Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı almak istiyorum. Önerilerinizi paylaşır mısınız?

askibeka

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar yenibir cihaz almak için başvuru yaptım ama hangi cihaz daha saglam ve az arıza yapıyor bu konu hakkında biligisi olan arkadaşların tavsiyelerini rica ediyorum . teşekkürler

Ben Siemens'ten kulağın içine giren kulaklık almıştım. Çalışıyordu fakat kullanım kılavuzunda ''ıslanırsa bozulur'' yazıyordu. Eğer işin ıslanmak ile ilgili değil ise kullan derim.

bana sorarsan resound derim:) hem saglam hemde kullanisli. ha bide ileri derece kaybi niz varsa volum kontrollu cihaz al.otomatikler yalan soyluyo.bi becerip otomatigi ayarliyabileni yok saticilarin:(olur olmaz yerlerde konusma anlamaya kalkiyorsun, olan seslerde kesiliyor azcik bi gurultude. volum kontrolle kumanda sende:eek: kafan rahat etsin dedigin yerde cevir tekerlegi oyle sessizki:eek:

Oticon dynamo 4 bunu önerdi diyalog firması bi önceki cihazımıda burdan almıştım phonak dı ve pek memnun kalmadığım bir cihaz
kaybım %80 -85 shukufe

80 db kayipla cok ileri dereceye olacak dynamoyu elerim ben olsam.sizin isitme kaybiniza daha iyi gelismis cihazlar vardir.
ama acikcasi dynamoyu 100 db kayipla bende denemeyi dusunuyorum. gel gorki odyocu koltuguna oturmak en neferet ettigim sey.cihazim bozulursa mecbur bunlara bakicam.

Teşekkürler fulya gidip deniycem önce bakıcaz artık...

cihazların hepsi ıslanınca bozulur murat can..

Oticon dynamo 4 bunu önerdi diyalog firması bi önceki cihazımıda burdan almıştım phonak dı ve pek memnun kalmadığım bir cihaz
kaybım %80 -85 shukufe

Benim tavsiyem phonak widex siemens sırasıyla budur bu 3 markadan kesinklikle şaşmayın daha detaylı bilgi için özel mesaj atabilirsiniz yardımcı olurum (fiyatları özellikleri vs. vs.)

askibeka Siemensin Signia diye işitme cihazları çıkarmışlar bende yeni duydum onları bakmanı tavsiye ederim.

@askibeka Siemensin Signia diye işitme cihazları çıkarmışlar bende yeni duydum onları bakmanı tavsiye ederim.

aynen kesinlikle siemens signia deneyin. şuan kullandığım cihaz PHQNAK yeni aldığım cihaz Siemens Nitro 3..
Siemens Nitro 3 inanılmaz sesi var. herşey çok tam net canlı sesler geliyo. ama anlamakta biraz sıkıntılıyım..

teşekkür ederim trazy aldım cihazımı otikon sensei sp ve gayet memnunum şu an..

merhaba bende yeni cihaz aldım siemens bx3 pure fındıkzadede betaton işitme cihazlarından aldım ve çok memnunum kuşların sesini dahi duymaya başladım. duymadığım sesleri inceden azıcık duymaya başladım cep telefonumdan da gürültülü ortam-tv- müzik- dış mekan spor- genel ayarlarını ortama göre ayarlayıp kullanıyorum. tavsiye ederim. siemens markası eskidende iyiydi kaliteliliği mükemmel diğer markaları önermem oticon kullandım hiç memnun kalmadım.

Rexton joy bnce cok iyi bu arada oda pahali ama memnun kalırsın ama cokta umutlanma kulaktan kulaga cihazlar farklilik gosterebiliyomus yani bn memnunum derim sen memnun olamayabilirsin denemeden bilemezsn
..cihazla kulak işitme db farkliysa birbirinden birini bi moda digerini baska moda alabilirsiniz bn memnunum rexton joy 8 serisi bnmkisi kulak arkası bide .. ayrica rahat ilk zamanlarda alısmasi zorda sonra kulagnda olduğunu unutuyosun kibar bi cihaz arıza konusunda bi fikrim yok kullanisa bakar dyorm . Iyi bir odyocu bulursan sürekli kontrolü dahilinde olursan güzel rahatsız oldugun sesler de ayar yapıyorlar askibeka

Son düzenleme:
Ben kulakiçi kullanıyorum daha doğrusu kullanıyordum hiç bir faydasını göremedim o kadar para verdim ki en pahalısını aldım görsel olarakta görünmüyor kulağında tek artısı bu sanırım pili 2 günde bi biter ve yine insanları anlamazsınız o yüzden sadece 1-2 ay kullandım şimdi ise kutusunda çürüyor satıcam yada değiştiricem, kulakarkası almak istiyorum aslında ama görsellik olarak çok dikkat çekiyor hani biraz daha yaşlanalım da kulak arkası alırım belki..

İşitme cihazı önerilerinde her kafadan bir ses çıkar en iyisi sana uyanı bulmak markası önemli değil..

nuri3558 yasliligi bekleme kulak arkası dene hatta bu yazdigim modeli bi arastir deneme sansin varsa .. bnmkide kutusunda dryo ama sesleri beyne iletyo yani taktigim süre azda olsa memnunum yani en tiz sesleri bile duyuyorum .. aa bn bu sesi hic duymuyodum cihaz takinca duydum deyince ailem sasiriyordu .. onlarin duymadiklari bi kaç şeyi bile duydum diyebilirim :) fazla iyi galiba cihaz yada bn seslere kendimi kapatmisim :D

acı gerçek

27 yaşıan kadar nasıl yaşadıysam yine yaşar giderim cihaza ihtiyacım yokmuş gibi ama şart alıcam elbet cihaz ama bi 30 u görelim bakalım..

acı gerçek

:) yaşlandık zaten ama bu cihaz düşüncesine kendimi alıştırmam gerekiyor yoksa kabullenmem uzun sürebilir kulakiçini almak için bile 1 yıl boyunca kendimi ikna etmek için uğraşıp durdum :)

nuri3558 şaşırdım mi tabi ki hayır aynen bnde öyle halen kabullenmis degilim ben almak icin bi yil beklemedim ama takmak için sanırım bi yil olacak gbi kutudaki cihaz degil tohum olsa fidan olmustu şimdiye orda durmaktan :D en kisa zamanda takmaya calismak ümidiyle :)

askibeka

Siemens (Yeni adıyla Signia) ya da phonak tavsiye ederim ben ve ayrıca terden vs den korunmalı olmasını istiyorsan IP68 sertifikalı cihazlara bakmanı tavsiye ederim.

Evet ip68 sertifikalı (ıp68 gibi bir çok sertifika var) cihazlar suya dayanıklı cihazlardır ve su kaçmasından dolayı arızalar kullanıcı hatası olarak değil cihaz kusuru sayılır tamiri garanti kapsamındadır. Fakat önemli bir nokta cihazı ilk aldığınızda (benim tavsiyem 6 ayda bir) cihazın su almamasını sağlayan bizim lastik dediğimiz kısımlar var (siz cihazın suya dayanıklılığını sağlayan lastiklerin değişmesini istiyorum derseniz yardımcı olucaklardır) bu lastiklerin 6 ayda bir değişmesi

almışken kaliteli bir sey alın derim ucuz ürün daha pahalıya gelebilir

Fulya83

siemensin (yeni adıyla signianın) da çok küçük kulak arkası işitmne cihazları var ıp68 sertifika kodudur. (bu kod suya ve toza karşı dayanıklı olduğunu gösterir) örnek vermek gerekirse siemensin aquaris modeli suya ve toza karşı dayanıklıdır.

Ben earnet kanal içi kulanıyorum 2012 de 3000 tl aldım . TEKNİK SERVİS ÇOK KÖTÜ YERLİ FİRMA OLMASINA RAĞMEN. ses bir anda kısıldı servise gönderdim 3 hafta oldu daha yeni başlandı . problem hakkında net bilgi alamıyorsun tavsiye etmem kimseye . 4 kanallı cihaz otomatik olamsına ragmen yüksek sesli yerlerde proğram değiştirmek zorunda kalıyoruz.hava filitre deliği iplik inceliğinde yaz aylarında terlemeyle birlikte günde 10 defaya yakın tıkanıyor . Ben hiç kulak rakası cihaz denemedim sesler kanal iç yada kulak arkasında far oluyormu?

Tşk aslında denemek için bir ara gideceğim cihaz satan firmaya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Merhaba arkadaşlar ben bu sitede yeniyim...Kanal içi cihaz kullanıyorum ama artık verim anlamıyorum. ..kulak Arkası cihaz bakıyorum...doktor Biyonik kulak ameliyatı dedi tek kulak için ama ben şuan ameliyat düşünmüyorum. ..kulak arkası yeni modellerden kullanan arkadaşların tavsiyeleri var mı???

Üst Alt