Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İkinci el satılık işitme cihazı arıyorum..?

baho ben sana 600 tl ye ikinci el deyil sıfır cihaz veririm hemde yüzde yüz dijital yüzde yüz orjinal ingiliz ilgilenirsen buraya cok giremıyorum telden ulaşabilirsin bana 05494996919 adem taş

Cihazın marka ve modelini yazrsanız ben bile düşünebilirim...
İşitme kaybım çok ileri seviye... 100 db civarı...

600 tl dijital her seviyeye uygun işitme cihazları 2 yıl garantili

arkadaşlar ben burda yazılan her bir kelimeyi dikkatle okudum daha öncede ama yardımcı olmak istedigim halde kimse faydalanmak istemedi ihtiyaca göre dedimki işitme cihazı satış merkezim vardı ama bazı sebeplerden dolayı kapattım elimde 25 tane orjinal ingiliz malı purtone marka ileri derece kayıplara orta derece kayıplara ve hafif derece kayıplara uygun sıfır cihazlar var dedim hatta bahadır arkadaşla mesajlaştık ikinci el alacagı fiyata sıfır var dedim ama beni sahtekarmı sandı ne ilgilenir gibi yaptı sonra ben aldım dedi konu kapandı hayrını görsün ben fiyat olarak 1500 yazsaydım herkez arardı beni ama orjinal 2 yıl garantili sıfır cihazlara 600 diyorumya kimse işim görülsün diye aramıyor eger gerçekten ihtiyacı olan varsa arasın pazarlık bile yaparım yeterki ihtiyac sahibi magdur kalmasın bende cihazlarımı degerlendirmiş olurum cihazlar bire bir odyometrist tarafından fitingleri yani ayarı yapılıp verilecektir pilse yanında bedava cihazlarda dijitaldir iyi günler

adem taş 05494996919

odyometrist vildan taş

Adem bey... Sizin sahtekar olduğunuzu bir an bile düşünmedim. Düşünsem söylerdim zaten....
Sadece cihazların benim iştme kaybımı karşılayacğına emin olamadığım için konuyu kapatmıştım... Ama derseniz ki hodri meydan karşılarım sizdeki her iki kulaktaki 100dB işitme kaybın o zaman seve seve denerim..... Pil falan umrumda da değil...
Bir de bu cihazlara bir kaç defa ayar yapılması gerektiğinde yaardımcı olabilecek misiniz ya da yardımcı olabilecek tanıdığınız var mı...
Varsa seve seve denemeye hazırım bayram sonrası...

adem bey niye insanı karalıyorsun doğruyu yazmıyorsun.ben kendi durumumu sana anlattım.dedimki ben kredi kartıyla taksitle ancak alabilirim.onuda siz pos cihazı yok dediniz.15 gün sonra ben pos cihazı buldum dediniz.mesele bu.niye sizi sahtekar zan edeyim.bayada samimiydiniz.hata bir siteye koy taksitle alayım dedim..işitme cihazları orda satışı yasak dediniz.

Ben aldım ama bir ay kadar kullandım. Sol kulak orta dercenin ileri seviyesi. Kulak içi. Ben 2000tl civarında almıştım. Markası Sonic charm flip 60 cıc. Garantisi devam ediyor.

bahattin kardeşim maddi olarak durumun zor Allah yardımcın olsun 2. el alma bence kesinlikle elindeki parana günah bir arkadaşımdan duymuştum sanırım işitme cihazı almak isterken ücretin tamamını sen ödüyorsun sonra sgk bu parayı sana geri ödeme yapıyor doğru yalan duydugum bu istersen işitme cihazı satan medicalcilere bir danış dediğim gibiyse mutlaka yol gösterirler

seydo6565

Simens nitro 3mi 2 adet 14 aralık 2015 de aldımkutu ve fatura var 23 ay garanti devam ediyor tertemiz fiyat 5.750 TL pazarlık payı var

Ozlem kacar

seydo6565

1 adet siemens 4 kanalli dijital programli isitme cihazim var kizima almistim 2 ay kullandi ameliyat olunca ihtiyac kalmadi ilgilenen ulasabilir 05457885325

Fiyat 800 tl

mrb arkadaşlar, yaşlı bir annennem var, 10 yıl kadar işitme cihazı kullanıyor, ilk 5 senesi analog cihazdı, şimdiki ise dijital cihaz, maalesef yeni aldığı cihazdan pek memnun kalmadı ama analog cihazlarda artık üretilmiyormuş, aranızda analog cihaı olupta kullanmayan varsa büyükannem için hediye edebilir mi, birde annannem ileri derece işitme kaybı var, ben ankaradayım yada başka ilde olan varsa gönderebilir. 0 533 432 33 71 ( bende işitme cihaz kullanıyorum mesaj atan olursa hemen dönerim yada alisirin352@gmail.com mail atabilirsiniz

ALİALİ

Selam...
Analog işitme cihazı üretilmiyor diye bir şey yok...
Beltone S90 , oticon Sumo hala üretiliyor ve ben Beltone S90 kullanıyorum hala.
Ankarada isen Aktifduyu firması hariç bir sürü satan yerden alabilirsin.
Aktifduyu'dan çok şikayet var. Teknik servisleri yetersiz.
Beltone S90 Maxtone diye bir firma satıyor.Kızılay ve Çankaya'da yerleriş var. Tavsiye ederim

Satılık 2 adet dijital işitme cihazı

implant ameliyatı oldum ileri derecede işitme kaybından dolayı Biyonik kulak taktırdım ve 2 tane dijital işitme cihazım var biri yeni hiç kullanılmadı kutusunda duruyor 1 yıllık daha garantisi var nano teknoloji dokunmatik iki cihazımda amerikan malı diğer cihazımıda evvelki sene aldım ben gemici olduğum için yedek cihaz almıştım okyanusun ortasında olurda arıza yapar diye şu an cihazların piyasa değeri 5000 tl üzerinde ben iki cihazı pazarlıksız 2200 tl ye satıyorum 0538 453 45 16

Ben babama Aliexspres sanal alışveriş mağazasından 12 dolara aldım ve Türkiye de en az 800-2500 arası değişiyor ve çok da memnunuz...

Merhaba süleyman ben ameliyat oldum implant ameliyatı 2 adet dijital işitme cihazım var ara beni 0538 453 45 16 veya facebook tan ulaş bilgi vereyim sami-agirtrac.66@hotmail.com cihazımın biri daha kutusunda hiç kullanmadım 1 yıllık daha garantisi var iki cihazımda amerikan malı

Süleyman Bahagelmez Hic kullanmadıgım kulak arkası 1 adet ileri derecede işitme kayıpları icin uygun işitme cihazım var daha yeni ve hic kullanılmamış ilgilenirsen satmak isterim uygun fiatta

Hic kullanılmamış ileri derecede işitme kaybı icin kulak arkası cihazım var özellikleri :4 kanallı 4 bantlı gürültü azaltıcılı ve feedback yönetimi özellikli fm sistem uyumlu çift mikrafonlu ileri derecede kayıplar icin cihazım hic kullanılmamış daha yeni ve sıfır ilgilenirsen uygun fiata verebilirim 1 adet

Widex 220 ileri derece 120 desibele kadar destekli kablosuz su geçirmez eşim kullanıyordu işitme sorunu arttı cihazı yeniledik sorunsuz bakımları yapıldı widex işitme merkezi taradından ayar yapılacak size göre 3 ay içerisinde ciddi arıza yaptıgı taktirde para iadesi yapılacaktırr.cihazdan memnun kalınmassa iade alınacaktır.sıfırı 5000.tl dir.yarı fiyatının altına verilecektir.0507 258 33 84

merhaba süleyman bey elimizde bir tane çok temiz bir cihazımız mevcut unitron marka ilgilenirseniz yardımcı olurum.

Merhaba bizde Pure Tone Xenon Plus ağır ve hafif işitme alsaklıkları için uygun, profesyonel işitme chz. var. Çok az kullanıldı, sorunsuz. Yedek pilleri ve kutusu mevcut. Uygun fiyata vereceğiz. 0555 0303080den ulaşabilirsiiiz.

Pure Tone Xenon Plus ağır ve hafif işitme bozuklukları için uygun cihaz var bizde. Çok temiz, az kullanıldı, sorunsuz. Uygun fiyata veririm. 0555 0303080

Phonak bolero v70 sp var ileri decede işitme kaybı olan için

20 haziranda dedeme aldığım widex menu me-19 bte comfort marka kulaklığı satmak istiyorum , 3 gün kullandı daha sonra yoğun bakıma alındı malesef kaybettik , 5000 lira verdim , garanti belgesi kutusu herşeyi mevcut sıfır gibi , almak isteyen mesaj atabilir uygun fiyata vericem

Uygun fiyata işitme cihazı arıyorum

Selamün aleyküm İşitme cihazı olan maddi durumumdan dolayi alamıyorum varsa elinde uygun fiyata olan yardımcı olabilirim teşekkürler

şaka gibi gelcek ama bu tür olaylarda müge anlı gibi belirli yerlere başvurmakda fayda var mail yada telefon nuya mesaj olalak ulaşsanız size ücretsiz temin edebilirler belki

@Can0101 cihaz fiyatı ne kadar bana lazım o yüzden maddi durumum yok

Teşekkürler ben paramla uygun almak istiyorum Müge anliya gidip diyemem reis. Ben

Anladım ben 5000e aldığım için bu fiyatı yazdım , her bütçeye uygun bir cihaz vardır tabiki :) sizin bütçeniz ne kadar

Üst Alt