Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk atamada en düşük puan kaç olur?

inanınki bir insan bir engelli olarak herkesin çok iyi yerlere gelmesinden yanayım.... hiç kimsenin emeği boşa gitmesin herkes hakettiği yerlere gelsin bunu çok isterim... umarım herşey gönlünüzce olur ... benim sitemim bir yıl fazla okuyunca kendini kaf dağında görüp engelli arkadaşını hor görüp her hakkı kendinde gören kendini aşamamış arkadaşlara

Arkadaşlar bence yapılab tercihlere göre puanlar değişicektir. Meslek gruplarına göre puanlar farklılıklar gösterebilir. Mesela DPB başkanının açıklamalarındaki gibi bir sağlık personeli 60 ile atanırken düz memurluklar 90 civarı kalabilir tercihler akıllıca yapılmalı

bence tam bir saçmalık bu sınav sadece formalitedir, ankarada dayın yoksa 100 puan alsanda boş benim umudum yok yazıklar olsun
Merkezi sınavda DAYI falan sökmez Bunu bizzat yaşamış biri olarak söylüyorum. Ama mülakat varsa o zaman bir şey diyemem...

Valla ben son atamalarda atandım şükür lisans mezunu olarak atandım 63 puanla şans dayım filanda yoktu

kimse kendinii kandırmasın,merkezi atamalarda dayıya,amcaya gerek yok.atamalarda torpil var diyen ancak kendini kandırmış olur.her üniversite bitiren yada yüksek lisans yapan arkadaşlar atanacak diye bir kural yok,çalışırsan emek verirsen,hakettiysen gerçekten atanırsınız,çünkü ben kendimden biliyordum,ne dayım vardı nede amcam vardı,inanmayın böyle şeylere arkadaşlar,çalışın mutlaka karşılıgını alırsınız.diploma işe yaramaz arkadaaşlar,öenmli olan kendinizi ve yeneteklerinizi geliştirmeniz,hayat zor hayata bir yerden başlamanız lazım,kendinizi ben devlette işe girecem diye yönlendirirseniz büyük hayal kırıklıgı yaşarsınız.allah hepinizin yardımcıısı olsun..

Valla biri beni anmis :) 587.ciyim ama bende korkuyorum 3000 e isimiz cok zor hadi hizmetlilik gelirde onuda ben istemem ulan bole devletin ben ya hizmetli kadrosunu az tutsalar biraz

82 yle umudum yok lise

can bolu kaç aldınız ögrenim durumunuz

3 bin 4 bin alımla (lise düzeyi) ilk bin kişi bile meçhul..

Arkadaşlar benim görüşüme göre sıralama burada çok etkili olacak ilk 3500 kişi arasında oynar ilk tercihler... ilk alımlar bu kişiler arasında olur ve yine diğer kardeşlerimiz için arttırım gelir gibi düşünüyorum.. gelirse onlarda ikinci tercihlerde devam şeklinde atanır... ama taş çatlasın en fazla 5000 kişi olur bu sayı toplam alımlarda ve ertelenme gibi bir şeyin olması inş söz konusu olmaz ertelenmesin biz bu tarihi dört gözle bekledik... bide yeni tarihi beklemeye kalkarsak vay halimize yine aynı tarihte tercih yapılsın... kadro artarsa yine artsın illa ki kadro arttı diye tarih ertelenmesine gerek yok yine yaparız tercihleri 3bin alacağına 5 bin alırlar bu kadar basit.

can_bolu;

Kendi alanınla (Yani Kılavuzda senin mezun olduğun bölüm) ilgili alım olursa Teknisyen kadrosunu tercih edebilirsin.

Lisans en son kaç puanla kapatır bir fikriniz var mı arkadaşlar?

selam dostlar, ön lisans durumum tablodan ibaret, Allah büyük dostlar, umudumu kaybettiğim hiç olmadı, bugün var olup yarın ölecekmiş gibi hayat prensibi umutların gerçekleşmemesi durumunda insan o kadar hüsrana uğramıyor.. Çok sevdiğim bir iki söz.. Yalansın dünya... Ya Nasip.. Allah yardımcımız olsun...
76,11838
1369
7941

EKPSSP2 Puanı
Öğrenim Durumundaki Başarı Sırası
Öğrenim Durumundaki Aday Sayısı

6 bin 7 bin alım olursa liseyede 4 bin verirlerse ilk 4 bin yerleşir özel sebeplerden dolayı tercihini yapamayan olursa ilk tercihler 75 ile üstü tahminim...

Ben de aynı bölüm mezunuyum. Biz de bölümümüzle ilgili kadro açılması için istek yapalım. Bu bölüm mezunu arkadaşlar toplanalım. .

sonbahar.44

6 bin kadronun 4 bini lise alınırsa 2 bin kalıyo 1200 de önlisans desek ne yani 800 mü lisans olucak ee tabi olur biz 4 sene boşa okuduk masraf ettik yaa

kaç bin kadronun verileceği belli değil ama çeşitli tahminler var sizin yaptığınız gibi ama benimde bir tahminim şu yönde herhangi bir kurumda memur olarak atanmışlar tercihleri yasalar dahi atanamayacaklarından ,önünüzdeki puan olarak sizden fazla alanlar bence geneli diger ömss de bir kuruma yerleşenlerdir bunlar atamaları yapılmayacağından budurum bir kurumda çalışmayan yani daha önce atanmamış kişileri üste taşıyacaktır ve bu nedemek oluyor başarı sıralamasında sizden öncekilerin geneli kurumlarda çalışan memurlar onlar tercih hakları olmadığı için biz gibi atanamayanları öne çekecek

Gerçekçi olun az birisi yazmis 6bin kadro olursa 4bin lise sacmalamayin lütfen kalan 2 bin kisi önlisans+lisans+kura mi olacak kendinizi kandirmayin böyle yaparsaniz sadece kendinizi ve düşük puan alip yüksek beklenti yarattiginiz insanlar atanamayinca üzülür beklentinizi düşük tutun ki kötü sonuç olursa çok üzülmeyin iyi olursa zaten sevinirsiniz inslah ilk atama erken ve olabilecek en yüksek sayida olur.

eğer olaki 4000 kadro verilecekse eger

1100 lise 1400 önlisans 1000 lisans 500 kura..

aha demedi demeyin buraya yazıyorum :)

Herkes kendi kafasina gore kadro cikariyo biraz sabredelim bakalim ne olacak

Benim tahminim birinci ve ikinci atama az olur ilk atama toplam 4bini geçmes ikincisi ise 6 bini geçmez ama 3 üncü atama seçim yatırımından dolayı çok olur 10 bin filan demedi demeyin

meral allahını seversen anca böyle kendimizi teselli ediyoruz dersinki sanki dpb klavuzu ben yayınlıyorum :) bırak ta biraz teselli olalım burda kendimizi hayallerle rahatlatalım çok görme yaa :D

Üst Alt