Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş kazası ve meslek hastalığı tespiti için Adli Tıp süreci..?

Adlı tıpın verdigi sürekli başkasının bakımına muhtaçtır %33 raporu verdi bu oran değiştirilir mi acaba tskler

Tmm başkan sağol zaten belli sol el bilek döndürüldü radyal kısalma var guc kaybı hareket kısalığı ve inşallah düşünmezler
Meslek hastalığı dendi mahkeme yüksek sağlık kuruluna yolladı dosyayı adli tatil diye ekimi bekliycem

Ben 2013 de dava açtım 2026 oldu Adana şehir hastanesi meslek hastalığı dedi ama yüksek sağlık kurulu onayı bekliyor düşünün 13 yıl olmuş sahitte vardı iki tane istbul Ankara Aslı tiplara gittim bir hafta Ankara mesleği Hastanesi'nde bir hafta yattım kısacası halen bekliyorum ist adli tıp %33 başkasının bakımına.muhtactir raporu verdi oda bir işe yaramıyor %40 dan düşük diye meslek hastalığı onaylanırsa ne olur bekliyorum uzun bir yol

@pusat_1981, Bu iş yıllarda sürüyor ozman anladıgım kadarıyla dava sürüyorsa allah herkesin yardımcısı olsun

Aynen 14 yıl odu dile kolay halen yüksek sağlık kurumunda halen onay bekliyor heyet meslek hastalığı doktoru meslek hastalığı dedi

@pusat_1981, pusat senin raporun atk 2 ihtisisas üst kuruluana gitti ve ordan istinaf mı meslek hastalığı olup olmadığı kanıtlansın dedi

Başkan yine.kabul edilmedi yüksek sağlık.kurulu.meslek hastalığı değildir dedie.simid avukate son olarake adli tıpa gidecek dwdi

Başkan yine.kabul edilmedi yüksek sağlık.kurulu.meslek hastalığı değildir dedie.simid avukate son olarake adli tıpa gidecem galiba adana şehir hastanesi melsk hastalığıdır dedi heyete girdim şimdi yüksek sağlık kurulu meslek hastalığı değil diyor anail iş bu.

Tekrar şehir hastanesine sevk etmiş ama oy birliğiyle meslek hastalığı değildir demiş sabah adliyeye bütçem bakalım ne diyecekler

Yüksek sağlık kurulu mesleği değildir dedi tekrardan adana şehir hastanesinden filmleri istedi bekliyorum Aralık'ta mahkeme tekrarı ben çok mağdurum %33 kontrol muane istemez sürekli baksa birinin bakımına.muhyactir yazıyor işte bulamıyorum eli gören biz calistiramyiz seni diyorlar.ne yapcan bilemiyorum

Üst Alt