Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İşitme cihazımı nerede satabilirim?

Fulya83

Hayır, hortum vs hiç bir şey yok. Kanso tek parça, kulağa takılan bir şey yok, sadece kafanızın yanına koyulan küçük bir kutucuktan ibaret.
mıknatıslı olarak yapışıyor, saç uzunsa saçın altında kalıyor.
kulakla uzaktan yakından ilgisi yok.

asadas05 kafanın yan tarafına monte ettikleri zaman kafa tasını delip beyinde kulak kısmına doğru kablo uzattılar mı yoksa sadece kafaya monte edilecek alan mı açtılar? Netten baktığımda hem kafa tasını delip kulak iç organına bir kablo uzatıyorlar, hem de sadece implantı takacak alan kazıyorlar.

Normal implantta ameliyatlı bölge kazınır. Orada izi kalıyor. Bir daha da saç çıkmıyor. Biraz şişkin duruyor. Kablolu olan implant normal implant. Arkadaşın ki kablosuz implant. Benim kullandığım normal implant. Koklear İmplant yani. Arkadaşın ki de kazınmalı mı onu bilmiyorum. Ama normal implant böyle.

@Fulya83

Daha önceki mesajlarımda belirttim bu durumu size, tekrar söyleyeyim.

Bu ameliyat bildiğim koklear implant ameliyatı, koklear implant ameliyatı sırasında ne yapılıyorsa aynısı yapılıyor.
Bu bahsettiğim cihazın tek farklı yönü, diğer koklear implant cihazlara göre tek parça kablosuz ve küçük olmasıdır.

Özetle, Bildiğimiz KOKLEAR İMPLANT yöntemi ile takılan bir cihaz, sadece dış parçası estetik olarak farklı.

@atom_bombası
Bu cihaz bildiğimiz koklear implant cihazı, sadece tek parça, küçük ve estetik olarak kullanıcıları rahatsız etmiyor.
koklear implant ameliyatında ne yapılıyor ise aynısı yapılıyor, sadece dış parçası yani ses işlemcisi tek parça küçük kutu. kafa tası kesme diye bir şey yok, sadece Çağlar Batman kulağın biraz uzağından kesip iç parçayı takıyor.
diğer implant yapan doktorlar kulağın tam arkasından dipten kesip iç parçayı takıyor.

@Ayrton Senna
Emrah abi, bildiğimiz implant yahu, yukarıda dediğim gibi, benim cihaz da koklear implant yöntemi ile iç parçası takılıyor, sadece dış parçası tek parça ve küçük bir kutu gibi, sadece dış parça farklı, senin dış parça N5 kablolu, benimki tek parça.

Son düzenleme:
@asadas05 anladım kardeşim benim. Son durum nasıl alıştın mı seslere? Benim N4 ! :( N5 değil ssk şu an karşılamıyor onu bekliyorum bende.

Ayrton Senna

Çok şükür her çok yolunda gidiyor. Ohooo abi sgk maalesef bir defa karşılıyor, sonrasını fark vererek alman gerekiyor.

N4 çok eski cihaz, anlama sorunun olur o cihazla, N7 çıkacak yakın zamanda piyasaya ama onuda fark vererek alman gerekiyor.

asadas05 N5 i alabilirim şimdilik. Yok idare ediyorum şimdilik. Ssk 13 binini veriyormuş. Şuan onu da vermiyor :( 6 bin işyeri verecek bekliyoruz.

Üst Alt