Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşe girdikten sonra rapor oranım değişti. Emeklilik şartlarım da değişti mi?

kar&yağmur
Şimdi anladığım daha yeni yerleştiniz yani emekliliğe epey yolunuz var, o yüzden emeklilikle ilgili sorularınızın cevabını prim gününüz dolmaya yakın araştırın derim :)
Mevzuat konusunda bilmek istediğiniz nedir? 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununu okumanızı tavsiye ederim. Şimdi yeni göreve atanmışsınız belli ki, öncelikle görev yerinizle iletişime geçin ya da idari izinde misiniz? O kısmı tam anlayamadım kusura bakmayın. Emeklilikle ilgili merakınızı da SGK ile görüşerek çözebilirsiniz, emekliliğe yaklaştıysanız tabii. Yoksa boş yere öğrenmeliyim diye kendinizi kasmayın.

gul2011

selam yeniden, bu verdiğiniz bilgi tam olarak ne demek,yani vergi dilimine girmek ne demek tam olarak anlayamadım. diğer öğretmen arkadasımın verdiği bilginin dışında bir bilgi midir ,yani yıl sonunda veya kasttettiğiniz vakitlerde maaştan kesinti mi yapılır ,657 sayılı yasayı okudum ama hatırlamıyorum öyle bir bölüm.

belki de 5510 sayılı yasadadır tam bilmiyorum ,onuda okuyacağım tabi ama bu dediğiniz başvuruyu raporu aldığım hastaneye gelecek şekilde başvuru yapma imkanım var mı fakat şöyle de bir durum var

görev yerim istanbul ,dediğim hastane antalyada. hay Allah ,birde bu raporda mesela rapor oranım düştü diyelim (<%40 gibi farzedin)
o zaman ne olur ki? düşmez bence ama tutki bu oranın altına düştü memuriyetime son mu verilir yoksa sadece vergi indiriminden mi faydaanamaz hale gelirim

Üst Alt