Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnsanlardan çekiniyorum, kimse ile göz göze gelemiyorum..?
3 farklı antipsikotik kullanıyorsun. Hepside maksimum dozda.
İlaçları kullanan bizleriz doktorlar bizden daha etki bildiklerini iddia ediyorlar.
Diyorum ki ilaç iyi gelmiyor, degiştirmiyor ilacı.
Pluvia Sende fayda ettiyse başkasında fayda edecek diye bir şey yok ki.
O kadar kolay olsa keşke, milyarlarca dolarlık ilaç endüstrisi bosuna var zaten. Telkin yoluyla çözülecekse.
Ben çocukluktan beri içine kapanık biriyim.
İlkokulda Risperdal kullanıyordum. Risperdal Otizm içinde kullanılan ilaç oldugu için oldukça sosyal dışa dönük yapıyor insanı.
Uzun yıllar kullandıgım için suanda kullanmaya kalktıgımda çarpıntı yapıyor.
Kişinin göz teması kurmak istememesi ve göz temasından kaçınmasının nedeni nedir?
Kişinin insanlarla göz teması kurmak istememesi ve göz temasından kaçınmasının nedeni nedir? (AKLIMIZA İLK OLARAK asperger sendromu MU GELMELİMİDİR SİZCE?)
Kişilik bozuklukları, dikkat eksikliği veya hiperaktivite gibi sebeplerden de olabilir. Yetişkinlerde veya çocuklarda değişebilir bu durumlar. ayDÜNYAvazo
Artık bu bizim kaderimiz olmuş. Benim başıma bir kaza gelmişti 15 yaşındayken "SAĞ KULAĞIMIN İÇİNE ODUN GİRMİŞTİ" hemen hemen bu kazadan beri özellikle tanıdığım insanlardan korkuyor vede kaçmaktayım.
"Seni etkileyen bişey geçtimi başından"
Şimdi 37 yaşındayım ben.
22 senedir bu böyle ama nereye kadar kimse bilemez.
işte bunu doğru dedin bu artık bizim kaderimiz olmuş...
bende 32 yaşındayım çokşükür benim başımdan öyle büyük bir olay geçmedi alatta yatan birşey vardır illaki ama bilmiorum usta bilmiyorum kafam durdu vallahi....
Bence yapamadıgın seylerın uzerıne gıtmen lazım sana bakan bırıne bakmayı dene kımse tepkı vermez haa dik dik bakarsın ozaman kızarlar ama konusma esnasında bakman lazım ınsanlar neden bakıyon demez aksıne bakmazsan takmıyon sanarlar cesaret et bence hastalıktan dolayı zor gelır farkındayım ama bı dene sen ben dedıgımı.