Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnternet üzerinden tanıştığım kişinin yalanı ve numaramın savcılığa verilmesi!?

Lehrerin00

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İnternette oyun üzerinden tanıştığım ve bana bekar olduğunu söyleyen kişiyi karısına instagram üzerinden ulaşıp eşiniz bekar bayanlara yalan söyleyip mesajlaşıyor diye bildirdim.Tüm whatsaptaki ses kaydını ve fotoğraflarını hatta tüm yazışmaları eşine yolladım ve eşi şimdi beni fake olmakla hatta bu işi başkasının vasıtası ile yaptığımı iddia etmekle savcılığa vermiş.Böyle birşeyden biri savcılığa verilebilir mi?Çünkü ses ve Mesajlar ortada ve kadın inanmamakta eşime komplo kurdunuz demekte.Aradan üç ay geçti adamla görüşmeyeli sırf soyadını arattırınca Facebook’tan evli olduğunu görünce beynimden vurulmuşa döndüm ve ağrıma gitti kandırılmak.Eşi de tutmuş neden 3 ay sonra söylüyorsunuz diyor.Ben zaten yeni öğrendim.Bana teşekkür edeceğine beni sahtelikle suçluyor.Şimdi benim durumum ne olur bir fikir verebilirmisiniz.Elimde onca Mesajlar dururken

Lehrerin00 elinizde ki veri tabanını silmeyin mümkünse USB dediğimiz flash belleğe yükleyin . Soruşturma veya inceleme istenirse kanıt olarak usb yi sunarsınız . Dava açımı olduğunda mağdur ve aldatılan taraf olarak sizde şikayetçi olabilirsiniz . Verilerin içeriğini bilmiyorum ama karşı taraf iyi niyetinizi suıstımal ettiği için suçlu konumunda olur .

Dava açılımı veya savcılık incelenmesi istenirse BARO dan ücretsiz avukatlık yardımı alabilirsiniz .

Ben bütün mesajları ve ses kaydını eşine yolladım.Fakat adam hala bana komplo kurdular vs diyormuş.Ben zaten suçsuzum ve elimde onca msj var fakat bilmek istediğim eşi beni hangi şikayetle savcılığa verdi?Birine bir şeyi söylemek suç mu teşkil eder.Sonuçta tehdit veya başka birşey yok.Haklıyken haksız konuma düşüp adliye yollarına düşmek ağrıma gider.Gerçekten savcılığa vermişmidir ya da blöf mü yapıyordur sizce ?

Bütün Mesajlar telefonumda duruyor,SMS ler bile mevcut.Hattımı göğsümü gere gere hakime veririm o sıkıntı değil fakat takıldığım ve üzüldüğüm nokta ben o adama ders vermeye ve karısına iyilik yapıp gerçeği söylemeye çalışırken kadın beni ne hakla şikayet edebilir ki?Savcılığa ne diye başvuracak onca mesajı ona göndermişken.Beni çağırmama ihtimalleri var mıdır ?

Lehrerin00 medeni kanunda eşler arasında aldatan kişi evlilik kurumuna sadakatsizlikte bulunmuş olup diğer 3. şahısları bağlayan madde yoktur . Burada 3. şahış siz oluyorsunuz ve sizde kandırılmış oluyorsunuz . Sadakatsizlik kabahati bahsettiğiniz kişinin kusuru ve size yönelik suçlama yapamaz . Savcılığa da gıtse mahkemeye de gitse sizden tarafa olan şikayet düşer .

İntikam için eşinden başka kişilere medya yolu ile görsel ve yazılı mesajları bir çıkar veya gelir etme amaçlı kullansaydın sen suçlu olurdun . Yasal olmayan yollardan gelir sağlama , şantaj gibi durumla karşılaşırdın .

Kadın senin mesajları mahkemeye delil olarak sunarsa evlilik birliğini temelinden sarsma maddesine dayanarak boşanmasını gerçekleştirir . Mahkemenin senin ifadene başvurma ihtimalide var

Çok çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için,kendimden yana bir çekincem olmamasına rağmen ilk kez böyle bir şeyle karşılaştığım için derin bir üzüntü içerisindeyim.Beni çok rahatlattınız yorumunuzla çok teşekkür ederim.

Oyun derken sanal ortamda okey mi oynadınız. Adam sana iltifatlar falan yaptı ve bir süre böyle görüştünüz ve sen adamın evli olduğunu öğrenince eşine kocanız sizi benimle aldattı elimde kanıt ve belgeler var size sunabilirim dedin.

Ben hakim olsam
1) sanal ortam gibi yalanın dolanın olduğu oyun masalarında ne arıyorsun?
a) koca arıyorum
b) arkadaş arıyorum
C) belamı arıyorum
D) Hiç biri

2)Adamın evli olduğunu öğrendiğinde neden eşiniz sizi aldatıyor diye haber verdin?
a) adama aşık oldum
b) beni aldatması zoruma gitti
c) yuvası yıkılırsa bana döner düşüncesi
d) kıskandım

Daha çok şeyler yazardım ama hata üzerine hata yapmışsın.
Sanal ortamda oyun masalarında düzgün koca adayı bulunmaz. Konuşmalar yalan üzerine olur senin ki de öyle olmuş. Neyse bu sana ders olur adamın yuvasını yıkma eşini arayıp rahatsız etme bırak ne halleri varsa görsünler.
Bu sanal oyunlarda arkadaş olanlara ve koca bulanlara hayret ediyorum[emoji3]

POT-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşte hiçbir şey bilmediğiniz için sizin de böyle yorum yapmanız çok normal.Siyasi konulardan başlayan tartışma sonrası sohbet edilmeye başlandı.Kimsenin koca falan aradığı yok ve ayrıca bütün mesajlarda benim adamı istemediğim yani internetten biriyle evlenemeyeceğim ve hatta kendisi doğulu olduğu için hiç mi hiç kabul etmediğim olduğu gibi duruyor mesajlarda.Son zamanlarda zaten arkadaş gibi yazıştık ama ne olursa olsun bana evli olduğunu söyleseydi sohbet etmezdim ve evet bu benim gururumu kırdı.Merak etmeyin hakim beni gördüğünde zaten nasıl biri olduğumu çok iyi anlar.Küçük bir yerde yaşayan tanınmış ve sevilen bir ailenin kızıyım.Herkes kimin ne olduğunu anlar merak etmeyin.Adama aşık olsam şantaj yapardım kötü kadınlar gibi.Ben dürüst bir şekilde karısına eşiniz bunu yapıyor diye anlattım.Ve haklısınız bu bana öyle bir ders olduki zaten sanal ortamdan anlamayan ben bir daha da oyun oynamam ve kimseyle konuşmam.Oyunun adı da kelimelik oyunu buarada,ben okey oynamasını bilmiyorum.Sizin hakkımda böyle düşünmeniz bile moralimi bozdu,lütfen Allah rızası için herkesi kötü kefeye koymayın beni Rabbim biliyor çünkü.Hakaret edenler siz de helallik alacaksınız benden ahirette.Mayası bozuk diyen vatandaş

Buarada benim kimseyi aradığım ve yuvası dağıldığım yok.Eşine de siz ayrılın diye yazmıyorum sırf eşinizi takip edin diye mesaj attım ve Mesajlar duruyor.Kadın numaramı istedi verdim konuştuk ve zaten nasıl biri olduğumu anladı teşekkür etti.Aradan 2 gün geçti eşim inkar ediyor siz sahte birisiniz sizin başınıza bela olacam numaranızı savcılığa verdim diyor.Ben sahte olsam ne diye numaramı vereyim.Ne eşini ne kendisine şantaj vs iğrenç bir şey yapmadım.Sadece haber verdim ama şimdi kendileri beni arıyor açmıyorum.Sosyal medyadan ekliyor hergün birileri kabul etmiyorum yani haklıyken haksız duruma düştüm.Bu kadın veya adam ne diye beni savcılığa verecek ben de onca mesaj oyundaki yazışmalar dururken.Adam suçlu olduğunu biliyor kendi ne yapacak acaba.Bu arada bana sen mumla arasan bulunmayacak terbiyede birisin diye mesajları var çünkü bir kere bile fotoğraf vs yollamadım kendisine ama kendi sürekli resim attı ben istemediğim halde.Hepsi satır satır duruyor hakim takdirini verir zaten olaki düşersek mahkeme yollarına.Ve bu mübarek Ramazan günü kimsenin günahını almayın.Ben zaten bana zarar gelmediğini karısına da bizzat söyledim sadece sohbet etti ama bu bile adice bir durum dedim.Detayları bilmediğiniz için yok maya yok bilmem ne gibi ithamlarda bulunmayın şakın !

Dikkatli ol! Bu tarz insanlardan uzak dur belki karı koca senin gibi insanları tuzağa düşürüyor neden karısını aradın hata yaptın belki dostu eşi bile değildir engelle gitsin numaranı değiştir insanlar kötü kimseye güvenme savcılığa verse sana tebligat gelirdi. Belki karısı dediğin kişi pavyon kadını bilemezsin sakın buluşma bunlarla pavyona düşsen polis bile kurtaramaz seni üzüldüm şimdi ya ☹️

Lehrerin00 sizi mahkemeye vermek isterse "eşime suç isnat etmişler" şeklinde mahkemeye verir. Bu durumda siz de elinizdeki whatsapp, mesajlaşma vb. kayıtları mahkemeye sunarsınız ve suç isnat etmediğiniz anlaşıldığından herhangi bir şekilde mağdur olmazsınız. Bunu söylemek bana düşmez belki affınıza sığınarak yazıyorum sakın yanlış anlamayın eğer bekar olduğunu düşünerek sohbet ederken sizin de yazmış olduğunuz umut vaadeden veya üçüncü bir şahıs okuduğunda aranızda birşey varmış zannedebileceği mesajlar bile olsa teorik olarak kadının size bu konuda mahkeme açma hakkı yok. Dolandırıcılık vb. gibi durumlar bazen bu yolla olabiliyor ya, onda da erkek dava açmalı, yine kadın açamaz çünkü muhatabınız mesajlaştığınız kişidir. Belki de adam yakalanınca karısına mahcup olduğu için sizin iftira attığınız yalanını uydurdu, kadın da kocasına güvenmek istiyor belki, işin iç yüzünü bilemeyiz. En güzeli oyun içinde veya sosyal medyada o şahsı engelleyerek muhatap almamak olabilir. Bu tip mesaj atan herkesi her platformdan engelliyorum hem de cevap dahi yazmadan. En güzeli, tavsiye ederim.

Yazarken bile ellerim titriyor günlerdir uyku yok ben de.Canımın yandığı nokta benim düzgün biri olduğumu söyleyip onca bana iltifatlarla edip neden bana yalan söylediği,internet sohbet etmek isteyen onca geniş insanlarla dolu,neden benimle dalga geçti bana bulaştı.Ben çok gururluyum.Belki inanmayacaksınız ama talibim de çok dışarda ve zaten adamı kabul etmedim.Benden soyadını gizleyince şüphelendim ve öğrenince beynimden vurulmuşa döndüm.Neden bana bunu yaptı.Herkes kaldıramaz bunu bilsin ve bir daha benim gibi insanları kandırmasın diye ders vermek istedim eşine yazdım.Kadın onca açık mesajlara rağmen eşine inanıyor.Kendimi onun yerine koyuyorum empati kuruyorum kimse kabullenmek istemez ama Rabbim şahit ben de sahte değilim olanı biteni söyledim.Zoruma giden ben hafif biriymişim gibi sürekli adresimi ekleyen insanlar var,benim kimin kızı olduğumu bilseler helallik alırdı karısı.Kadını ve adamı engelledim zaten ama numaramı değişirsem daha fazla dikkat çekmezmiyim,çünkü ben tek bir kelime dahi yalan söylemedim.Ve dua ediyorum boşanmasınlar ama eşi itiraf etsin karısına diye.Bir yuva yıkılınca arşı ala titrer derler ben buna sebep olmak için yapmadım,gururum kırıldığı için yaptım.Ve bana öyle bir ders oldu ki,zaten kimseyle sohbet etmezdim oyunda bir kez ettim o da benim iyi niyetimle alay geçti.Keşke Allah’a havale etseydim de böyle karmakarışık olmasaydı diyorum biryandan

Son düzenleme:
lehrerin00,olaylar anlattıgınız gibiyse bu kadar telaş etmenize gerek yok,savcılıga degil istedigi yere versin,zaten vereceginide sanmıyorum,size yalan söyleyen kişi sizi varlıklı sanıyorsa sizi korkutup sizden para almak için böyle bir yola başvurmuş olabilir,hiç kafanıza takmayın,rahat olun,ama böyle pislik insanlardanda uzak olun,keşke hiç eşine bulaşmasaydınız.

hakan06

Kendi adıma korkum yok zaten de savcılığa vs gitme ağrıma gidiyor eğer dediği gibi kadın verdiyse beni savcılığa.Adam zaten bir kere bile aramadı ki belliki korktu karısına da yalan söylüyor.Karısı eğer verdiyse beni sahte biri olduğumu düşünerek kendileri kaybedecek ama ben bunlarla bile uğraşmak istemiyorum.Dediğiniz gibi keşke karısına haber vermeseydim ama çok kanıma dokundu,bana bunu yapmamalıydı.O sinirle yazdım karısına.Bir de adam hiç tanımıyormuş gibi instagramdan hesap açıp ölümle tehdit ediyor halbuki savcılık bütün mesajları detaylı incelemez mi.İncelerse zaten yine kendi yanacak.Çünkü haksız yere bir de tehdit ediyor.Ip adresi vs hepsi incelense adam yanacak ama hala karısına yalan söylüyor sanırım.Evli hiçbir adam bekar bir kıza yazamaz,yazmamalı,başta sordum bekarım dedi ama ben de ne olursa olsun hiç ama hiç konuşmamalıydım,kendi kabahatim de bu benim.Ama herkesin bir onuru var bunu öğrensin.Bir daha yapmaya da cesaret edemez umarım.Beni de gereksiz yere çağırmazlar inşaallah savcılıktan.Buarada haber bana ne zaman gelir ve nasıl gelir eğer eşi beni gerçekten verdi ise ?

Helsinki 'nin uyarılarını dikkate alın. Karı koca dolandırıcı olmaları ihtimal dahilinde.
Bir tanıdığımın da başından bu şekilde bir olay geçti. Kendisi, erkek olduğu halde olaya karakola, savcılığa kadar yansıdı.
Bu bir kadınla netten yazışıyor, içeriğini bilmiyorum tabi de hal hatır sorması olmadığı da kesin. Neyse arkadaş bir şekilde bunun evli olduğunu tespit ediyor ve kocasına ulaşıp uyarıyor. (aptal işte)
Kocasıyla muhabbet ilerliyor arkadaş gibi oluyorlar, kocası afedersiniz ''kovdum dışarı attım or..uyu'' gibi cümleler kuruyor.
Artık amaçları ne, ne yapmak istiyorlar emin değilim ama iş dönüyor ara bozmaya çalışan adam konumuna düşüyor. Adamdan sürekli telefonlar, tehditler... Hayatı zehir oldu adamın (bence hak etti)
Olay karakola ve savcılığa intikal etti, bunların dolandırıcı bir ikili olduğu açığa çıktı.
Aman ha, tasvip etmesem bile erkek bir yere kadar başının çaresine bakar da, özellikle hanım kardeşlerim, nette bu tür diyaloglardan uzak durun.

Buarada evet varlıklı bir ailenin kızıyım alt kat kiracımız hakim,adliye deseniz hep akrabalarım avukat vs.Ama kimseye soramam şaşırırlar bana nasıl böyle bir cahillik yapıp adama kandım diye.Zaten her sohbetinde senin gibi elit birine uzun zamandır denk gelmedim diyerek sohbet ediyordu Ve sürekli siyasi tartışmalar oluyordu aramızda.Belliki sohbet etmek dalga geçmek hoşuna gitti sanırım ama bana yinede bunu yapmayacaktı.Yüz versem fotoğraf vs göndersem ne olacaktı şimdi onu düşünüyorum.Zoruma gidiyor çok zoruma gidiyor.Eşine ses kaydı gönderdim whatsaptan attığı kadın ona rağmen eşine inanıyor.Tamam neye inanmak isterseniz ona inanın ben sadece söyledim dedim ve 2 gündür kimseden ses çıkmıyor ama instagramdan sürekli birileri ekliyor moralim bozuluyor.Buarada ben başka bir şehirdeyim onlar uzak bir şehirde.Tek üzüldüğüm haklıyken rezil olmak mahkeme yollarına düşmek,onun dışında hiç korkum yok alnım ak zaten.

Yok aile fotoğraflarını gördüm öyle çete falan değiller ondan şüphelenmiyorum.Ben öğretmenim bayan da çalışan bir bayan ilk diyaloğumuz gayet seviyeli idi.Sonradan siz sahtesiniz eşime soruyorum kabul etmiyor dedi.Ben de tabiki etmez ama ben bu saatten sonra birşey demiyorum onca mesajı size yolladım dedim.Eğer sahteysen kork benden biz doğuluyuz dedi kadın bana.Ben de doğruyum siz utanacaksınız bana İnanmadığınız için dedim ve engelledim.

Yaşınız kaç bilmiyorum ama bu durumdan ailenizi yada bilgisine güvendiğiniz bir yakınınızı haberdar edin.Korku tedirginlik utanma gibi bir sürü nedenlerden dolayı aklı başında ve salim davranmanız çok zor olur.Pek çok olay insanların başına olayları yalnız başına göğüslemek istemesinden gelir.
Anlattığınız olaylara bakarak sizi dava falan edeceklerini sanmıyorum.Adam karısına olayı inkar etmiş kadında gururum kırılmasın yada yuvam yıkılmasın diye öfkesini size yönlendirip tehdit etmiş.

Mesleğin öğretmen eğitimli bir insan nasıl böyle saçma sapan olaylara bulaşır aklım almıyor🤔
Telefonun numaranı neden veriyorsun evli olduğunu öğrenince eşine neden kocanız sizi aldatıyor diyorsun.
Psikolojik rahatsızlığınız var mı?

vilanjik
Yaşım çok da küçük sayılmaz ama ben ki böyle bir şey yaşadım,çok akıllı bir kız olmadığımı şimdi anlıyorum.Herkesin başına gelen kandırılma olayını yaşadım,galiba başkalarını çok kınadım şimdi de ben yaşıyorum.Kardeşime açacağım konuyu o halde.Öğretmenim ama ben de kandırıldım.Sizler aranızda büyüklerim vardır elbet,lütfen bana fikirler verin ben de ona göre davranayım.Akıl akıldan üstündür.Bu kadın numaramı adımı herşeyimi biliyor bana birşey yapar mı.Ben nasıl huzurlu olabilirmiyim bundan sonra? Gerçekten iş büyür mü?

Helsinki
Telefon numaramı sahte olmadığımı bilsin diye verdim.Değiştireyim mi şimdi numaramı sizce,haksız konumuna düşmezmiyim o zaman ?

bence çevrenize şuan söylemeyin,hem siz mahcup olursunuz hemde iş büyür,telaşa gerek yok rahat olun,numaranızıda degiştirin rahatsız etmesnler bir daha,unutulur olay kapanır,çokta ciddiye almayın,telefon numaramı rahatsız ediyor degştirdim dersiniz,olaki birşey çıkarsa,ama çıkmayacagına ben eminim amacları sizi dolandırmak,ciddiye almayın.

Lehrerin00, genelde insanlar eleştirirken yetiştirilme tarzlarından dolayı hep kadınlarda suç ararlar...
evli olup eşine, çocuklarına harcayacağı vakti internette kadın kız tavlayarak geçiren bu adinin hiç mi suçu yok, hiç korkmayın
sizi tehdit eden eşine de söyleyin gerekirse o adinin numarasını ve yazışmalarını internet üzerinden yayacağım diye...Ama zannetmiyorum dava falan açacaklarını hem insan kocasının ne mal olduğunu bilmez mi sadece blöf yapıyor.

Facesi yokmuydu konuştuğun vakit

Ne hali varsa görsün bişi yapamaz sana:):) daha çok aldatır onu keriz karı

selda*

Şu yazdıklarınızı ağlayarak okudum.BEn yahu ben...Benim gibi bir insana bunu yapmamalıydı.Onca hayat kadını vs varken neden bana yaptı.Tehdit etmek istemiyorum ben kendi halimde bir insanım Allahtan korkarım Ve Rabbime hep dua ederim beni kuran ahlakı üzerine olan birileriyle haşreylesin diye.Ben bunu haketmedim...Ve eşi de etmedi.Hiçbir kadın etmez.Gönüllü sohbet eden kadınlara söyleyecek sözüm de olmaz zaten herkes kendi bilir.Ben eşinden bir teşekkür beklerken o benden şüphelenmeye başladı bu bile çok zoruma gitti.Allah doğrunun yanındadır zaten ama neden başıma bu geldi çok üzülüyorum.Dün üzüntüden istifa ettim orucum bozuldu.O kadar perişan haldeyim ki,dilerim gerçekler gün yüzüne çıkar Ve bana bulaşmazlar

Senden başka kaçkişiyle konuşmuştur o

@Helsinki
Telefon numaramı sahte olmadığımı bilsin diye verdim.Değiştireyim mi şimdi numaramı sizce,haksız konumuna düşmezmiyim o zaman ?[/QUOTE]

Önce Selda'nın yazdıklarına kulak asma kılavuzu karga olanın burnu b... çıkmaz.

Şimdi güzel kardeşim ben bu işlerin içinde büyüdüm önce telefon numaranı değiştir ve bu kişilerle sakın irtibata geçme.
Senin hakkında suç duyurusunda bulunsaydı eğer üç ay içinde adresine tebligat gelirdi.
Kelime oyunu oynarken tanıştım demiştin ya üyeliğini iptal et. Sosyal medya hesaplarını kapat.
Bir daha nette tanıştığın kişiye telini verme kimseye güvenme babana bile güvenme bir sıkıntın olursa yaz yardımcı olurum. Kafana çok takma yarın hattı kapat sosyal medya hesaplarını hemen kapat.

Olaylar gelişeli 1 hafta oldu zaten.Yani her an tebligat gelme durumu var diyorsunuz.Oyundaki mesajları duruyor eğer birşey olursa elimde kanıt olur o yüzden silmiyorum.Bir tek instagram hesabım var Ve az önce yine sahte bir hesap ekledi kabul etmiyorum.Telefon numaramdan da kadını da adamı da engelledim zaten bilmediğim numaraları asla açmam.Numaramı bilen kişi savcılıktan vs adresimi öğrenebilir mi peki?kadın sen gerçekmisin değilmisin öğreneceğim kuzenim hakim dedi

Lehrerin00
Kendine fazla yüklenme arkadaşım.Neden ben sorusunu sürekli sorma.Milyonlarca insanın başına gelen bir hadise bu.Sen daha yolun başında fark edip dönmüşsün.Neler oluyor hayatta (Kadın kocası öldüğünde anlamış kocasının aslında başkasıyla evli olduğunu.):)
Adamın karısı olaydan emin olabilmek için tehdit etmiş seni.Yoksa kanunen yapacağı hiçbir şey yok.Çünkü anlattığın kadarıyla kadınla konuşman ve yazışmalarında tehdit şantaj gibi unsurlar yok.
Sana naçizane tavsiyem bu olayı çok büyütme kafanda.Çünkü olaydan çok yaptığı stres zarar verir insana.
Telefonunu değiştir sosyal medya hesaplarını kapat sana ulaşamasınlar. Suçlu olduğun için değil bu tür insanlarla muhattap olmak zorunda kalmamak için değiştir.

Numaramı bilen kişi savcılıktan vs adresimi öğrenebilir mi peki?kadın sen gerçekmisin değilmisin öğreneceğim kuzenim hakim dedi
Mahkeme kararı olmadan öğrenemez.Mahkemede kişilere vermez zaten numarayı.Herhangi bir dava varsa orada kullanabilir ancak.

Kanıtları usb beleğe yükle
yazışmaları kendi e-mailine forwardla sosyal medyayı kapa telefon numaranı değiştir. Telefon konuşmalarınızı tarih ve saat verdiğin zaman savcı dökümleri buluyor kim kime ne demiş diye tehdit varsa karşı taraf için ceza davası açma hakkın var adamın daha önceden bir suçu varsa tehditten hapis veya para cezasına çarptırılma ihtimali var ilk tehdit suçuysa bir şey olmaz 5 yıllık kontrol alır beni tehdit ettiler demiştin diye söylüyorum bunları

vilanjik
O kadar rahatlattınız ki beni Allah razı olsun.Fikir veren ve beni dinleyen hepinize çok teşekkür ederim çok sağolun.Tavsiyelerinizi uygulayacağım Ve yarın hemen numaramı değişeceğim.Tekrardan hepinize çok teşekkür ederim...

Helsinki
Tamam hemen dediklerinizi uygulayacağım,çok ama çok teşekkür ederim

Lehrerin00
Konuyla alakalı değil ama merak ettim.Kelime oyununda yüzde kaç başarıyla oynuyordun :)
Bir ara bende çok sıkı oynuyordum :)

Benimde eskiden konuştuğum bir çocuk vardı oda kandırdı anlıcağın baştada sölediydi huyunu ben tek kızla kalmıyom diye takıntı haline getirmişim galiba dediydi dedim düzelir bu huyu belki diye görüştüm görüşmez olaydım :D sonra bunun telde başka kuz adı gördüm kimdir felan dedim kesin aldatıyo anlucağun görüşmeyi kesmedim bunla ben baya zaman geçti bu soğudu benden yazmıyo artık mesaj başka kız var ben bitirdim o kızla başladı görüşmeye buna sövdüm saydım ne varsa konuştuğu kızda bana uazdı aramıza girme diye dedim ne haliniz varsa görün mutluluklar 2sene geçti baktım biyerden evlenmiş bu okuzla şerefsiz çocuğuda olmuş cabası.geçenlerdede fake isimden slm yazmış resimden tanıdım istesem bunu rezil ederim kardeşlerini karosının facesini biliyom ama değmez direk cevap yazmadan engelledim böle insanlara konuşmaya değmez

Bu karıyıda aldatıyodur kesin

Yapmayın evli olan birinin yuvasını yıkmayın.
Haklı olsanız dahil bunu yapmayın uzak durun yakışık almaz.

Üst Alt