Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sesi duyuyorsan anlayadabilirsin aslında benim de sonradan oldu bu tamamen kulak kapatmak bir alakası yok ki bazen sesi alıyorsun anlamıyorsun bu sefer senin dudak okuman devreye giriyor şu anda anlamda sıkıntı yoksa hiç şey yapma sonra kulağın tembellesmesin FLORA 19
shukufe ben hiç hortum sıkıntısı yaşamadım valla, ama 6 ayda bir degiştiriyorum,fulya bende dudak okuyamıyorum,bunun okulu varmı bilmiyorum ama sen sıkıntı yaşıyorsun ögren bence yavaş yavaş,zamanla alışırsın,çok gürültülü ortamda bende anlamıyorum ama bence bu çok dogal,normalde bizim işitme kaybımız var,kendini bunada alıştırman lazım, sen çok kafaya takıyorsun bence..
FLORA 19 Ben de ilk başta kulak arkası takmıştım iç nasıl hiç bilmiyorum açıkçası.. Anladım inşallah senin için bu daha iyi olur ama dediğim gibi tek bir yere bağlı kalma bak her yere öyle al sonuçta sen sesi hangisinden en iyi algılıyorsan onu al ve ayarı en iyi şekilde yaptır inşallah karşına iyi bir odyometrist çıkar ben olsam deli ederdim şu ayarı yap bu ayarı diye
Bende seni severim bebek
Kulak kalıblarınında iki türlüsü var biri sert biri yumuşak ben sert kalıbı kullandığımda sesler birbirine karışıyor yankı yapıyor yumuşak kapıbda öyle bir şey olmuyor bende öğrenmem tesadüfen oldu cihazım bozulunca yeni cihaz almıştım odyocum iki tane kalıp yapalım dedi sana bir yumuşak bir sert o sayede fark ettim
tam kalipmi kullaniyorsunuz. evet sert kalip bide rahatsiz eder.bende kim yumusak yaparsa ona giderimbide icini dolduruyorlar onlar hic iyi olmuyor. ince olan kalip daha iyi oluyor.