Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İl değişikliği için dilekçe gönderdim, ama geri geldi?!

ahmet961

Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben sivas meb e hizmetli olarak atandım. fakat bulunduğum ile yani yozgat a alınmam için dilekçe gönderdim. fakat dilekçede ''bir defalığına mahsus '' ibaresini kullanmadığım için dilekçem sivas a geri gitmiş. gerçekten de şu üç kelimelik şey için bir dilekçe geri gidermi arkadaşlar bana çok saçma geldi. bugün düzeltip yeniden gönderdim. umarım bi sorun çıkmaz !

Tekrar bu haktan yararlanamayacağınızı bildiğinizden emin olmak ve tekrar böyle bir istekte bulunursanız bu dilekçeyi size sunmak amaçlı açıklamalı bir şekilde yazmış olmanız gerekiyor.

ama bana öyle bişey dememişlerdi. dilekçe yaz dediler nasıl yazılacağını söylemediler bende yazdım. neyse yenisini dün gönderdim umarım bi aksilik çıkmaz

devlet işlerinde sağlamlık önemlidir kardeşim sonradan problem çıkacak bir durumla karşılaşılmasın diyerekten böyle davranmışlar problem yok yani@ahmet961

sarasota abi hani yarın son gün ya o yüzden endişeliyim. yetişirmi diye. bide ben hiç bir evrak teslim etmedim henüz iki kuruma da yani yarın öbür gün süre doldu diye beni açıkta bırakmasınlar ondan korkuyorum

bu durumundan atanacağın kurumu haberdar et evrakların yetşmediğini yanlışlık olduğunu anlat yinede işi sağlama bağla derim ben ahmet961

öyle yaptım zaten abi. bugün gittim tayinimi istediğim yere yani memleketimdeki milli eğitime. bugün dilekçen elimze ulaşsa iyi olur dediler. bende dün yeniden yazmştım dilekçeyi. bugün veya yarın ulaşır inşallah ellerine. bide ben evrakları hazrladım herşeyi bunları kuruma teslim etsemmi yoksa aramalarını mı beklesem sence ?

Üst Alt