Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnsanlardan çekiniyorum, kimse ile göz göze gelemiyorum..?
kanka dusunce herseyın başı normal olan konusma anında goz teması yanı cok guzel bı kız olur ondan cekınırsın goz goze gelemeyebılırsın onu anlarım cekıngenlıktır de genel anlamda boyle davranırsan bence sorun yanı dusuncenı bakıs acını degıstırmelısın bu da senın elınde doktor yada ılac duzeltmez ılac uyusturur gene duzelme senın cabana baglı .
göz teması kuramıyorsan arkadaslarında olmaz onun ıcın dıyorum.
okb hastasiyim karsidan tanidik birisi geldiginde veya tanimadik insanlardan gozunu size dikenlere veya sohbet ederken arkadasinin gozlerine veya bir kizla konusurken onun gozlerine bakis suresini nasil ayarliyorsunuz ulan 35 yasindayim hala ölcusunu tutturamiyorum ya cok bakiyorum tehditkar oluyorum ya az bakiyorum ilgisiz gorunuyorum bir taktikiniz var mi ustteki durumlarda nasil davraniyorsunuz
Heyecanlı ,çekingen hatta efendi ,saygılı biriysen bile saf ,pısırık damgası yiyorsun bu da insanı hasta ediyor aslında hasta görülüp dışlananların çoğu olması gerektiği gibi dışlayanların çoğu aslında kendileri sorunlu tipler o yüzden kimseyi sallamamak lazım herkes kendine baksın .
yaşın kaç bilmiyorum ama çevreye karışınca, işe girdiğinde ve çok haksızlığa uğradığında açılıyorsun. ben de senin gibiydim gerçi hala var ama bazı şeyleri aştım.