Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İnvega kullanan arkadaşlar deneyimlerinizi yazar mısınız?

@dreamfail,

İlaçlariniz çok iyi.

İnvega çok iyi bir ilaç antidepresanla birlikte içiyorum.cok mutlu hissediyorum umarım hepinize iyi gelir ilaçlariniz.

İnvegayı 20 gündür alıyorum yan etkiler devam ediyor xeplion trevicta yla aynı yan etki isteksizlik aşırı uyku yorgunluk kaygı. Kullanan varmı başka.

Son düzenleme:
İnvegayı saat 21.00’de içiyorum. Ardından uyku bastırıyor. Uyumamaya dayanırsam uyku hali geçiyor.
Siz kaçta içiyorsunuz?

@OğuzHan112 abi bişey soracam ben invega 6 mg kullanıyorum yan etkiler azaldı veya hafifledi invega kullananlar iş hayatına dönüyor mu veya normal hayata bu birincisi ikincisi travicta 175 kullandığım zaman isteksizlik yorgunluk aşırı uykum oluyodu invega yla biraz iyileştim bu devamlı iyileştiğim anlamına gelir mi?

Ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum? İlaçlarla düzelip iş hayatına dönebilir siniz veya dönemezsiniz buna ben karar veremem,çalıştığın kurum veya iş veren sorun çıkarmıyorsa sorun yok demektir,

İnvega -Travicta kullandığınıza göre psikiyatrik bir hastalığınız olduğunu anlıyorum,İnvega ile biraz toparladım diyorsanız size iyi gelmiş doktor kontrolünde devam etmeni öneririm.

Tam düzelme olurmu,bu düzelme ömür boyu sürer mi, artık düzeldin diyebilir miyiz bence hayır,invega ile düzeldiniz tekrar hastalanmazsınız diyebilecek hiç bir hekim garanti sözü vereceğini sanmıyorum.

@-ARAGORN-,

Bu invega da xeplion travicta benzeri yan etkileri var geçici iyi hissediyorsun tekrar isteksizlik tutuyor insanı.
İnvega içip iyileşen varmı yan etki yaşamayan?

Üst Alt