Hocam bu ikinci avukatım, ilkini azlettim, ikinci avukatta bile sadece 5 yılım gitti. 12 yıl dile kolay.
Benim iş kazası tarihinden itibaren hiç almadığım birikmiş 12 yıllık maaşımda ödenecek sadece ADLİ TIP'ın SGK ve YSK arasındaki çelişkiyi giderecek raporunu bekliyordum ki kesinleşmiş ama her nedense ADLI TIP 1.5 yıl oldu mahkemeye sağlık evraklarımı göndermiyor!!!
Enflasyon ve devalüasyon olsun da şunu parasal olarak tamamen bitirelim parası çöp olsun der gibi adeta, kahroluyorum hocam kahroluyorum.
Benim en çok aklımı kurcalayan ve endişelendiren şey şudur: Bana avukatım 100 bin civarında tazminat ödeneceğini söylemişti ama bu tazminat 5 yıl önce başka, son 3 yıl önce başka, hatta 1 yıl önce başka şimdi ise başka bir alım gücüne sahip, devamlı eridi yani resmen param pul oldu. Biliyorsunuz devalüasyon oldu ve devam ediyor. Çok değil sadece birkaç yıl önce 2+1 başımı sokacak bir ev alabilecekken şimdi o evler 3 katı oldu. Ben ''Makul sürede yargılanma hakkımın ihlali'' gerekçesiyle AYM'ye başvuracağım ama haklı bulunsam bile AYM benim zararımı karşılar bir tazminat verir mi? Davam olması gereken zamanda bitse ben mağdur olmayacaktım : ( Geç gelen adalet adalet değildir..! Şimdi ben ne yapayım? delirmek üzereyim üstadım. Hakkınızı helal edin çok dertliyim çünkü her açıdan ve çok mağdurum uzattım biraz.. Bana yol yordam öğretin kıymetli fikirlerinizi esirgemeyin lütfen. Saygılarımla.