Arkadaslar cumleten gecmis olsun. Benim de basima 07.05.2015 tarihinde bir is kazasi geldi ve sag ayagim 7 cm kesildi. Is kazasi raporum tutuldu. Sgk na is kazasi icin basvuruda bulundum hastanede heyete gitdim ve su an ozur oranimin sonucunu ogrenmek icin beklemedeyim. Size bir kac soru sormak istedim bilginiz dahilinde bana yardimci olursaniz sevinirim.
Maasim: 1993 tl (brut 2610tl)
Yasim : 30
Evliyim 1 cocugum var ev kira
Kaza oranim buyuk ihtimalle yuzde 20 30 arasi
Is yerinde 7 senedir tasoren olarak calisiyorum ve son tasoren firmaya 2013 subatta devrolduk.
Baska bi bilgi lazimsa tekrardan yazarim.
Simdi beni isgormezlik maasi konusunda aydinlatabilirmisiniz. Ne kadar maas baglanir.
Tazminat konusunda ise is veren mahkemeye gerek yok hakedisin neyse biz onu veririz diyor. Nasil bir yol izlemeliyim ve bundan sonra yapmam basvurmam gereken bir yer varmi, is yerim bu gune kadar yaptigim tum masraflari karsiladi. Raporlu oldugum zamanda bile maasimi normal calisiyomusum gibi yatirdi. Avukatim bile mahkeme olmadan parani alabiliyosan mahkemeyle ugrasma diyor. Ben dogru yanlis bi hesap cikardim ve 180bin civari bir rakam tutuyor bu paradan mahkemeye gitmesek dahi bu paradan bi kesinti olurmu eger 180 bin tl maddi alabiliyorsak manevi ne kadar olabilir. Sindiden tsk.