Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşitme cihazı pili azalınca ses kalitesinde düştü, pili değiştirince düzeldi!?
odyometrist olsam bende vermem denemeye cihaz.babamin oglu diyilya. cihaz kullanan olarakta elalemin kullandigi cihazi hic istemem ama bize kakalananlar kimbilir kac kisinin elinden gecmistir diye igrendigim olur.
cihaz denemeye veren yerler ucret mukabilinde verdiklerini duymustum.
GRAHAM BELL
ona göre cihaz ayarlamaları lazım oraya gittiğinde sana denettikleri cihazı versinler gerekirse, ha tek o var dese de cumartesi öğleden sonra verir pazartesi geri alır cihazı. Böyle bir saçmalık olmamalı bence hiç de ucuz olmayan ve de verimliliği kişiden kişiye değişen bir cihaz alınıyor sonuçta.
Seste az bir azalma var ama işitmeyi anlamam çok düşüyor özellikle. Pil seviyesi %50 olunca uygulaması diyor zaten sol cihaz pil seviyesi %50 sağ cihaz pil seviyesi %60 diye. Ondan sonra ses kalitesi iyicene düşüyor. Çevre sesler doğallığını kaybediyor rahatsız olucu olmaya başlıyor mesela arabaların lastik sesi yoldan geçenlerin konuşma sesleri vesaire.
Ben kulak içi kullanıyorum. 5 gün gidiyor.
Ama fark etmez bu işitme cihazı teknolojinin ve cihazın kullanımına ters anlattığınız olay o cihaz bozuktur.
En son 30 nisanda pili taktım. Amerikan forumlarında da dendiğine göre çok kişi opn bte'lerde böyle bir durum yaşamış. Genel olarak 7-8 gün pil ömrü var. Uygulamadaki pil göstergesi yanlış. Cihazın teknik kitapçığını buldum beklenen pil ömrü 80-110 saat. Cihazın tam fonksiyonel kullanımı için pilleri 7 gün kullanın.