bende pandemide oldu
hatiflandim durdum yek oyuncagim elimden alinmis gibi hisettim uzuldum ama 2-3 ay once skerim tansiyondu piskojiydi ben cok kotu odene kadar hasaneye bile gitmistim 10 sene civari.
psikolojik yada ilac etkisş cıozulur yada gecici durum
ancak kalp damar sinir hasari olunca zor
aslri yuksek senelerce seyreden seker yuzunden once o gule gule dedi sonra ayaklarda his kaybi mayista yazilan b vitamini hemen fayda verdi ayaklarim fulliylesmedi ama bi tik hemen bi kac gaftada olumlı etki etti ama ordan daha ses seda yok cunku sinirler duzelse bi yavas yavas damalar duzelmiyo ayaklarinda uysuluk kis kabi azalsada traklarimi kesemiyoru kirliyor catkiyor bi basmarmaginda artik tirnak bile cikmiyo gecen snee bisi oldu full yerinde cikti 8-"0ay srdy iylsmesi ama artik tirnak cikmiyo
ayrica artik yaslandikta
evet hos degil sinirde bozucu ama evli degilseniz bir sevgiliniz yoksa hayatiniza etkisi pek olmuyor yasanabiliyor
manik durumlarda asiri cinsel durtuler olablir.ilac kendi baslamiyorsa bile duydurum dengelecler buna etki edebilir.benim gibi fizisel bi sebep uoksa kesin durum ilaclardandir diyememben ozellikle ilaclarda boyle etki yazilamissa bu bilenen bazi stres ve kaygi duruölarda goukur ve insanlar cok uydurular
hem yatili okul okudugum hemde 18 atlik askerlikte 6 ava deisim vardi 12-1 ay arasi askerlik yapmis oldum acemilkte hele basa askerler durmadan yemeklere sap alityorlar diye dedikodu yaparlardi ozaman teshisim olmasa bile o kadar streski ortamda libdom yukseldi bende sorun yoktu ama insanlar sorun yasiyordu ve sucu askeriyenin giclice bizi dizginlemek icin bile ilac verdikleri idda ediyorlardi ala sap nedir bilmiyorum o gunde samca bulmus soylemistim ama cok ciddi buna inaiyordu bi surusu yoksa neden sorun yasliyorlmismis.kiseyi elestirmek icin demiyorum.yani depresyon kaygi stres drumlarda bu tip bozuklar sorunlar yasanabilir.
ilalar libidoyu dusurebilir hic mi olmuyor sabaj uyanida falanda cok onemli.arada sirada bile sabah merhava diyorsa sorun fizyoljik degildir genelde
dusuk libidoya erkeligin olmesi erectil disfuncion ayni sey degil
doktorlarinialada konusun gerekirse duzeltmeler aciklamar yapilir illa sartsa cozumler uretebilir.
ama 30 yasindaki manik atkli doneminde ilacsizkenki hali insaninda 45 yasindaki deprsyona girmis ilacli halinin bir olmasida hem tuhen hem fikende cok dogaldir.