Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnternetten yapılan EKPSS başvurusunda çıktı almak gerekiyor mu?

esesli__26

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
merhaba abim internet üzerinden ekpss başvuru yaptı ama başvuru çıktısını yazdıramadım benim için bi problem olurmu sınava giderken lazım olurmu çıktısı eğer lazım olursa ne yapmam lazım...

kılavuzda internetten başvuru yapanlar için şöyle yazıyor:

"Bireysel olarak İnternet aracılığıyla başvuru yapan adaylar, başvurunun tamamlanması için “Başvuru işlemi başarıyla tamamlandı.” açıklamasını mutlaka
görmeli ve aday başvuru kayıt bilgilerinin bir dökümünü yazıcıdan alarak başvurunun diğer
aşamalarında gerekebileceğinden özenle saklamalıdır. "

başka bir bilgisayardan çıktı almaya çalışın.

internet üzerinden başvuru yaptıktan sonra “Başvuru işlemi başarıyla tamamlandı.” açıklamasını görmüş mü bir sorun. belki işlem tamamlanmamıştır. eger bu yazıyı gorduysa çıktısını başka bilgisayardan alsın.

Ben kura ile katıldım tercihleri yaptım sonucunda başarı ile tamamlandı dedi,ama çıktıyı almadım şimdide alamıyorum,bu bir sorun teşkil edermi

Ben de çıktı almadım. Fakat print screen ile tercihlerin resmini çektim. daha doğrusu o sayfanın komple resmini çektim. 3 ayrı resim şeklinde kayıt ettim.

Daha önce alınan çıktılar hiç bir işe yaramadı. almanız iyi olurdu fakat almadınız diyede bir sorun olmaz.

insanları boşuna korkutmayalım. herşey kayıtlı zaten ösym nin sitesinde. gerekirse girilip bakılır.

herhangi bir problemle karşılaşma olasılığa karşı cıktıyı mutlaka alın

şimdi neden alamayasınız, tercihlerim deyip ekpss'yi seçtiğinizde görüntüle dersiniz ve görüntülenir, sağ üstte yazdır var. oradan alabilirsiniz.

Print Screen ile ekran resmini çekin. Sonuçta o da bir çıktıdır. Boşuna internet cafe yazıcı sayfalarsa uğraşmayın :)

Üst Alt