Sol 250 - 45 - Sag 250 - 60
Sol 500 - 60 - Sag 500 - 70
Sol 1000-65 - Sag 1000 - 60
Sol 2000-60 - Sag 2000 - 50
Sol 4000-55 - Sag 4000 - 30
Sol 8000-55 - Sag 8000 - 30
Merhaba arkadaslar. Siteye az once uyu oldum. Oncelikle herkese bu cok degerli ve bilgillendirici aciklamalarindan dolayi tesekkur ediyorum.
Ben phonak certana marka CIC kanal ici cihaz kullanmaktayim. Ingiltere'de yasiyorum ve cihazlari burdan almistim. 2 ay once Bursa'ya aile ziyaretine gittigimde sol kulaga taktigim cihazin ustune yanlislikla basip kalibi kirilmisti ve ben cihazi Bursa daki phonak yetkili servisine tekrar yeni kalip yapilmasi icin tamire goturmustum. Cihaz servisten geri geldiginde onceki kaliptan cok daha kisa idi ve eski kalipta uzerinde baski ile basilmis cihazin model me seri numarasi yazmiyordu. Odyolojiste sordugumda bana cihazin kendi firmalari tarafindan tekrar kaiplandirildigini soylediler. Uzun lafin kisasi, cihazdan onceki randimani alamiyorum baslar hemen hemen yok oldu. Onceki kalipta cihaz kulak zarima cok yakin oldugu icin sesler daha bir net ve baslari daha iyi duyabiliyordum. Cihazi goturup geri vermek ve cihazin tekrar kaliplandirilmasini isteyecegim ama maalesef orda degilim. Ayrica sag kulagim icin olan cihazi da kullanmiyorum. Ne zaman taksam sesleri ve konusanlari anlamakta daha bir zorluk cekiyorum. Yani bir sekilde sag kulaktaki cihaza bir turlu alisamadim ve alisamiyorum o yuzden de kullanmiyorum. 3-4 defa burdaki odyolojiste gittim, ince ayarlar yapti ona ragmen phonak certana benim sag kulagimda pek verimli olmuyor. Sizlere sorum, yukaridaki duyma kaybimi goz onune alarak, bana hangi marka CIC tamamen kanal ici ya da IIC kanal icinde gorunmez cihazi tavsiye edersiniz. Oticon agil veya Phonak nano nasil dersiniz? Sizlerin tavsiye edebilecegi baska modeller ve markalar varmi? Ilginize ve yanitlariniza simdiden cok tesekkur ederim.
Bu arada 2. el isitme cihazi almak isteyen arkadaslar,
eBay - one of the UK's largest shopping destinations web sitesinde cok uygun fiyatlarda ve az kullanilmis cok iyi marka isitme cihazi bulabilirsiniz.