Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme Cihazı önerisine ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz?

*brucelee

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
Merhaba sağ kulağım 68 db sol kulağım da 88 db kayıp var.Sol kulağımda cihaz kullanamıyorum.Çınlama ve baş dönmesi yapıyor.Sadece sağ kulakta kullanacağım.Ben 2008 yılında starkey destıny 200 cıc modelini almıştım ve 2 sene kullandım.Sonra arıza verdi yeterli gelmemeye başladı.Ben de 2011 yılında kahretsin yine starkey den destıny 1200 cıc modelini aldım o da daha fazla arıza verdi.Neredeyse her gün günübirlik tamire götürdüm 2 otobüslük yere...Halen o cihazı kullanmaktayım verimi iyice düştü.Hoparlörü bozuk bu halde kullanmaktayım.Yeni bir cihaz almayı düşünüyorum ama cıc değil kulak arkası ince bir hortumla kulak içine ulaşan işitme cihazı düşünüyorum.Örneğin oticon agil gibi mini rite modeli Agil Stiller ancak bu cihaz da oldukça pahalı 4500 gibi fahiş bir fiyat.Buna benzer beni kaybıma uygun sadece tek kulağa kullanabileceğim 110 db e kadar işitme kaybımı karşılayabilecek cihaz tavsiyeleriniz olursa sevinirim.Mümkünse fazla pahalı olmasın :)

Phonak firmasının naida UP serisine bakabilirsin. 110 desibel dediğin için yazdım.

core ve spice serisinde I, III , V , IX modelleri var. Fiyatları da değişiyor.

bende alistiginiz markadan almanizi oneriyorum
cunku alistiginiz sesler degisince hos olmuyor

çamlıca; dediğiniz markanın serilerini araştırdım.Fiyatı hakkında bilginiz var mı?
shukufe; starkey e alıştım ama o bana alışamadı :D Daha güçlü ve arıza yapmayan bir cihaz arayışındayım.

110 db için phonak naida ve oticon hili ama onlar dedigin gibi agil mini riteye benzemez.öyle olmasi için slim tupe adli phonak s serisiyle kullanilan birsey var.ayrica oticon agil 110 db karsilamaz.fiyat konusunda yardimci olurum

Phonak naida özellikleri nasıl tv izleme bluetooth özelliği var mı telefonla arahatlıkla konuşulabilir mi incelediğim kadarıyla mini rite modeli var.Bu model ne kadar karşılar fiyatı nedir?

naida s9 cihazlarinda iştme cihazinda olan her bir özellik vardir.mini rite deye bir şey yok neyi kast etdiniz acaba?bu model ileri ve cok ileri derece kaybi karşiliyor

mini rite dediğim kulak arkası cihaz ama kulak içine ince hortum ile ulaşan bir mekanizma.

mini_rite_tablo.jpg

[FONT=Arial][FONT=arial]RITE modeller kulak kanalınızın içine rahatça yerleşen, transparan, ultra ince bir ses telinin ucuna yerleştirilmiş bir hoparlöre sahiptir. Cihaz, kulağınızın arkasına yerleştirdiğinizde, neredeyse taktığınızı unutturacak kadar görünmezdir.[/FONT][/FONT][FONT=arial]
[/FONT]

Anlasildi.dediğin naida s3-s5-s9 crt modellerinden biridir ama o cihaz senin 88 desibelini karsilamiyor,sağ kulağina iyi gelir.crt-siz naida s-ler mini rite stilinde değil ama o cihazlara uygun slip tupe adli bir şey var şimdi bulup buraya kopyalayacaim

Phonak Slim Tube for Micro series - TVA Hearing Products

Aktif Duyu Bireysel bu sitede tüm bilgiler var ayrica senin dediyin stilde phonak balero q serisi çok yeni ve pahali cihazlar var,ama kaybinikarsilarmi bilmem.ileri derece kayiplar için mini rite stilinde bisey bulmak cok zor

tek cihazalacağin için çift cihaza nazaran biraz pahali.4000bin tl olur belki.nerden alicaginizi söylermisiniz?

İstanbul/Şişli den alacağım tek cihaz sağ kulak için... Çift olsa ne kadar olur iki cihaz.Belki buradan biriyle birlikte alırız ucuza gelir.

ben zaten bir yildir cihaz almak istiyorum.bir turlu istanbula gidemedim ama son kararim mayisda

Ben ivedi bir şekilde almayı planlıyorum hayırlısı bakalım... Mayıs ı da bulabilir ama Mayısa kadar da alabilirim.

3900 tl dedi bir firma,daha ucuza olacağina inaniyorum.yarin ilgilenirim,

Gasanov;mesaj kutunu boşalt istersen mesaj gönderemiyorum sana

bence o paraya 2s5 al,ve bir de compilot falan.zaten s9 iles5 arasinda 2-3özellik farki var.en önemli özellik s9un telefon konuşmasini çift kulağa vermesi

2 s5 alamam tek almam lazım sol kullanamıyorum.Diğer 2 fark nedir s9 arasında

boşaltdim klasöru

sen hangi kulağina almak istiyorsun?diğer kulağina neden kullanmadin?

sağ kulağa almak istiyorum.Sol kulakta şiddetli çınlama be baş dönmesi yapıyor.Bir de senin dediğin cihaz görüntüsü böyle mi?
hearing_aids.jpg

Diğer bir özellik de naida s9un 20 kanalli olmasi ama s5 gibi 15 kanal da yeterli,hayir böyle deyil,bu hortumdur

s9 ne kadar s5 ne kadar görüntüsünü atar mısın buraya?

[FONT=Calibri][SIZE=3]NAIDA V Serisi (SP-UP)[/SIZE][/FONT]
[FONT=Calibri][SIZE=3]2.850 TL

ne gibi özellikleri var acaba?[/SIZE][/FONT]

yukaridaki iki linkde sana s5 ve s9un linkini gonderdim

bunlar sadecenaida 5,s5 deyil.benim baslatdiğim konular var profilimde oraya da bak

Üst Alt