Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı alacağım, yardımcı olur musunuz?

napican sms ile dark git gorus
ama sende benim gibi dudak okuyosan yanina tercuman gotur
sayin murat ceberi bilmiyorum gormedim ama sibel hanimin dudaklari okunmuyor bunu soliyim

ankarada değilim ki shukufe .
izmirde programlattıydım cihazı pek bir işe yaramadı. bir de ankarayı deneyeyim diyorum.
tercüman dert değil. kağıda yazdırıyorum ben.

offf bi cihazin ayari uymaz bide uste dudak okuyamadan iletisim isi o odyo isinde berbatt
kagida yazdirma isi az iletisim gereken yerde iyi ama cihaz ayarlarkene o gerginlikte zorrrrrr

Dark_Black;

Arya GSM: 05438643663 bu numaradan sms yolu ile iletişim kurabilirsin

Sibel hanıma söyleseydiniz dudak okumam var buna göre yardımcı olurmusunuz deseydin sibel hanımda dudak okuman için dudak okunacak şekilde yardımcı olurdu. Ben tek başıma gidiyorum. işitme cihazı ayarları yapılırken bile dudak okuyarak anlıyorum nedemek istediklerini. Bu isteği günlük hayatta karşıdaki insana bu durumu belirtirseniz herkes yardımcı olmaya çalışır.
Bu arada dişçi randevum nedeniyle izin aldım dişçiye gitmişken arya iletişim merkezinede uğrayacağım kulak kalıpların kordonlarını değiştirmek için. Eğer bugun saat 3 gibi uğramak isteyen olursa ben oradayım. dudak okuma konusunda yardımcı olurum size. Bu arada işaret dili kullanan varsa nolursun zorda kalmadıkça işaret dili kullanmayın konuşun konuşmaya çalışın duyun duymaya çalışın ve daha çok pratik için sesli olarak bol bol kitap okuyun alışkanlık haline getirin.

alican simdi bide ammman dudak okumayin sesleri dinleyin dersen tamda bi kusak onceki egitimcilere benzicen az cekmemistir o kusak bu isitmennin ne oldugunu bilmeden ahkam kesen zerzevatlardan
isaret dilinide karistirsin hatta isitmeyle yapamiyorsa hepten doksun isi isaret diliyle o kadar kotumu isitme cihazini erken almayan cocuguyla iyi ilgilenmeyen nasisa duymuyo diye duyan cocuk yapip onlari gelecek idealleriyle buyuten ebeveynler utansin
her isitme kayiplinin cok azda olsa isitme kirintisi vardir bu isitme cihaziyle degerlendirilir ilgi sevgiyle nasilsa konusmalari ogrenir isitmeyenler
ben burda anneme babama ne kadar tesekkur etsem ovsem yeridir

merhaba,
Maxtone neden tavsiye etmıyorsunuz?

GAES hakkında bılgınız var ise verebılırmısınız?

cunkumaxtone kaliteli degil alan faydalanamasinki senin isitmen artik cihazdan gecmis koklear implantlik diye ikna etmek kolay olacak

gaesin cihazlari cok guzelde 65 85 db arasindaysa kaybiniz uygun fiata saglam ve guvenilir cihazlari var
ben gibi cok ileri isitme kaybina olan bitek spark var o da tek mikrofon ama genede cok cihazdan guzel tek mikrifon olsada
bide kabul edilebilir microsonlari var ama beni ikna edemedi microson yoksa fiati almak icin uygun ama

Üst Alt