Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlaçlar etki etmediği için doktor hastahaneye yatman gerekiyor dedi..?

rugu Kimse kimseyi yargilamiyor ki,sadece yardim etmek istiyorlar,hani sana cok iyi gelen bi ilaci basgasina da tavsiye edersen,oyle bi sey.
hastalik varsa doktora gidilecek,tabi ki,tek dua ile olmaz.Zaten Islamin diger dinlerden farki insanin yalniz ic dunyasini degil,butun yasamini,cevresini,sosial hayatini duzene salmasi,insan hayatinin oyle bir bolumu yok ki,Islamin ona uygun kanunu olmasin,bu ayri bi konu...demek istedigim niyyetimiz arkadasa yardim etmek,dogru bildiklerimizi soyluyoruz,isterse yapar,inanmazsa yapmaz,kendi bilir.

Nafe sana, bana iyi gelen sey bir baskasina iyi gelmek zorunda degil diyorum. Ilac kutularinin arkasinda ne yazar "doktor tavsiyesi olmadikca kullanmayiniz" diye. Sebebi ali'ye iyi gelen sey ayse'ye kotu gelebilir. Islam diger dinlerden farkli olsaydi şarlatan insanlarin oyuncagi olmazdi. Sosyal hayati duzene soktugu konusunda espri mi yaptin yoksa ciddi misin bilemedim. bilincsiz, dar dusuncede insanlsrin(cogunlukta bunlar) dahi islamin bekciligi gorevini ustlenmesi sonrasi ortaya Işid cikiyor ya da pakistan'da kur'an egitimi verdigi halde muska satan mollalarin gelir kapisina karsi ciktigi icin kadina yapilan iftiralar sonunda gozu donmus cahil insanlar tatafindan skenceler yapiliyor ve videoyaya bile kaydediliyor baskalarina ders olsun diye. Iran'da ayni sekilde soraya'ya yapilanlar ..vs pakistan'a, iran'a ozgu degil turkiye'de de madimak otelini yakanlarda ve yaktiralanlarda ayni dar dusuncede insanlardi.ve bunlar sadece bilinenler. Daha dun otobuste şort giydigi icin kadinin yuzune tekme atan adamin kameralara karsi savunmasini biliyorsunuz Simdi tekrar dusun sosyal hayati gercekten duzene sarabiliyor mu. Sarabilir aslinda ama dar dusunceli, bilincsiz insanlarin elinden kurtarildigi gun.

Son düzenleme:
Hastaneye yatışı yine erteliyorum maddi sorunlardan dolayı (borç, geçim vs )
Doktor aynı ilaçlarla devam etmeyi tercih etti tabi hastaneye yatmamdan yana ama ben istemeyince erteleyince o'da mecbur ilaç a devam ediyor ama dediğim gibi değiştirmiyor.
İlaçlarım iki tane biri fulsac diğeri rileptid .
rileptid nedir ne işe yarar konularıyla ilgili çok az şey biliyorum internette kullanıcı yorumları neredeyse sıfır kimse birşey yazmamış. Doktor neden bu iki ilaç ta diretiyor anlamış değilim.
İlaçlar aradan bana kısa süreli mutluluk ateşliyor. Ama takıntılarıma ve saplantılarıma detaylı düşünmeme, hep kötü şeyler olacak şeklinde düşünmeme engel olmuyor bir türlü.
Maddi sorunlar ve ailevi sorunlar psikolojik sorunlarımın hemen ardından geliyor ve en az psikolojik sorunlar kadar hayatıma etki (kötü yönde) ediyor.
İşe konsantre olamıyorum son zamanlarda yine sabah gidip iki saat çalıştıktan sonra bir bahane bulup ayrılıyorum işten ve bunca sıkıntının arasına birde iş hayatındaki sorunlar eklenmiş oluyor al şimdi sorunlar artmaya devam ediyor gelde hepsinin üstesinden gel.
maddi yönden biraz toparlar toparlamaz ilk işim gidip hastaneye yatmak olacak. Artık şizofren mi derler rapor mu verirler umrumda değil. Yeterki verdikleri ilaçlar takıntıları kötü düşünceler i ayrıntılı duncelri kurgularımı yok etsin. Başka birşey istemem.
Çevremde konuşabilecegim bir tek kişi bile yok. Buda başka bir
Olumsuzluk.ve son zamanlarda alkol tukemimde arttı ama bugün karar verdim artık hayatim da alkol olmayacak bu yıl komple içtim zaten bir faydasını görmedim zararını gördüm. Umarım bir daha içmem ve umarım bagimli olmam ama gidişatım bu konuda umut verici bugün içmedim mesela.
Bu sitedeki psikoloji bölümü çok pasif internette ki en aktif yer bile burdan bir tık ötede aktif sanırım ülkede psikolojik rahatsızlığı olan çok az kişi var. Yoksa ortalık psikoloji forumlarından geçilmez di. Çok az kişi giriyor. Ve bu yüzden internette bile bu konuda rahatca konuşabileceğimiz kimseleri bulmak zor oluyor.
Hep kötü şeyler de olmuyor iyi şeylerde oluyor yani ben keşfediyorum.
Misâl kendimi kandırmayı öğreniyorum artık. Baktım kafayı yiyecek gibi oluyorum hemen bir kitap acip okur kendimi kaptırırım ( sadece belli bir tarzda ve hoşuma giden şeyleri okurum) yada birşeyler yazar yada birkaç şiir okurum.
Dostlarım keske her sabah mutlu uyanıp iştahla yeni güne başlasaydık ne güzel olurdu. Yarını düşünüp dururken bu an'ı mizi da mahvediyoruz hayat işte böyle geldik böyle gidiyoruz...

Üst Alt