Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme Cihazı önerisine ihtiyacım var. Yardımcı olur musunuz?

Naida'ya bu kadar takılıp kalmayın yaw...
Oticon Chili senin ihtiyacını karşılayabilir. Unitron 360+ diye bişr mopdel de var onu da deneyin...
Denemeden alma... Bir de iyi bir odyocu bul yoksa en iyi cihaz bilke randıman vermez...
Kendi adıma Taksim The Marmara Oteli'nin yanındaki sokakta duysel'i şiddetle tavsiye ederim...
Uğraşıları , ilgileri gerçekten güzel. Hem Oticon'u hemde Phonak'ı deneyebilirsiniz....
Zaten size uyan cihazları yoksa size uyar deyip yalan söylemiyorlar... Odyocuları da gayet güzel...
Unitron için i,se sadece aktifduyu'da var...
Denemeden almayın.. Çok sık telefon ile konuşan biri değilseniz en üst seviye modelin bir altını alın...
Naida s 5 , chili s7 gibi....

bbilensoy kardesim iyi aksamlar nasilsin?2-3gun önce oticon çilinin çiftini baküde 2600evro oldugunu öyrendim oysa ben naida fiyatina oldugunu düşünüyordum,naida tek cihaz için 2750 evro.ben kendi evimden yani vatanimdan 2 çili almayi düşüne bilirim ama şu naidalarin su geçirmez olmasi kafami kariştiriyor.acaba su gecirmezlik reklammi?sonuç olarak mayisa kadar yeni phonak bayisinin açilmasini bekleyeceim bakalim fiyat ne olur.

Abi çifti 2600 avro ise kaçırma derim... Chili sp9 ise....
Anladığım kadarıyla sen daha tam denemeişsin cihazları. Oticon ve Phonak'ı dene yanında bir de Unitron ve starkey dene nasıl olsa pazarlık konusunda sen halledersin...
Sivaslı...
Browse Hearing Aids - Choice Hearing Aid Providersuradan resmini görebilirsin. Tabii farklı renk seçenekleri var o başka...
Fiyat konusunda gerek ben gerek gasanov yardımcı oluruz dert değil...
Önce ne alacağına karar ver gerisi kolay...

Tabı cılı 9 dedıler.ama bızım olkede doktorlarımıza guven yok,mesela bır hastadan para almakm ıcın onda hepatıt vırusu askarlarlaroyuzden odyocu ıcın turkıyeye gelmem gerekıyor,phonakı almak ıstememe neden olan dıger sey slım tup,kalıple kaba gorsenıyor ya,kashke olsaydı da agıl mını rıte gıbı bır cıhaz.starkey bızım olkede yok,x 110 estetık cıhazdır

Gasanov kardeş alacaksan duysel'den al... Vallahi odyocuları çok iyi...
Pişman olmazsın...

Hayır değil... Sadece extra indirimleri yok...
S 5 çifti 4500 tl idi yanılmıyorsam s9 çifti 7600 idi...
Bende s9'u 7600Den aldım zaten ... Neden duyselden almadım inan hala bilmiyorum :)

magnatone monet 300 kanal içi işitme cihazı rahmetli babamdan kalan cihazı satmak istiyorum ilgilenen arkadaşlar lütfen ulaşın görüşelim bu arada cihaz sag kulak için tek cihaz bana ulaşabileceğiniz adresim kenan19782010@hotmail.com herkese sağlıklı günler dilerim saygılarımla.

magnatone monet 300 kanal içi işitme cihazı rahmetli babamdan kalan cihazı satmak istiyorum ilgilenen arkadaşlar lütfen ulaşın görüşelim bu arada cihaz sag kulak için tek cihaz bana ulaşabileceğiniz adresim kenan19782010@hotmail.com herkese sağlıklı günler dilerim saygılarımla.

Gasanov bence duysel değil Aktif duyu pahallı , sizin bana verdiğiniz aktif duyu fiatından tek cihaz için bile daha ucuz fiat verdi. Kaldıki aktif duyu tamamen ticari yaklaştı.Neredeyse zorla cihaz satacaktı. Duyselde bir çok cihaz denemesine rağmen hem daha çok zaman ayırdı , hemde daha çok cihaz denedi hemde daha ucuza verdi. Üstelik ilgileri alakaları çok fazla.

O konuda demedim destina,fiyat konusu bana ait. Yani ben yabanci olduğum için 6 cihaz alirsak arkadaslarla benimki daha ucuza olucakdi.turklere bana yapdiği indirimi yapamazlar.ben cihazi alip döneceğim için ucuz fiyat vermişdiler.ben zaten herkese duysel ve aktifduyuyu anlatmaya çalişiyorum.senin aldiğin nzamanlar bana farkli şeyler söylemişdiler ve ben de oradan ucuza yer yok deye düsünmüsdüm.firma büyük olduğu zaman kendine güveniyor,fiyat indirmiyor,şart cihaz satmak değil,daha sonra hizmet de vermek gerekdiriyor,büyük firmalarin büyük de odyocusu oluyor,yani iyi doktor:p

psssik :pole turke diil ecnebiye ucuz vercekse bida phonakin yanina varirsam:mad:afaroz ediyooooz:mad:
iyyyi bizim ulkede para kazancak gidip ecnebiye ucuz vericek yok ole ayran AFAAAAROOOOZ

Nedeni şu: Shukufe cihazi aldikdan sonra 1 günden bir yapişacak firmanin yakasina ki,benim ayarlar iyi deyil,bardağin sesi kafamda patliyor her gun geleyim de bana ayar yapin olurmu sayin odyocu?ama zavalli gasanov cihazi aldikdan sonra vatanina dönecek ve bir daha firmaya uğramaz.gördünmü bbilensoy ayari 200 tl yaptirmiş ama sen 10 kere yapdirinca 2000 tl eder ,o yüzden bana ucuz işte

Gasanov , her seferinde para almak yok artık. Bilensoy 'a hatta dene 2 gün sonra tekrar gel dediler. Her seferinde 200 verene kadar gider cihaz alır :))

Shukufe haklı valla :) Ecnebi denmez sende aynı kandansın ama shukufe haklı... Giitsin o zaman ucuz vereceği yerde satış yapsın ben de afaroz ederim valla :)
İkinci olarak firma iyiyse büyükse elemenı yani odyocusu iyidir katiyyen yalan alakası yok. Patron iyi maaş verirse eleman iyi çalışır kötü maaş verirse elemanına sahip çıkmazsa kötü çalışır bu kadar basit denklem :)
Zaten topu topu 4-5 defa gidiyosun ayar için . Ben toplam 200 tl verdim bundan sonra istediğin zaman gelebilirsin yaparız dediler.
Neyse konu dağıılmasın bari uzatmayalım :)
Ama destina hanımla duysel'e gittiğimizde gördüğüm ilgiye şaşırdım desem inanın bana...

110 db e kadar gülü bir cihaz arıyorsan bence infiniti pro sp, pp82, intuis pro sp tarzı cihazlar güçlü ve net sesi vardır... ancak özellikle infiniti cihazların bazılarında devre sorunları yaşanmakta... elipse marka digital yada ısg393 gibi analog cihazlarda güçlüdür...

(birçok marka cihazla çalışmadığımdan bilgim olan cihazları yazıyorum... oticon marka cihazların iyi olduğunu duydum ama bilgim yok)

Arkadaşlara not: Naida s9 almayın s5 alın lütfen paranız boşa gitmesin...
Ben aldım pişmanım keşke s 5 alsam... Diğer özellikleri inanın yalan...
Yok sese yönlenmeymiş yok ses tanımaymış hikaye... Yüksek kayıpta farketmiyor..
Bir tek telefonda çift cihaza ses vermesi güzel gerisi hikaye...
Çifti yaklaşık 7600 tl.. Duysel'den alabilirsiniz.
Taksimde the marmara otelinin yanındaki sokakta ... En önemlisi de REM ölçümü yapıyorlar ki 30 seneden fazladır kullanıyorum ilk defa yapana rast geldim... Ayarları da gayet güzel yapıyorlar.
Aktif duyudan aldım ben ayarları duyselde yaptırdım... Hatta orada chili sp5 ve naida s5 'i denersiniz...
Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim...
Birt de starkey x110 deneyin derim...

Widex marka bir bak gör tanı ben 1 aydır kullanıyorum baya güzel, kulak içi aldım kumandalı baya güzel sessiz ortamda daha bir güzel yani sadece sen ve televizyon süper ;)
kumanda ile 3000 küsüre aldım, 450 devlet verecek galiba daha almadım, 2500 tl ye filan geldi yani,

Üst Alt