Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnsanlardan çekiniyorum, kimse ile göz göze gelemiyorum..?

Sizosalgun

Biz kaçtıkça sanki üstümüze geliyorlar.
Belkide üstümüze gelmiyorlar biz öyle sanıyoruz.

ayDÜNYAvazo

kanka dusunce herseyın başı normal olan konusma anında goz teması yanı cok guzel bı kız olur ondan cekınırsın goz goze gelemeyebılırsın onu anlarım cekıngenlıktır de genel anlamda boyle davranırsan bence sorun yanı dusuncenı bakıs acını degıstırmelısın bu da senın elınde doktor yada ılac duzeltmez ılac uyusturur gene duzelme senın cabana baglı .

göz teması kuramıyorsan arkadaslarında olmaz onun ıcın dıyorum.

Sizosalgun

Evet kalabalıklar içinde birer yalnız insan oluveriyoruz bizler.

Arkadaşta olamıyor kocaman "sıfır"

USTAM insanın sevmediği ot burnunun dibinde bitermiş....

ben bacak bacağa atınca insanlar gülüyor :cool:

Göz teması sorunu

okb hastasiyim… karsidan tanidik birisi geldiginde veya tanimadik insanlardan gozunu size dikenlere veya sohbet ederken arkadasinin gozlerine veya bir kizla konusurken onun gozlerine bakis suresini nasil ayarliyorsunuz… ulan 35 yasindayim hala ölcusunu tutturamiyorum ya cok bakiyorum tehditkar oluyorum ya az bakiyorum ilgisiz gorunuyorum… bir taktikiniz var mi ustteki durumlarda nasil davraniyorsunuz

Biraderler öz güvensizlik diyorlar doktorunuza deyin ona ilaç yazsın hayırlı sifalar

Heyecanlı ,çekingen hatta efendi ,saygılı biriysen bile saf ,pısırık damgası yiyorsun bu da insanı hasta ediyor aslında hasta görülüp dışlananların çoğu olması gerektiği gibi dışlayanların çoğu aslında kendileri sorunlu tipler o yüzden kimseyi sallamamak lazım herkes kendine baksın .

yaşın kaç bilmiyorum ama çevreye karışınca, işe girdiğinde ve çok haksızlığa uğradığında açılıyorsun. ben de senin gibiydim gerçi hala var ama bazı şeyleri aştım.

sokrates
Çok haklısınız. Yıllardır çekingen kişiliğim nedeniyle baskı gördüm. Nerede bir ahlakı bozuk biri varsa onu el üstünde tutuyorlar..

Üst Alt