Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı hortumlarının kalitesizliği..?

Sesi duyuyorsan anlayadabilirsin aslında benim de sonradan oldu bu tamamen kulak kapatmak bir alakası yok ki bazen sesi alıyorsun anlamıyorsun bu sefer senin dudak okuman devreye giriyor şu anda anlamda sıkıntı yoksa hiç şey yapma sonra kulağın tembellesmesin FLORA 19

Ebru35* yok şuan bişi yok sıkıntı dışarda benim kafe gibi ortamlarda anlamıyom

shukufe ben hiç hortum sıkıntısı yaşamadım valla,;) ama 6 ayda bir degiştiriyorum,fulya bende dudak okuyamıyorum,bunun okulu varmı bilmiyorum ama sen sıkıntı yaşıyorsun ögren bence yavaş yavaş,zamanla alışırsın,çok gürültülü ortamda bende anlamıyorum ama bence bu çok dogal,normalde bizim işitme kaybımız var,kendini bunada alıştırman lazım, sen çok kafaya takıyorsun bence:)..

hakancan06 alışmayıp napım yok çaresi:))

Cihazı denemeden almıcam alınca dicem kafe gibi yerde anlamazsam almam

Gına geldi valla hep bu sorun var eskisindede aynı sorundu

Arka plan sesleri bastırmıyo cihazlaar

Sen o cihaz zaten yere git her şeyi de tek tek inşallah ayarlamayı senin istediğin gibi yapar fulya :)

Ebru35* bu cihazım uygun dğlmiş bana zaten kulakarkası gereklimiş bana bakalım ayar için gtcm biyere cnm

Maviş kız:))severim seni

FLORA 19 Ben de ilk başta kulak arkası takmıştım iç nasıl hiç bilmiyorum açıkçası.. Anladım inşallah senin için bu daha iyi olur ama dediğim gibi tek bir yere bağlı kalma bak her yere öyle al sonuçta sen sesi hangisinden en iyi algılıyorsan onu al ve ayarı en iyi şekilde yaptır inşallah karşına iyi bir odyometrist çıkar ben olsam deli ederdim şu ayarı yap bu ayarı diye :p
Bende seni severim bebek :eek:

Kulak kalıblarınında iki türlüsü var biri sert biri yumuşak ben sert kalıbı kullandığımda sesler birbirine karışıyor yankı yapıyor yumuşak kapıbda öyle bir şey olmuyor bende öğrenmem tesadüfen oldu cihazım bozulunca yeni cihaz almıştım odyocum iki tane kalıp yapalım dedi sana bir yumuşak bir sert o sayede fark ettim

tam kalipmi kullaniyorsunuz. evet sert kalip bide rahatsiz eder.bende kim yumusak yaparsa ona giderim:eek:bide icini dolduruyorlar onlar hic iyi olmuyor. ince olan kalip daha iyi oluyor.

hakancan06

kimden aliyosun 6 ay dayanan hortumu. sana dua ederim soylersen.

yeni aklima geldi flora. AHMED KONRAD hocanin kitaplari varmis dudak okuma konusunda.

Okim cnm ahmet kodrad

Alayım öle bişi varsa

Baktım cnm varmış kitabı bulurum umarım

Üst Alt