Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlaçlar etki etmiyor. Hastaneye de yattım..?

@sokr@t, Eskiye göre saldırgan sayısı çok arttı.Adam üstüne geleni terslese karşılaştığı kişi sayısı yüzünden ya böyle hastanelik ya da cezaevlik olacak...

Sırf güç gösterisi yapmak için çocuklu adama sokakta saldırıyorlardı.Biz bunu yapabiliyoruz diye.Metro da böyle bir kadın diğerini nerdeyse deliyordu.

Bir kaç seneye düzelmez ama ciddi bir duruma evrilecek bu durum.

@NewDay, tamam da bu dediğin olaylarla ilgisi yok onun dediğinin herkes üstüme geliyor diyor eş,dost,tanıdık ,arkadaş gibi mesela .
Yoksa o dediklerin herkesin başına gelebilir sürüyle saldırsalar karşılık verirsin ya da kaçarsın falan o tip olaylar anlık yaşanacak olaylar .

Böyle hayat olmaz olsun
çok yoruldum.İlaclar hiçbir şekilde fayda etmiyor.Hastaneden yeni çıktım.65 gün tedavi gördüm.8 kere ekt aldım.Yinede durumumda hiç bir düzelme yok.

şuan durumunuzu anlıyabiliyorum. İlk çıktığımda hastaneden bende böyleydim zor. Ne desem fayda etmez ama inşallah zamanla daha iyi hissedersiniz.

Üst Alt