Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş kazası sonucu açılan maddi-manevi tazminat davası sonuçlananlar yazabilir mi?

genelde vekalet ücreti çıkıyor zaten icra takip dosyanda görürsün çıkmazsa şanslısın. bilirkişi raporu için her iki tarafında itiraz etme hakkı var daha yolun başındasın hakim kararı verdikten sonra karşı taraf teminat mektubu yatırır ve beş kuruş para ödemeden Yargıtay a giderler akabinde 3 yıl Yargıtay süreci 1 yılda mahkeme süreci sana en az 4 yıl daha girer.

Olsun 7yil bekledik 4yilda bekleriz yapalım sağlık olsun.bisey sorucam icraya yatırması gereken para bilirkişinin hesabı olan 333binmi yoksa 333bin+%9*7yil olan paramı

Selam ben iş kazası geçirdim tam 6 yıl sürdü işgücü kaybım çıkmadı bana 3200tl manevi çıktı icrada kaza olduktan sonra hesaplarlarsa bugün kaclira olur

Davasi bitmiş olupta yargitay suresini asmis olan arkadaslar 9 vu hukuk tan doayaniz ne kadar surede geldi bir bilgi vere bilirmisiz 3 ay oldu ses yok arsivde doaya hala

Benim yüzde 11,2 iş gücü kaybım var sağ kolumda dirsekte vida var kol ve bilekte hareketli kisitliligi var bu verilen oran az mı itiraz etmeli iyim birde bu oran ile mahkemeye versem ne kadar tazminat alabilirim kusur oranını bilmiyorum

Merhaba bende iş kazası mağduruyum.Whatsaap grubunuza alırsanız sevinirim.Bilgi alışverişi yapmak istiyorum.0541 639 32 71 Fatih YAZICI KOCAELİ

İs kazası ile ilgili watsup grubuna dahil edermisiniz 541 203 69 27

Merhaba, öncelikle herkese geçici (tedavilik) olanlara geçmiş olsun, benim gibi kalıcı olan kardeşlerimede Allah yardım etsin,başka dert keder vermesin inşallah dileklerimle, bende bu süreçlerden geçmiş biri olarak tecrübe konusunda buraya destek, bana ulaşan kardeşlerime doğru adres açısından faydalı olacaktır diye düşünerek bu guruba ya kendisini yada sorusunu yöneltmek amacı ile kaydımın yapılmasını istiyorum.
Murat Tosbıyık
5333802858
Teşekkürler

yüzde 31.33 sid oranım 05353024174 eklerseniz bilgi sahibi olurum teşekkürler

WhatsApp

Merhaba iş kazası geçirdim bilgi almak için grubumuza ekler isiniz. 05382936720

şu anda oranınız la ilgili bi maaş bağlandımı sürec nasıl gelişdi sizde

Selamun aleyküm arkadaslar ben iş kazası geçirdim maglulen vede iş gorememezlik alıyorum mahkeme başladı ilk duruşma yapıldı keşif oldu şimdi 2duruşma olcak rapor 74 çalıştığım yerde maaşım 3500 tl idi bu dava nekadar sürer nezaman belli olur sizce vede nasıl sonuclanir

Benim mahkememde corluda suruyo

Karaboga

bende aynı maaşları alıyorum dava 2013 de açtım halen sürüyor geçmiş olsun

[FONT=sans-serif]Merhaba iş kazası geçirdim bilgi almak için grubumuza eklermisiniz 539 326 19 20[/FONT]

Mrb bende iş kazası geçirdim whatsab grubuna eklemisiniz 05438176816

Selam arkadaşlar uzun süredir yoktum.
Nihayet mahkeme bitti gerekçeli karar çıktı.buna göre çıkan tutar 428000 tlmaddi 50000 manevi tazminata hükmetmiş

WhatsApp benide eklerseniz sevinirim
05369598100

@TR123

Acaba sakıncası varmıdır nekadar aldınız ve maaş nekadardan hesapladı bilirkişi

Evet arkadaşlar işverenle anlaştık 815bin tutan toplam alacagım ızı sıkı pazarlık larla cok şükür 730bine bitirdik temyizdi istinaftı dert kalmadı inşaallah sizlerde biran önce davalarınızı çözümler hakettiğiniz paralara kavuşursunuz.

Ne kadar sürdü mahkemeniz benim 3 yıl oldu daha devam ediyor

Triomotion

A.s öncelikle herkesin tazminatı farklı çıkar. tazminat hesabını birçok faktör etkiliyor. ben yeni bir sayfa açacak kadar tazminat aldım. sizde güle güle harcayın.

Arkadaşlar benide vatsaba ekleyin 29 durusma 2013 mahkeme başladı bilgilere ihtiyacım var
05437143078

Merhaba arkadaşlar benide watsap gurubuna eklermisiniz 05356652817

Sa arkadaşlar benide guruba katarmisiniz 0546 691 0839 size zahmet

Küsur raporu belli oldu bana yüzde 10 iş yerine yüzde 90 bu nasil önümde daha çok yol varmi nedersiniz bilgilendirirmisiniz size zahmet

Karşı taraf bilirkşi raporuna itiraz ederse dosya tekrar bilirkşiye gider kusur tespiti için gelen sonuç seni tatmin etmese senin itiraz etmen olur yani önünde epey bir yol var

Merhaba

Arkadaşlar merhaba bende daha önce yazmıştım davam 11.ayda rica etsem gruba eklerseniz sevinirim 05427657676

Üst Alt