önce bir iş görüşmesine çağırsınlar, birkaç tiyo veririz.
Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
önce bir iş görüşmesine çağırsınlar, birkaç tiyo veririz.
Bakınız bir örnek vereyim
2 yıl önce bir iş görüşmesi yaptım , işveren bana aylık 6 bin tl vereceğini fakat kendi işimin yanında iki farklı işi daha üstlenmem gerektiğini
söyledi . .
...orada bir kişi üç kişilik iş yapıyormuş .
Yanlışşşş çok işe başvuru değil, nitelik ve deneyimlerinize uygun iş başvuruları şansınızı arttırır.
Bir yanlış daha mini etek ile iş görüşmesine gidilmez,
Bir de işe göre iş görüşmelerinde konuşmak lazım
Özelde iken ben de 2-3 kişinin işini yapıyordum.Sistematik ve planlı olduktan sonra bedelini de işveren veriyorsa iş yapılabilir.
Özellikle sigara içenler saat başı sigara molası veriyorlar her molada da 10-20 dk lak lak yapıyorlar.
Yanlış değil , Silahında 1 mermi varsa hedefi vurma olasılığın zayıftır , 100 mermi varsa 99 'unu ıska yapsan bile biriyle mutlaka vurursun .
Kısa süreli patron firması , uzun süreli kurumsal bir firmada çalıştım. Hiç böyle bir uygulama görmedim...Erkek yöneticiler işe alırken ilk önce etek boyuna bakarlar
İş görüşmelerinde konuşan ,soru soran personel adayından hoşlanmazlar
1 ini mutlaka vurursun ne demek garantin var mı, olasılıklara göre hepsi karavana da olabilir.
Bir de bu benim yazdıklarıma ''yanlış '' yazıp ,çamurlama huyu metepe 'de vardı , sanırım ondan da sana bulaşmış .
Cesaretin varsa biraz da onun yazdıklarına yanlışşşşş yazarmısın
Hiç bir özel sektör , iki ,üç iş yapıyorsun diye hakkını vermez
sizin işyeri askeriye mi yoksa
Korkak olduğumu mu düşünüyorsun
Ancak bu hak bu derece istismar edilir mi?
yöneticiler elemanlar kadar iş yapmazlar, iş yaptırırlar
Alkol, sigara kullanmayan insanların vasat olduğu fikrine de katılmıyorum.
İşveren çalışanların muhafazakar olup olmamalarına bakmaz, işini yapıp yapmadığına bakar.
Bütün işyerleri askeriyedir , çalışanlar ise esir ...
Evet ,korkak olduğunu düşünüyorum
Bugün kapitalist işletmelerin çoğunda işçilerin mola haklarının en az yarısını gasp ediyorlar .
Muhafazakar işverenler kendilerine benzeyen badem bıyıklıları işe alırlar .
Başlığın dışındaki konuları lütfen yazmayalım
Bak , @MeTePe 'de bir işveren .
Dikkat ettiysen onda da işveren egosu var .
Ne söylerse sadece onaylamanızı bekliyor ki bu konuda çoğu kişiyi yola getirmiş .
İş başvurularını ben görmüyorum... Bu işle ilgili görüşen kişi başvuru formunu doldurup getiriyor. Biz kağıt üstünden değerlendirme yapıyoruz.
Esas olan başvuru yapılan işte aranan nitelikler ve başvuranın bunları ne kadar karşıladığıdır.
...biz sizi ararız dedikten sonra bir daha aramıyorlar ....
şirket sahibi Kadın biz sizi ararız demişti. Aradan Bir ay geçti , iki ay geçti arayan soran yok.
Demek bir de insan kaymakları müdürün var
İşte dramanın başladığı nokta bu .
Eğer ki birinin tanıdığı değilsen , nitelikli bile olsan seninle formaliteden görüşüyor