Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlaçlara rağmen tam iyileşme sağlanamaması nedenleri nelerdir?

@sevgi07, sadece psikozdan bahsetmiyorum takıntı ,öfke ,sinir psikolojik olarak hastayı rahatsız eden neyse işte hasta bilir zaten ilaca ihtiyaç duyup duymayacağını defalarca bırakmayı denedim olmadı mesela benim bunun gibi şeyler 2-3 yıl kullanmışsa iyileşmemişse hastalık kronik bir hal almıştır diye düşünüyorum tabii benim hasta olmamdan kaynaklı tecrübem 2 -3 yıl demem bekli 1 yıldır bilemem.

İlaçlar okadar uyuşturuyorki hislerim azaldı diyor kardeşim sizlerde bunlar yaşanmıyor mu peki ilaçlar bizde gerçekten işe yaradı ama ilaçların dozu malesef ona çok ağır geliyor.Sizlere soru sorabilirmiyim ilaçları bırakmayı denerken insan kendinin farkındamı oluyor yani bunu kendiniz nasıl yaptınız yoksa ailenizmi hep yanınızda destekti @sokr@t Biz çok uzağız birbirimize nasıl olucak hiç bilmiyorum

"Hayallerimle yaşıyorum. Onlarla bir sanal dünyam var."

ne kadar da benziyor 10 yıl önceki halime hocam bu yazdıkların :D

@ŞamilBasayev67, ben de çok düşümdüm musallat varmı diye, hocalara da gittim bir şey çıkmadı, yok yok, sonunda beyinsel ruhsal psikolojik olduğunu anladım,

@sevgi07, ilaçlar birazda hisleri azaltsın diye veriliyor zaten biz duyguları yoğun yaşayan insanlarız üstelikte hassasız ben ilaçları kimsenin desteği ya da önerisi olmadan kendim tamamen olmasa da kısmen bıraktım birkaç denemem oldu gece ilacını içtim gündüzü hiç içmedim gibi mesela zaten gece ilacını bırakmam imkansız uyuyamıyorum yoksa ama olmuyor kötüleşiyorum farkında da oluyorum.
Takıntılarım artıyor geçmiş takıntısı çok sigara hatta içki bile içirtiyor en son denememde acile gidip iğne vurulmak zorunda kalmıştım .
O duruma gelince de tekrar ilaca başlanıp toparlanması 15-20 günü buluyor zaten hiç başlanmasa psikoza dönüşür farkında da olamam.

günümüz tıbbında hiç bir ilaç hastalığı tedavi etmez bu şekerde de böyledir tansiyonda da akıl hastalığında da ilaçlar sadece hastalığı bastırmaya yarar o sebeple kesin iyileşen diye bir şey mümkün değildir ancak ilaçlar ile hayatını idame ettiren mümkündür tam iyileşme olmuyor o halde ilaç içmeyelim gibi bir cümleyi ancak kara cahiller ve 5 yaşındaki bebeler diyebilirler

Üst Alt