Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İş kazasında rapor parası 12 aylık ücrete göre bağlanacak!

Bu ülkede Hiçbirine inancım yok ağzından kuş tutsalar boş benim için. En iyisi tramp🤣😜😜

@hozgul,

X de sokak röportajı yapan yaşlı dayılar öyle demiyor ama Allah Erdoğan dan razı olsun onun sayesinde 65 yaş aylığı alıyoruz ve evimize doktor geliyor diyorlar. Bir telefon ile kapımıza araba geliyor diyorlar. Ben onların dediğini yazdım.

@(Gölge),

Evde bakım maaşı nasıl yoktu? Bunu akp çıkardı demişsin yaşlılık maaşı dediğin 65 yaş üstü maaşı galiba neyse chp'nin engellier için manifestosu ne yazsınlar kardeşim. Ancak goy goy siyaset rakı 100tl olacakmış kuzu pirzola 70tl yersen😂

Ben sonradan engelli olan biriyim ve engelli maaş ya da evde bakım maaşı almiyorum ama düşük olduğunu tahmin ediyorum. Neyse siyaset için birbirimizi kırmayalım ayrıca siyasilerden nefret ediyorum. Akp ve chp beni temsil etmez.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@hozgul, Arkadaş 65 yaş aylığını akp nin çıkardığına inandığı için bu belgenin sahte olduğunu iddia edebilir. Teşekkürler ilginiz için sonlandırdım 👍
Bunları bize anlatma yani vatandaş her şeyin farkında chp seçimi kazanırsa asgâri ücret, emekli maaşları ve engelli maaşları ile memura ne kadar zam yapacaksın onu anlat vatandaş bunu bekliyor. En düşük emekli maaşı ile engelli maaşlarını asgâri ücret bandına çekecek misin?

Özgür Özel x de şimdi bunu yazdım. Ha bire sallıyor ama icraat yok!

@Reborn, Akp öncesinde cep telefonuda yoktu dimi 🤔 Akp getirdi ülkeye ilk telefonları hatta internet bile yoktu onuda akp getirdi 😉

Akp olmasaydı @OturanBoğa bu siteyi nasıl kuracaktı 🤔

Allah akıl sağlığı verir inşallah 🤐

Kafayı yemişsin

Maaşların belirlenme zamanı gelince,TUİK enflasyonu düşürdü.
Yetmez.
En düşük Emekli maaşı 50 bin TL olmalıdır.
Asgari ücret 30 bin TL olmalıdır.
Emekli memur seyyanen zammı almalıdır.
Yalanlarla Milleti kandırmayın.
Yönetemiyorsunuz..#ErkenDeğilHemenSeçim

Cemal Enginyurt yazmış bunu aşağıdaki yorumu yaptım.

Yürü be erkek kim tutar seni😂
Yalnız Yıldız Tilbe asgâri ücret 300bintl olsun ve emekli maaşları ona yakın olsun herkes yesin içsin diyor.

Evet akp den önce akıllı telefon yoktu. Tuşlu tel vardı. İnternet 2000 yıllarda aktif olarak kullanılmaya başladı. Akp 23 yıldır iktidar olduğuna göre akıllı telefon ve İnternet akp dönemi başladı.😂

@Reborn,
Dur seeen 😂ozgur ozel iktidara gelirsek engelliler bakanligi kuracz engelli maaslari asgari ucretin ustunde olacak demis
Chp ye oy verdiniz sectinizde dovuyosun

@GRAHAM BELL,
İçi boş bakanlık olmasın dün yazdım ona engelli ve emekliye ne vereceksin diye sesi çıkmadı. 😂

Üst Alt