Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlk defa EKPSS'ye girdiğinizde ne hissettiniz ve zor muydu?

Eren14

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Ben e kpssye ilk defa gireceğim ve ne olacağı sınav sorularının zor mu kolay mı olduğu hakkında bir fikrim yok ve şuan açıkçası ufak bir heyecanım var sadece. Siz ilk kez girdiginizde ne hissetmiştiniz ve nelerle karşılaştınız?

zaman çok önemli, ben ilk toplu sınıftân girdiğimde süreyi bilmezdim.
30. Soru sözelden sonrasına geçemedim, bitti 60 dklık süre 🙁

ben cok sasirmistim.

cunku kolay bir sinav bekliyordum. burda maksat engellilerin istihdami oldugu icin cok zor beklemiyordum ama sorulara baktim. yok efendim fatih sultan mehmet'in istanbul'u fethi sirasinda hangi kulağı kaşınmıştı? 1966 olimpiyatlarında en uzağa gülle çekiç atan kimdi gibi saçma sapan işe yaramaz sorular vardı. hala da var ne yazık ki. tonyukuk'un çin'e kaçıp asimile olan kedisi BONCUKUK bile soruluyor. gunluk hayatımızda asla işimize yaramayacak binlerce çöp bilgiyi ezberliyoruz ne yapalım.

Çok fazla kafana takma. Düzenli çalış emeğinin karşılığını alırsın. Bence bilmediğin soruları yapma. Yanlış cevaplar çok puan kaybettirir. zamanı iyi ayarla, gerisini Allah'a bırak :)

Sorular fazla zor gelmemişti bana ama üstünkörü bir çalışmanın yetmeyeceği bir sınav. İyi hazırlanmak gerekiyor. Süre konusu önemli. Süreyi iyi değerlendirmek ve fazla heyecan yapmamak gerekiyor. Ben ikisini de yapamadığım için olmadı :)

Süre konusu benimde kafama takıldı tamam 60 dakika icin 60 soru var ama dakika olarak bakıyorum ben soru sayısı olarak değil ve 60 dakika o sekilde düşündügüm zaman çok az gibi geliyor allah hepimizin yardımcısı olsun

bildiğimiz sorular, bilmediğimiz sorulardan daha büyük sıkıntıdır bizim için. çünkü bildiğimiz soruları yanlış yapma ihtimalimiz var, bilmediğimiz soruları zaten yapamıyoruz. dikkatli olmalı, kolay zor demeden soğukkanlı olmalıyız sınavda. ben 6 ayı aşkındır gecemi gündüzümü bu sınava verdim. yaşım 24 oldu. ilk kez gireceğim. öncelikle kolay veya zor olması hususunu atmamız gerek kafamızdan. kolaysa herkese kolay, zor ise herkese zor.

inanın arkadaşlar, inanan ve çalışan kazanmayabilir. ama inanmayan zaten kaybetmiştir.

süre konusu evet az ama soru da az. ve her soru 1 dakikamızı almayacaktır diye umuyorum. bazı sorular 15 saniye bazı sorular 30 saniye bazı sorular 5 dakika dahi sürebilir.

kbenly

Allah büyüktür, Allah herkesin hakkına ve gönlüne göre versin inşallah.

Sınav öncesi ve sınavdan sonrası, sınavdan daha zordu. sonuçlara kadar :)

Negatif fikirlere çok takılmayın o yüzden. :)

Yarın sınav var peki heyecan var mı?

Ben çok heyecanlıyım 10 ay 5 ay 3 ay 1 ay derken 1 gun kaldı hatta bir kaç saat diyebiliriz sizde heyecan var mı? Birde şunuda merak ediyorum yarın sinav olduktan sonra sonuçlar ne zaman açıklanır

benim bu 4 . girişim o yüzden hiç heyecanlı değilim gayet normal benim için....

Üst Alt