Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşin içine psikiyatri girince rapor süreliye mi döner?

Rahtsızlıklarınız nedir?
Öncesinde yapılan tedaviler Varsa hastane yatışları Biraz bilgi verirseniz yardımcı olacağım ...

Sürekli tedavi gerektiren kronik rahatsızlık aşırı aktif mesane %15 oran.
Plastik cerrahi; olduğum ameliyatlar nedeniyle yüzümde oluşan his kaybı, kulagimdaki şekil bozukluğu, orantsizlik.. Yüzde %7
Kbb; konuşma bozukluğu hafif derecede, işitme kaybı %28

Ben 21 yıllık Tip1 diyabetim.10 yıllık Hipertansiyon hastasıyım ve 1.5 sene önce Böbrek nakli oldum.Yani hastalıklarımın hepsi kronik ama 2 rapor aldım hepsi de 1 yıllık verildi.Nisan da 3. raporumu alacağım inşallah süresiz olur.

Dahiliye hastalıklarından ötürü süreli vermiş olabilirler benim hastalıkların ilerleme ihtimali yok gibi sizinki biraz daha farklı

2ce
Yardımcı olayım dedim Ama verdiğiniz bilgilere göre yapacağım değerlendirme sizi üzebilir, o yüzden bu konuya yorum yapmıyorum...
Heyette detaylıca inceleyip karar verirler, %40 oran alırsınız umarım.
Geçmiş olsun...

Niye uzelecegim ki açık açık söyleyin daha sonra hayal kırıklığına uğramaktansa.
Şu anki hesaba göre %43

İlk heyet e cıkmanla süresiz alamazsn

En az iki defa heyete girmelisinki sürekli alasın

Niye ki? Sonuçta hastalıklar kronik yani süreli verilmesinin çok da mantığı yok gibi geldi

Üst Alt