Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı almak istiyorum. Önerilerinizi paylaşır mısınız?

ayşe03

kanal içi cihazınız kaç yıldır kullanıyorsunuz ? kulak arkası cihaz her zamn kanal içine göre çok daha kuvvetlidir bilirsiniz cihazınızı değiştirin bi kere alın tam olsun iyi bi odyocu ile çok iyi verim alırsınız....ameliyat için bişey diyemiycem onuda ameliyat olan arkadaşlar varsa ama özellikle impalant ameliyatı olan arkadaşları dinleyin tecrübelerini daha aydın olursunuz .

Fulya83 kardeşim kime önermişler? Özelim açık yardımcı olurum her konuda. Mesaj atabilir arkadaş.

merhaba bende cihaz alalı 3 ay oldu siemens bx3 pure modelini aldım mükemmel ötesi bir ses 35 yaşındayım ilk defa böyle güzel duymaya başladım. cep telefonumdan da programında ortama göre gürültülü ortam genel müzik tv telefon olarak ayarlayabiliyorum. tavsiye ederim. fındıkzadede betaton işitme cihazlarından aldım.

Fulya83

Evet siemens pure kullanıcısıyım mukemmelin ötesinde bi cihaz üstüne daha kuvvetli modellleride çıktı sanırım .

Kardeşim benim arkadaş Ankara daymış. Senin dediğin Sennaroğluna gitsin olsun işte. Kesinlikle tavsiye ederim

şeker çocuk 34

Kardeşim impalant kullanıcısımısın? eğer kullanıyorsanız tecrübelerini paylaşırmısın ..saygılar.

Evet kalite açısından çok iiyi ama alırsanız kendi bayilerinden alın 10 marka cihazı aynı anda satan yerrlerden değil.
test edin başka markalarıda deneyin kararı vermesi daha sağlıklı olur o zamn

gökhanc evet kardeşim implant kullanıcısıyım. 10 sene oldu. Prof.Dr. Çağlar Batman a oldum. Gereken testleri yapıp yaklaşık 6 aylık bir süre içinde ameliyata hazır hale getirdi. Ve.. ellerine sağlık sanat eseri gibi yaptı :) çok güzel bir şekilde anlıyorum şükürler olsun. Şimdi implant işitme cihazına göre çok farklı cihaz sesi yükseltiyor. İmplant direkt beyne giderek anlamayı sağlıyor. Dolayısıyla da ilk aylarda beyin anlamaya alışık olmadığı için zorlanıyor. Dolayısıyla da rehabilitasyon merkezinde eğitim almak implant a alışmak açısından çok önemli. Cihaza gözümüz gibi bakmamız gerekiyor. Ameliyattan çıkıştaki ilk 15 gün çok zorluyor. Bölge ağrıyor çünkü. Yani implant öneriliyorsa kesinlikle Çağlar Batman a yaptırın. Mali durumum çok güçlü olsa ikinci ameliyat için hiç tereddüt etmem. İmplant cihazında 4 program olduğu için istediğin ortamda istediğine ayarlayabiliyorsun !

Kulak arkası her zaman iyidir Fulya cım. Zaten sen bayan olduğun için saçında çok uzun olduğu için hiçbir şekilde görülmez :)

şeker çocuk 34

Yüreğine sağlık hocam bilgilendirme için .bu impalatn bilgim sıfır bazen saçmalama yaparsam anlayıver :)
cihaz sulu ortam yani yagmur banyo deniz havuz gibi yerlerde kullanabiliyormuyuz .
ameliyat sonrası ne gibi yan etkiler ile karsılasıyrouz başdönmesi denge sorunları oluyor mu .

pure modelini takınca kulagında hiç görünmeyeceğine emin olabilirsin ki bn aldıysam gerisini sen düşün ben kafama sıkarım kulak arkası takmam diyen bi cinsten biirisiydim ve aldım o kulak arkasını o derece yanni bi hafta sonu vaktınız oldugunda siemens bayilerini bi gezin ankarada hem fiyat hem cihaz hemde denemiş olursunuz kafanızdakı soru işaretlerini bir bir yıkarsınız .

Anladım Fulya cım benim 20 sene olduğu için sıkıntı etmiyorum artık :)

gökhanc Gökhan cım cihaz mıknatıslı suya girmeden hemen çıkarman gerekiyor. Ancak suyu almayan kılıf varmış. Araştırdım alıp bir deneyeceğim. İlk çıkışta çok zor oluyor ameliyatta ben ilk çıktığımda zannettim balyozla vuruyorlar. 15 gün dışında sorun yok yani. :) Estağfurullah ben doktoru fıtık etmiştim sorularımla :)
Fulya83 Fulya cım kalıbı yarı yumuşak alman en iyisi. Ötme yapmıyor. Kulak hamuru ile ölçüyü veriyorsun yapıyorlar.

merhaba evet kulak arkası ama kulakta belli olmuyor kanal içi kullanıyordum daha önce.

Merhaba. ..ankaradayım. ..kulak içi ile hiç duymuyor değilim ayırt edemiyorum bazen. ..kulak Arkası daha iyi diyorlar bu aralar araştırıyorum...levent hocayı duydum ona gitmedim...Başkent Üniversitesi levent Naci hocamıza gittim...Ameliyat olursan rahat edersin dedi ama ben pek sıcak bakmıyorum....

ayşe03 Ayşe hanım bu durumda birşey diyemem. Ama şunu diyeyim şu anda cebimde 25 bin dolarım olacak olsa tek işim bu ameliyatı olmak olur Çağlar hocama.

Arkadaşlar kolay gelsin,bende 1 ay kullanılmış phonak işitme cihazı var.babaannem için alınmıştı ama kısa bir zaman kullanabildi.1000tl civarı alınmıştı.işine yarayacak bir arkadaşımıza 3/1 fiyatına vereceğim.350tl.ilgilenenlere whatsapp'tan resimlerini atabilirim.05372903690'dan bana ulaşabilirsiniz.

fulya simensi tek geçerim valla,ama arkadaşın dedigi gibi sadece simens satan yerden al.yetkli bayi nerde var ankarada bilmiyorum ama menmun kalırsınayrıca denemeye musade iste mecbur verecekler.vermezlerse almayacam dersin.şimdi her yer cihazı denemeye veriyor.denemeden cihaz alınmaz.

Ben Resound Enzo 7 kullaniyorum. iPhone Bluetooht baglanti kurup ayarlanabiliyor ve kablosuz müzik dinleme telefon konusma secenekleride var. Sesleride baya yüksek yapiyor.. masaya hafifce vursam bile iyi duyarim. Ama insanlarin konusmalarini anlamiyorum iste.. Ama Resound ile telefonda müzik calip dinlemek keyf vermiyor malesef. BASS sesi hic yoktur.. Normal kulaklik ile aldigim keyfi bunda alamadim.

Eşim işitme engelli

Eşime işitme cihazı alıcam yardım gerekli Birtane maico mondo 3 serisi dediler birde interton diye marka dijital cihaz dediler

Gökhan bey ikisini de denesin hangisiyle daha iyi duyarsa ancak muhakkak deneyin. Yıllar sonra kayıp ilerleyince zaten tekrar cihaz gerekecek ! İnterton u kullanmadım ama iyi cihaz olduğunu arkadaşlar söylüyor. Odyoloğunuz hangisi ni daha çok tavsiye ederse onu alın. Gökhan07

Üst Alt