Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş kazası sonrası %11,3 sürekli iş görmezlik raporu ile ne kadar maaş bağlanır?

Benimde istanbul'da sanırım 2 ay mecbur beklicez .

Sonuçlanınca paylaşırmısınız ? ne kadar sürede sonuçlanıyor onun için

e.balkan43
Edevlete giriş yap arama bölümüne dys yaz (Sosyal Güvenlik Kurumu DYS Evrak Takip) buradan takip edebilirsin
Benim de Ankara kocatepede beklemede dosyam kurulu

Kocatepe Sgk Tel 0 312 417 18 18 belki faydası olur

3 ay oldu bekliyoruz bakalım daha ne kadar bekliycez

Hocam şuan dosya işlemde yazıyor karar çıktı galiba içeriği görünmüyor suan

İş kazası tazminatı BÜYÜK MAĞDURİYET !!!

2010 yılında açtığım iş kazası davam 12 yıl sonunda nihayet bitmek üzere ama bugün aldığım haberle kahroldum. Tazminat olarak 120 bin türk lirasına karar verildi üstelik engel oranıma rağmen sürekli iş göremezlik gelirimde bağlanmadı.
3 yıl önce tazminat miktarım 100 bin tl idi zaten ve 3 yıl önce sıfır en ucuz Fıat Fıorıno Model araç 94 bin tl idi bugün 240 bin tl olmuş aradaki fark çok büyük uçurum.
% 100'ün üzerinde enflasyonun olduğu günlerden geçiyoruz, ülke de devalüasyon yaşanıyor benim param pul oldu alım gücüm sıfırlandı, bu nasıl ADALET???

Benim durumuma benzer uzun süren yargılama yüzünden mağdur olan var mı???
Varsa nasıl ve ne şekilde bir yol izlediniz??? Lütfen yorum ve bilgilerinizi esirgemeyin..
Herkese saygılarımla.

Ben 23.10.2010 tarihinde iş kazası geçirdim ve hemen aynı hafta dava açtım 12 yıl oldu, dava şimdi bilirkişi hesaplamasında.
Adli Tıp Kurumu %11.3 oran verdi itiraz süreçleri falan hepsi bitti yani hukuki yargılama sona erdi bu nihai karar.
''4A Emekli Aylık Bilgisi'' sayfamda aylık başlangıç tarihim 01.12.2010 ve bağlanacak olan maaş 1500 tl üzerinde bir rakam olacakmış.
Bu maaşa göre 12 yıllık birikmiş ana param ne kadar olur?
Ayrıca bu 12 yıllık toplu paranın yasal faiziyle birlikte bana ne kadar ödeme yapılır elime ne kadar geçer?

Sigortadan 5 yıldan fazlasını almıorsun 5 yıldan sonrası zaman aşımına girior die billiorum

İş kazası davasının mağduriyet yaratması!!!

12 yıldır devam eden iş kazası davam hala bitmedi, tazminat alacağım resmen pul oldu paranın değeri çöp oldu.
Benim gibi iş kazası davası uzadığı için yargıdan dolayı mağdur olan var mı? Varsa, tazminatlarınızı alırken paranın değer kaybı karşısında nasıl çözümler buldunuz?

@Esinti38
Sgk zaman aşımı 5 yıl ama dava devam ederken sgk ek bir dava açılarak geriye dönük tüm haklar alınabilir. Ya da mahkeme kararı ile geriye dönük tüm haklar alınabilir. Dava bitmemiş ve karşı taraf mağdur akabinde sgk zaman aşımı 5 yıl demesi hukuk kurallarına aykırı olur. Gerçi hukuk olmuş guguk kuşu ya bu ülkede her şey olur.

Üst Alt