Aman ha hükümete oy verin yoksa maaşlar kesilir DİPNOT :
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Birde zaten bu dönemde engelli maaşı almak zorlaştırıldı. Hane gelirine bakmak nasıl bir saçmalıktır ki engellinin maaş olmasına mani olsun. Avrupa'daki engelliler iş arama derdi yaşamıyor bizim ülkemizde aksine engellilerimiz iş bulamıyor.
[FONT='inherit']
-Biz gidersek Memurun maaşı ödenmez
-Biz gidersek herşey tersine döner.
[/FONT][FONT='inherit']Şeytan sizi fakirlikle korkutur ve size, çirkinliği ve hayâsızlığı emreder.
Bakara suresi 268.ayet...[/FONT]
@İron
İşsizlik maaşı kanunu akp çıkarmadı rahmetli ecevit çıkardı 4447 sayılı İşsizlik Sigortası Kanunu 01.06.2000 tarihinden itibaren yürürlüğe girdi dönemin başkanı rahmetli Ecevitti
akp den önce sadece 2022 aylıgı vardı akp geldi evde bakım aylıgını çıkardı kömür bedava gıda bedava daha ne istiyorsunuz cumhuriyet kuruldu kurulalı böyle parti gelmedi
konu birazcık siyasete kaçmış.tartışma konusu olduğu için cafe bölümüne taşınması daha uygun olur diye düşünüyorum.
cafe bölümünde takıl şekerim. /QUOTE]
şekerim??? merak etme cafe bölümünede takılıyorum.
konu başlığını açarken zaten siyasi açmış burada hükümetini eleştiriyoruz diye rahatsız oluyorsan sen cafe bölümünde takıl şekerim. eleştiriye bile açık değilsiniz sizin gibi düşünmeyen ya fetocu yada vatan haini zaten
nerde söylemişim benim gibi düşünmeyenleri fetocu yada hain diye.konu engelli parasal hakalr bölümüne açılınca iş siyasete dönüşmüş herkes kendı siyasi görüşüne göre yorumlar yapmış böyle oluncada bu tip paylaşım ve konular cafe bölümünde olduğu için oraya taşınsın dedım.sende ordan beni ben gibi düşünmeyenleri fetocu yada hain gördüğümü söyledın ne alakası varsa şekerinde oldum
@stres03
[FONT=Verdana]ayrıca peru,kolombiya ve küba'dan da hırsız ithal ediyoruz...
[/FONT]http://www.hurriyet.com.tr/gundem/peru-kolombiya-kuba-bursada-buyuk-operasyon-40792866
VurdukDibine
2 milyon afgan geliyormuş ve bunların çok büyük kısmı erkek 20li yaşlarda ...
son günlerde haberlerde hırsızlık,gasp,tecavüz,şiddet vb.suçları işleyenlerin uyruklarına bakarsak ya suriye yada afgan vatandaşı...