Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İl özel idarelerinden başka bir kuruma geçebilir miyim?

SerdarZ

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Merhabalar arkadaşlar sorum başlıkta yazdığım gibi İl Özel İdarelerine atandığımızda başka bir kuruma geçiş oluyor mu yoksa durum üniversiteler ve belediyeler ile aynı mı? Engelli raporum var bunu kullanaraktan geçiş yapabilir miyim? Ve son olarak GİB bünyesinde atandığımda yine bu geçiş hakkımı kullanabiliyor muyum? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Üniversite veya belediye gibi çakılı kadro değil. tayin hakkın var ama büyükşehirlerde il özel idaresi kaldırıldı diye biliyorum. büyük şehire başka kuruma muvafakat alabilirseniz tayin olabiliriniz. siz torpilden haber verin gerisi kolay.

@Ben_Claudius,

Hocam öncelikle sorumu cevapladığınız için teşekkürler. Ben Çorum'da ikamet ediyorum. Muş İl Özel İdaresi diyor atamada ben buraya atanırsam eğer Çorum'a dönme şansım var mı torpil vs. olmadan? Engellilik durumu, aile durumunu dilekçede belirterek başvurursam eğer kabul edilebilir mi?

çorum da il özel idaresi varsa engel durumuna göre daha kolay tayin olabilirsin ancak kurumlar arası geçiş istersen o biraz zordur ,senin nezdinde değil tüm memurlar için kurumlar arası tayin zordur bakanlıklar vs devreye girdiği için.
engel durumun neyse onunla ilgili dilekçe örneği bul hatta şuan kendi ilinde herhangi bir sendika temsilcisi ile görüş durumunu anlat bana bir mazeret tayin dilekçesi örneği yazabilirmiyiz de yardımcı olurlar. belki durumunla ilgili daha net bilgilerde verebilir

@Ben_Claudius,

Çorum'da İl Özel İdare var evet buraya direk geçiş yapamaz mıyım hocam tayin süremin dolması mı gerekli illa ki? Bu süre ne kadar oluyor? Memur-Sen ve Eğitim-Sen var oraya direk gidip sorsam yardımcı olurlar mı? Birde memur olmasamda buralara üye olabiliyor muyum? Avantajları nedir? Birde Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl Müdürlüğü var orayada sorsam yardımcı olurlar mı? Çok soru soruyorum farkındayım ama yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Üst Alt