Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İlköğretim mezunuyum. ÖMSS sınavına girip memur olabilir miyim?

nedensin

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar bnm % 90 sürekli ağır özürlü raporum vr lise terk ilköğretim mezunu sayılıyorum bn memur olabilirmiyim ve bunun için ne yapmam gerekiyo bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.

ilkokul mezunları sınava giremiyor arkadaşım.

peki bu ösmm ne demek oluyor

kadrolu işe alınabilirmiyim

ilkokulmezunu kisilere bence öncelik onlarin olmasi gerek.... selamlar

arkadaşlar benim %49 ortapedist engelim var ve iki yıllık, duydupum kadarıyla ömss ve ekpss sınavlarıyla memur olma imkanım varmış ve ben ilk okul mezunuyum bana yardımcı olabilirmisiniz nasıl bi yol izlemeliyim.
Teşekkür ederim.

Arkadaşım kuraya katılman gerekiyordu onunda sanırım zamanı doldu

İlköğretim mezunu arkadaşım uğraşma boşuna bir yere memur olamassın hikaye hepsi git işkura özele gir benden tavsiye başka çaren yok.

ilk ogretım mezunları sadece kura ıle memur olabılıyor kurada cıkması 1000 1 ıhtımal 500 kısı alıncaksa 100 katı basvuru yapılıyor tamamen sans allah nasıp etmısse olcak egıtım sevıyesı ne kadar dusukse o kadar zor ıse alınıyo ınsan egıtım sevıyesı ne kadar yuksekse o kadar sans yuksek oluyor iş sahıbı olmak ıcın allah hepımızın yardımcısı olsun insallah herkes iş sahıbı olur kura kayıtlarıda bitti 28 mayıs sondu

Üst Alt