Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnsanlara karşı senelerdir göz temasım yok. Manik ve bipolarım!

Konular
25
Reaksiyonlar
9
Selamlar tekrardan.
Sizleri rahatsız ettiğim için özür dilerim. Senelerdir göz temasım yok. Hatta bir resmimi gördüm. Resmen kendimden korktum.
Emin olun spastik görünümüm var sanki. Nasıl düzeleceğimi bilmiyorum. Manik - Bipolar ve bu sorun !
İyileşmek için pek bir şey yapasım yok. Ufakken de mongol spastik diyorlardı. Çok zoruma gidiyordu. Hala da öyle.
Böyle olmayı ben istemedim. Şimdi bana diyenleri haklı çıkardım. En çok zoruma giden de bu oldu.
Keşke iyileşmek için yolum olsaydı. Beni çok seven uzun yıllardır sevgilim var. Ben öyle zannediyorum bilmiyorum.
Baya zamandır çok değişti. Sanki hayatında var gibi. Ne yapmalıyım bilmiyorum..
Bana sevgilisi var gibi hissettiriyor belki de. Kafam çok karışık. Herkesten tekrardan özür diliyorum. İçimi dökmek istedim !

@yorgunzihin, bende göz teması kurmak istemiyorum ve bu konuda çok zorlanıyorum.

Şizofreni ve Atipik Otizm hastası olarak 2012 TEMMUZ dan bu yana düzenli tedavim vardır.

Küçük yaşlardan itibaren sürekli olarak insanların bana bakıldığını hissetmekteyim.

Bildiğim kadarıyla göz teması kuramamanın bipolar ile ilgisi yok.Özgüven eksikliği ile ilgili gibi duruyor ama psikiyatrik hastalığın özgüven üzerinde dezavantajlı olduğu da bir gerçek.

Göz teması kuramama psikoz belirtisi aynı zamanda bipolarla alakası olabilir

Güven konusunda göz teması önemseniyor.Şahsen duruma göre kurabiliyorum ama göz teması çoğunlukla kötü şeylere kapı açacak imalar ortaya çıkarıyor.O konularda bir hevesim yok.Tam anlamıyla bir şeyi anlama isteğimde yok.

Bu arada kötü görünmen veli nimet.Eğer düzelme şansın olursa ne kadar zararlı olduğunu anlarsın.Benimde yanıma otobüste oturan olmuyordu.Kıza annesi otur diyor kız pis oturmam diyordu.Görünmez olmak ilgi toplamamak çok iyidi.Şimdi saçına ihtiyacı yok tanışıyım veya buna adli bir olay yaratıyım terk edememesin zihniyeti var.Tam bir saçmalık.

Üst Alt