Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşe başvururken askerlik muafiyet sebebine başka bir şey yazsam anlaşılır mı?

Genelde askerlik ağır basıyor en çok onun üzerinde duruyor geçen bir görüşmeye gittim askerlikten anksieyete den muaf olduğumu soyleyince ıdısını dıdısını sormaya başladı.

Temizlik işinde hızlılık ve güçlülük aranıyor diye biliyorum ben hiçbir işte çalışmadım hızlı değilim güçlü değilim zor olur benim için

Bence günümüz şartları için de diploma daha ağır basıyor gibi senin devam ediyor mu hastalığın ve anksiyete diyince ne dediler sana?

Ben geçti dedim iyiyim çalışabilirim dedim 1 hafta oldu halen dönüş yok

Dönüş yapılmaması mezuniyet ile ilgili durumdan kaynaklı olabilir dostum dediğim gibi sen iyileştiğini söyledikten sonra onlar ne dediler bana mezuniyet sorun yaşatıyor gibi geldi açıkcası.

Doğru olabilir. Ama diploma almakta uzun iş ya onu alana kadar bayağı yaşım gecmiş olacak bir şeyler yapmam lazım. Askerlik muafiyetine yalan söylerim kilodan dolayı oldum derim sence bir sıkıntı çıkar mı anlarlar mi

Arkadaşların falan iş bulman için yardımcı oldu mu? Şuraya sokalım edelim şu iş var bu iş var gibi sen mi istemedin illa ki çıkmıştır karşına başka nerelere başvuru yaptın askerliğini yaptın mı diye sorarsalar muafım dersin nedenini sorarsalar askerlik zamanı yaşadığım bir sorun kısa bir süreydi atlattığını kanıtlayabilirsin sorarsalar yani zor bişey yok acaba sen çok takıyor olabilir misin? Başka nerelere başvurdun

Hiç arkadaşım yok ki. Şen pilice falanda başvurmuştum zamanlar zaten daha yeni yeni başvurmaya başladım çünkü iyilesim sürecine daha yeni girdim ilaç tedavisiyle

Biraz zorluk çekeceksin maalesef güzel kardeşim ancak dediğim gibi iş seçmeden bir yerden başlaman gerek ufak ufak dediğim gibi dışardan okulu bitirmeye çalış bu forumu okuyan bir çok insan bana hak verecektir bu konu da çünkü günümüz şartlarında üniversite diploması olan insanlar bile zorluk çekiyor lise diplomasının seni iş konusu için rahatlatacağını düşünüyorum.

Ben bu yolu izledim ve bana çok katıları oldu bu sana anlattığım şeylerin tavsiyem bu fabrikalar seni hastaneye yönlendiriyor zaten orda her şey belli oluyor bir sorunun kalmadığını söylersin.

Yiceğin ekmeğin varsa her türlü yersin evlenmek o şu bu gibi şeyleri düşünüyorsan iş seçme imkanın yok ancak dediğim gibi iki eksin olması yerine bi eksin olsun diplomayı almaya çalış işsiz bırakmaz seni diploma bu forumu okuyan çoğu kişi bana hak verecektir.

Tavsiyem temizlik işlerinden korkma sen saygsızlık yapan biri olmadığın sürece seni kimse işten çıkarmaz önce saygılı olmak erdemli ahlaklı olmak önemli iş konusu için.

Teşekkür ederim. İş seçme gibi bir huyum vardır zoru görünce kaçarım muhtemelen bu rahatsızlığımla alakalı. Peki sen naptın evli misin

Ben sözlüyüm serdivan mavi durakta yaşıyorum aslen serdivanlıyım mavi durak civarı tam işlek yerdeyim kardeşim lise diplomasını 28 yaşında aldım şu an 29 yaşındayım diploma aldıktan sonra iş imkanım daha çok oldu

Bana biraz iş seçiyorumuşsun gibi geldi bence senin karşına işler çıktı ama beğenmemiş gibisin illa ki tanıdığın kişiler yardımcı olmaya çalışmıştır :)

Pek yardımcı oldukları söylenemez. Beni kimse pek sevmez içine kapanık olduğum için bu yüzden kimse yardımcı olmaya çalışmıyor.

Başvuru yapmaya devam et 20 fabrika başvurusu yapsan elbet biri alır güzel kardeşim zaten kimse almazsa en kötü temizlik işlerine girersin yani boş kalmazsın.

Üst Alt