Herkese merhaba 40 yaşındayım 18 yaşında iken epilepsi hastası olduğumu anladık ve o zamandan buyana ilaç kullanıyorum ayrıca o zamandada ehliyet almıştım ve çok problem değil di ehliyet almak. Gelelim şimdiki konuya biliyorsunuz ki artık bu yıl sonuna kadar ehliyet yenilenmesi gerekiyor bu doğrultuda aile hekiminden sürücü olur belgesi istedim tâbi oda nörolojiye sevk etti en son 2015 yılında ömrümde ilk kez olarak nöbet geçirdim onun için bulunduğum yerde özel bir hastanede nöroloji doktoruna gittim vede hâlâ gidiyorum her yıl olmak üzere eeg çekilip durumkmu gözlemliyor ve 3*1 keppra kullanıyorum doktoruma durumu bildirdim ve Google'dan baktı sen asla bu raporu alamazsın dedi bende o eski yenisini gösterdim inceledi ve baktı bu sefer bu raporda şöyle bir yazı var 3 yıl boyunca 6 aylık muayene girişi olması lazım dedi benimde 6 aylık muayene yok bende samsun fakültesi nöroloji doktoruna gitmek için randevu aldım birde oradan denemek istiyorum sizinde değerli fikirlerinize ihtiyacım var belki bu konuda tecrübesi olan bir arkadaşım vardır nasıl bir yol izlemem konusunda desteği olur diye umuyorum. Acaba diyorum hiç mi başvuru yapmasam en azından yıl sonuna kadar çünkü şu anda bulunan ehliyet de problem olurmu diye düşünüyorum şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...not: aslında eski üyeyim ama iki gündür uğraşıyorum bir türlü giriş yapamadım mail istedim şifre için ama gelmedi yeni hesap açtım...
Son düzenleme: