kullanıdınız garanti kapsamı ne zaman bitti sorunu ne ve fiyatı ?

cevabınız bana ise otıcon ıno pro modeli tek tir temiz sağlam çalışır vaziyette garanti v.s. bilmiyorum bir sorunu yok istanbuldaysanız gelip bakıp alabilirsiniz bana 05356486598 de ulaşabilirsiniz adım güven

starkeyin cıc cihazı için demiştim hilal hanıma

arkadaşlar starkeyin CIC kanal içi modeli 2.el satan varmı ?

widex mind440 m4-19 ingiltereden gelen cihazımın tekini satmak istiyorum.ileri derece kaybı olanlar için yeni teknoloji muazzam bir cihaz.

mind size birçok avantaj sağlar - Widex Turkey bu linkten ayrıntılarına bakabilirsiniz.ilgilenen arkadaşlar siteye mesaj bırakabilirsiniz.

Bende optıma 34 kulak arkası ve optıma 24 kulak ıcı cıhaz var satılıktır ılgılenen msj atabılır.

yenı cıhaz aldıgım ıcın artık kullanmıyorum.

baho65;

merhaba
babamın 18 nisan 2013 te almmış olduğu audio service icon 12 sağ sol cihazı var. eğer işinize yararsa görüşelim

babamın aldığı audio service icon 12 model sağ ve sol bir çift 18 nisan 2013 te alınmış. arzu eden arkadaş olursa bana mesaj atsın.

telefonum 0 532 371 92 52

Üst Alt