Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazı için Starkey mi yoksa başka bir marka mı?

En iyi cıc modeli işitme cihazı hangisi ???

Arkadaşlar şuan starkey marka cıc modeli işitme cihazı kullanmaktayım.cihazdan memnunmuyum bilmiyorum çünkü diğer cihazları hiç denemedim.fakat mikrofon ve ses aksamları sık arıza yapıyor.yeni bir cihaz almaya karar verdim.cihazda aradığım özellik önce ses kalitesi yüksek frekanslarıda duyurabilmesi ayrıca ses çıkışıda güçlü olmalı sık arıza yapmamalı yapsa bile en kısa sürede tamir edilip kullanıcıya ulaştırmalı fiyatı önemli değil yeterki ihtiyacımı karşılasın.tavsiye ettiğiniz markaların modelleri ile birlikte yazınız.

satlas;

Merhaba,
Mikrofon arızası dış etkenlerden, kir, yağmur suyu, ıslanma gibi etkenlerden bozulur. Hoparlör ise kulakdaki ifrazat, akıntı ve su teması. Genelde bütün markalar aynı kalitede hoparlör ve mikrofonu kullanır. kalite farkı yoktur. Bu tarz arızalar hep kullanıcı hatası ve ihmalinden kaynaklanır. Söz konusu CIC modeller olunca marka tercihi yapmak zor.

Arkadaşlar bu işitme cihazı olayı şöyle gelişiyor.Ben bütün firmalara gittim almadan önce hemen hemen hepsi satmak için elinden geleni yaptı ama daha cihazı kulağıma denemediler benle hepsi pazarlık yaptı.Ortalama 1500 civarı bi para ödeyince güzel bir cihaz alabiliyorum ama hepsi bana 2000 gibi bir para teklif etti sonra 500 tl düştü bunu anlamış değilim.Şunu anladım ki gittim yerler lüks ise çok kişi çalışıyorsa pahalıya alıyorsunuz.En son bir yere gittim cihazımın hoparlörü bozulduğunu söylediler benden 180 civarı para istediler benden bende yaptıramadım.Sonra başka bir yere götürdüm ordaki amca 130 dedi 2 yıl boyunca garanti veriyorum dedi yaptırdı bende.daha 9 ay oldu ama maşallah daha birşey olmadı.En eski bu amcaymış tamir işinde tekno işitme cihazları gibi birşeydi adı ama bilmişlik taslamayın gidince benden söylemesi.

arkadaşım beyefendinin dediği doğru sıemens senin işini görür ama daha iyi işini gören cihaz istersen tercihim resound vea110p yada zigalayt

uzunhüso demekki iyi araştıramamışsın işitme cihazlarını mesala erzurumda bizde hastaya ilk önce deneme amaçlı cihaz takarlar eğer hasta memnun olursa cihazın fiyatını söyleriz

arkadaşlar murat arkadaşınız doğru diyo ya sımens bi marka alıcaksınız yada resoundun vea110p yada ziga lite alıcaksınız

Üst Alt