12 yaşından beri araba kullanmanız yada kullanmamanız hiç önemli değil, benim ehliyetim kayboldu aile hekimine gittim e-nabızdan kontrol etti ben sana kullandığın bu ilaçlarla rapor veremem dedi, beni üniversite hastanesine sevk ben felç geçirmiştim 10 yıl önce uyuşmalarım ve nöropatik ağrılarım var ve 2 tane ilacımda epilepsi hastalarında da lkullanılıyor, aynı zamanda uyuşturucu özelliğine sahip, ıilaç rapor açıklamalarına bu şekilde girilmiş nörolojinin takipli hastası olduğum için durum düzeltildi poliklinikteki asistan doktor bilgilerime dikkatlice bakmadan ilk etapta ilaçlarımı gördü ben sana uygundur raporu vermem dedi, bende kendisine illa ki ehliyet almak peşinde olmadığımı,hastalık durumum uygunsa almak istediğimi belirttim, bilgilerimin tamamına bakarsanız anlaşılır dedim sonrasında inceledi ve sağlık kuruluna gerekli evraklarda epilepsi olmadığımı ve bir takım bilgiler yazdı olumlu raporu alarak ehliyet aldım. Eğer sizin için gerekli görülen neyse ona rıza gösterin bence, çünkü bu öyle bir şey ki, araç kullandığınız zaman atak geçirirsiniz, Allah korusun kendinizle kalmaz, birçok insanın canını yakarsınız ve bu vebalin altından kalkamazsınız.