Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnsanları umursamamak bireysel tercih midir?

İnsanları kafaya takıyorsak en azından bundan kurtulmak için çabalamak bile olumludur bizim için. Yoksa negatiflik çukuruna battıkça batarız.

Halk oyunları dersinden geldim. Ben bu dersi almadan önce "ben dans edemem" diye bir algıya sahiptim. Bir şans verdim. Her hafta o kadar eğleniyorum ki. İnşallah 2.sınıfta da böyle bir ders koyarlar :)

@Ben_Claudius,

"""...bu da sağlıklı değil ama en azından gece sadece ülkenin sorunlarını kafaya takarak uyuyorum..." diye yazmışsın

:) Bu çok güzel bir davranış. Hafta sonları eline mikrofon alıp sokak röportajı yapabilirsin.

Doktorum staj yapabilir raporu verdi yaşasın. Önce sorun olabilir senin için dedi, ben de bi şans verelim dedim.

@Descartes, çalışmak elbette özgüveni arttırır. Yemek yapmayan birisi kendi yemeğini yapmaya başladığında da benzer bir etki oluyor. Ben sırf bu his için yemek yapabilirim üşenmeyip :p

@Ahmet T, ben de bir tanıdığıma gidicem ama büyük ihtimalle stajdan sonra. Bütünleme sınavlarını tamamen unutmuşum. Ben hemen gitmek istiyorum o yüzden dersten geçmem için dua edicem. (Çalışsam da olmuyor)

@Pickle, :p işime gidip çalışarak kafa dağıtıyorum. Herkese tavsiye ederim. Ailemle birlikte yaşadığım için yemek işini annem yapıyor. Ama ilerde yalnız ve mecbur kalırsam ben de yemek yapmayı öğrenirim

@gannicus, kuru fasulyeden köfte yaptım geçen gün :D Nasıl bir şey hemen anlatayım: Kuru fasulyeleri haşladım. Yumurta ve galeta unu ekledim. Elime alıp köfte şekline getirdim ve biraz kızarttım.

Fasulye köftesi fikri nereden geldi, Burger King'deki Bean Burger. Kuru fasulyeden yapılma vejetaryen burgeri.

@[NirvaNa], ortayı bulmak konusunda tavsiyeleriniz nelerdir ?

Son düzenleme:
Üst Alt